Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 25
anamica spune:
Doamne ajuta, Elena ai ceva vesti?
Andreea m-am delectat cu baietii frumosi, Eric expresiv si Filip o galusca delicioasa m-am topit la asta http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5527101323017077682
Gabriela77 spune:
Of, Elena! Hai ca trece si ziua de azi! Doar asta e grea! Tarziu a intrat in operatie, noi pe la 9, 20 am intrat. Hai ca imediat vine acasa puiul! Recuperare rapida!
Ioana, mersi ca m-ai iertat, ma simt deja mai bineTe-am visat azi noapte. Era de bine!Bravo lui P, e baiat mare!
Paula, sa stii ca e iubire mare la surori, mai nou Sara jubileaza cand e pedepsita Sofi si se distreaza de toate poznele ei de la masa. Mananca mai bine de cand papa impreuna, Sara singura, Sofi ajutata
Andreea, chiar numai bun de papat Filip, ce baiat delicios si adorabil
Magda, bine ca e ok Victor cu gradi!
O zic pt a mia oara, avem cei mai frumosi copii!
Mi s-a rupt o alunita din aia rosie mica, stiu ca nu e bine, dar ce sa facAm pus niste Baneocin crema, sa vedem cum evolueaza.
Pup, somn usor! Am facut salam de biscuiti, 3 rudePoftiti, va rog!
Alex, ce faceti?
Andreea, Daria cum e?
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
gabi, tocmai ce m-am indopat cu niste eugenii ce mi le-a adus mama-numa la Br se fac asa eugenii bune (phoenix)..asa ca te iert cu salamul de biscuiti.
eu am in plan o tarta cu visine. sa caut reteta.insa m-a cam lasat eleanul, ca am facut supa, felul 2, friptura..mai am de sters pe jos un picut prin baie..uff..multa treaba cu casa asta
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Victo, ti-o trebuit casa mare. acum toata ziua ai ceva coltissor de maturat
Dar visine de unde ai?
Gabi Bun salamul ala!
Elenuta!!! Cum e Dragos? Daca il doare putina cum, pina deseara trece! In 2 zile e ca nou.
Eladeea, ce mincacios ai tu acolo! E o minune de baietel!
Eric a fost asa rotunjor? Eu il tin minte numai tras prin inel.
Simina, Soanso unde sinteti?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
da, la curatenie e mare casa mea, in rest..nu chiar :) pai din congelator am visine
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
soanso spune:
salutare,
mulmumesc fetelor care au mai intrebat pe aici de mine,sper sa am cat de curand dispozitia necesara sa pot scrie si sa pot citi despre voi si copilasii vostri, sunt momentan intr-o perioada "naspa" la si cu serviciul, acasa totul e minunat .
Am intrat de fapt sa va rog daca aveti un numar de telefon de la clinica privata a Dr. Miu, am o cunostinta care doreste sa vina la dansul.
Multumesc,
Sorana e in grupa mare, merge cu placere la gradi , acasa e foarte receptiva, cooperanta, ascultatoare, iubitoare , ma inteleg foarte bine cu ia, chiar pot spune ca avem o relatie mama-fica minunata.
pupici
elenuta23 spune:
multumesc tuturor pt sprijin
am intart pe la 12 in operatie si la 1 fara a iesit, adormit abia cat deschidea cate un ochisor, nu se plange ca il doare nimik, a baut putin ceiut pe care l-a si vomat, in rest nu a mai vomat, asteapta sa vina dr ca sa ii lase acasa.
am avut o zi mai putin norocoasa din motiv ca operatiile au inceput asa tarziu
mai multe nu stiu decat cand vor ajunge acasa.
gaby ms de sms
abia astept sa imi vad puiutul
va imbratisez pe toate
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
eladea2005 spune:
multumim de complimente... Filip seamana bine cu Eric, mai ales in unele poze nu stii care e unul si care e altul...
Ioana, si Eric era grasunel, bine nu de la inceput, ca el s-a nascut cu 2600 gr, dar a recuperat f rapid...
uite-l pe Eric la 4 luni(Filip face 4 luni peste 5 zile)..
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/1317Saptamani#5189394770069266210
si Eric la 4 luni jumate(aci e in putza goala, ca sa poti face comparatia...)
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/18Saptamani?locked=true#5194907447626164114
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
elena, ma bucur ca ati scapat cu bine...cam tarziu a inceput dr operatiile, e greu pt copilas sa stea atat...nu inteleg de ce nu incep mai repede...off, bine ca ati scapat...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Elena ma bucur ca ati scapat!Refacere rapida!!!
Gabi ce frumoase sunt fetele tale!!!
Paula si Diana felicitari pentru micii crestini!
Paula Mihai parca seamana cu sotul tau,asa-i???Fratelo semana cu tine.Si cu Bea.
Andreea seamana piticii intre ei!Asa mi se pare!!!Uauuu,ce putza am vazut!!!
Eu m-am intalnit cu Anca(soanso) zilele trecute,si arata ff bine!Iar Sorana e o domnisoara!A crescut asa de mare!!!
Camy felicitari pentru printesa!!!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"