Veste buna ... Azi la 9.30 ora Romaniei suna telefonul meu si surpriza era mama ..ptr o secunda mi-au trecut numai ganduri negre ..dar a luat in sfarsit c.i-ul ..Doamna a tinut sa ii spuna in mod expres ca cineva a citit postul pe blog-ul meu
si ca a intervenit ptr mine ( wow ... fara sa fiu nerecunoscatoare ,e adevarat ca postul exista dar datele mele nu ...e la fel de adevarat ca oare cate din sect 1 sa fi depus Ci cu procura din strainatate in aceeasi zi ..cativa ...poate am mai rezolvat si la altii problema
Oricum multumesc cititorului meu anonim din suflet sa ii dea D-zeu sanatate , tot ce e mai bun si mai frumos ...Saraca mama incepuse sa planga de fericire ..eu is inca in soc
nu am nici o reactie ...si uite asa cunosti adevarat fericire si pretuire a unui lucru atat de mic dar atat de important
Sarut mana muuult ptr sustinerea morala ( sincer nu is o persoana panicoasa ...dar acu ma pierdusem,ma si vedeam legata si fara copiii ) pentru sfaturi si ptr ca ati fost aici
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela andacos chiar nu vreau sa intru in polemica ![]() |