Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

daca tot nu am scris de ceva timp, acuma va stresez cu postarile mele.

andreea felicitari pt acomodarea Dariei

ce mai gatiti???ceva idei??

azi am facut supika de ardei umpluti si pilaf de orez .

camyoare ce face???
poate a nascut ppe 10.10.2010, frumaosa data

gata, fug ca s0a trezit Iulai si servim masa

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena,sa intelegem ca azi nu ti-a fost chiar asa de rau?:)
noi facem la vila Tusa botezul. ma asteptam sa fie vreo 4 copilasi, plus mihai-5..si sa avem unde ii scoate un pic pe afara, dc nu mai ai stare.
pana la urma pe 2 dintre ei ii lasa parintii acasa.
eu din pacate nu am avut energie sa fac nimic saptamana asta.am fost extenuata. intr-o seara aproape ca am vomitat de oboseala. diseara vin parintii mei si ei vor face curatnie maine in casa si atat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Diana, mersi de pont.. si eu prefer sa gasesc un loc de party care sa le ofere pe toate, sa nu imi mai bat eu capul si cu astea...

cat despre hainute de botez, eu le-am luat de pe internet... n-am agsit la magazine nimic care sa-mi convina si cum timp de umblat prin oras n-aveam, am decis sa caut pe net...

eu am lua de aici: www.artconfex.ro

mai sunt f frumoase dar mai scumpute aici:www.bebecurier.ro (de la ei am luat papuceii si o paturica personalizata)

distractie frumoasa la botez! la fel si Paulei!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna si de la noi!

Alex-felicitari pt studenta noastra!cum zice si Ioana, daca tot esti studenta si plina de timp liber, hihi, asteptam si un bebe mic

Andrea-te-ai hotarat la locatie pt party? si mie mi-a placut boom-boom party cand am fost la ziua Sarei!

Nico-mie nu mi se pare deloc deplasat ca te-ai enervat, cum adica sa fumezi unde-s copii? pai sa-si lase copii si sa mearga mai incolo unde se consuma cafele si poate se poate si fuma.cu toate ca si eu asa stiu ca nu poti fuma in Mall.dar vorba lui Ioana, n-are rost sa te consumi pe asta.Iar ca usa gradinitei e deschisa, nu mi se pare normal, adica daca Doamne fereste fug copii afara si pleaca sau ceva? cine-i raspunzator?ce face pisicuta?

Adriana- ce face vesela Alexia? n-am mai auzit de voi!

Victo-oauu, esti si tu ocupata mai, lasa ca vin si vremuri mai lejere.ce bine ca noi am scapat deja de botez...spor la condus,hihi.

Elena-imi pare rau pt Dargos, numai asta iti lipsea acum , nu-i de ajuns ca esti obo sigur...imi pare rau, lasa ca scapati cu operatie si de boli zic eu...

noi bine, gangurim o gramada, suntem veseli , zambim de numai, avem momente de dragalasenie, e super dulce...in rest nimic nou, astept vacanta si caldura, mai am 6 zile si zborrrrrr!!!!!

sa aveti o noapte usoara si sa visati cu ingerasi!

Meli, mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA insanatosire grabnica.la polus ne-am intalnit noi atunci,nu la mall....bine ca ai scapat de analize.si i-am scos azi analizele lui alees,are lipsa de fe,astept maine sa merg la dc sa vad ce spune.papica buna ai facut..

ALEX succes la faculta..

NICO naspa fazele...mai ales cea cu gardi.doamne feri.chiar ce-au spus educatoarele?le-ai spus ceva?si cum andrei e si rapid,nici nu vreau sa ma gandesc la ce se putea intampla..

MELI ce-ti pasa..inca cateva zile si te distraezi la maxim...

fug la nani ca numai pot de somn..

MAGDUTA multumesc de nr de tel de la gine..felicitari pt micul gradinar..

noapte buna la toata lumea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Sa aveti o zi cu soare

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELOR

Azi am reusit si eu sa intru putin pe aici sa vad ce mai faceti si ce mai e nou pt. ca cele 2 printese ale mele imi cam ocupa tot timpul

Asa este ELENA am nascut pe data de 10.10.10 o fetita de 3600gr. si 53cm. scor apgar 10 o fetita cumintica numai de 10
M-am internat vineri pt. supraveghere si monitorizare iar daca pana luni nu avea sa vina bb (CARINA imi facea inducere dar sambata dupamasa au inceput mici contracti, dupa ora 22 au fost mai dese si durau mai mult,la ora 1 noaptea aveam contractii din 5 in 5 min si eram dilatata 5 cm. tot asa am tinuto pana la ora 3,53 cand a venit pe lume CARINA-MARIA nu a fost asa de greu spun eu si am scapat si repede amandoua, de epidurala nu am avut ocazia pt. ca pe cand am ceruto eu sa mi se faca eram dilatata 5cm. si era prea tarziu

VA PUP SI MAI INTRU CAND AM UN PIC DE TIMP LIBER

CAMELIA mami fericita a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

CAMY FELICITARI....SA-TI TRAIASCA PRINTESA DE NOTA 10.acomodare cat mai placuta..

ATI FOST CAREVA LA CIRC?E CEVA DE EL?NOI AM PRIMIT BILET DE LA GRADI.

UN SF DE SAPT CAT MAI PLACUT VA DORIM....

AAA....ELENA EU SUNT DE ACORD CU INTALNIREA,ORICAND VRETI.DAR AR FI F FRUMOS DC AM PUTEA ORGANIZA IN JURUL SARBATORILOR,SAU MAI BINE SPUS LA SF LUI NOIMEMBRIE SI SA FIE CU TOMBOLA CA ACUM 2 ANI....CE SPUNETI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-timea merge marti la circ, am luat bilete, dar mi se pare f ciudat ca nu scriu astia data pe el, a zis tipa de acolo ca nu-i necesar, si ma gandesc ca daca sunt foarte multi, unde stau cei care ajung mai tarziu? mi se pare o prostie ca nu stii niciodata....in fine, sper sa fie ok, ca ea tare mult vrea sa mearga, sper sa-i placa.

eu sunt de acord cu intalnirea inainte de sarbatori, si cu tombola, hihi

Camy-bine ca ai scapat,sa cresteti mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, La multi ani!!! Cum e la Roma?

Felicitari, Cami, pentru 10.10.10.10!!! Numai Nadia Comaneci a mai avut asa performante!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput