Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

vigantol noua ne-a zis 2/zi.Dar la controlul de o luna a zis ca pot sa ii dau mai mult daca imi scapa din pipeta si ii dau a doua zi mai putin.Eu mai uit,ii cam dau la doua zile.Nu ma stresez foarte tare.Cand il plimb acum de cand s-a potolit soarele il las sa se 'prajasca' un pic(vorba vine,dar nu ii mai trag copertina de la carut pt orice raza)...si cum va spuneam ca al meu e cel mai dezbracat din parc cred ca isi sintetizeaza si el ceva vitamina d. Apropo de dezbracat,am iesit azi la 15, soare si frumos afara, eu in maieu si blugi si bubu la maneca scurta si pantaloni.Si toti bebii in IOR cu bluza cu maneca lunga,majoritatea cu caciuli si paturici. Deci nu va luati dupa mine ca probabil sunt nebuna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

alina. da nu e mai bine el primul? nu stiu, zic si eu...ca sa ii curga si lui repede si sa ii vina pofta de supt...si apoi lp si muls

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Am incercat toate modalitatile, pt el ar fi mai usor, dar eu vreau sa mai si stimuleze el, ori el niciodata nu s-a plictisit de stat la san. Eu m-am gandit ca pompa nu poate goli de tot sanul, cand de fapt fac mai multa treaba cu ea, ce sa-i faci, puturos mister, eu cand eram de varsta lui in 15 min eram cu burta-n sus satula . Lasa ca tura viitoare fac o fetita ca mine

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Pufescu - nu esti nebuna dar fiecare copil e diferit - a mea fara body si pantalons la 24 de grade in casa sughite de mama focului, ii pun paturica(de monton)si e foarte fericita.
Ma uit si aici in parc sunt unii in tricou, unii in haine cu blanita ... nici nu stiu cand ies ce sa pun pe ea - am termometru care il tin in carut si in functie de cate grade arata ala mai scoc cate o paturica din gentuta.
Cat stati afara cu ei?
Diana mami de Eva 20.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, la cat timp ai facut prima eco la sold? io nu i-am facut, nu am fost pana acum decat o data la un pediatru... Cica e bine un control si la ortoped... Voi ati fost?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

in maternitate a fost facuta ecografie la 2 zile de la nastere...e important sa se verifice displazia de sold...su cum spuneam la 3 luni din nou la control
iar la 6 luni al 2-lea control la cardiologie!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fetelor, eu imi tot mangaiam delfinasa adormita pe cap si deodata vad un fir mai lung de par blond, sar repede sa-l iau crezand ca e unul de-al meu, cand colo delfinasei mele ii creste parul!!! de unde era bruneta in prima luna de viata, acum e deschis la culoare si are vreo 5 fire de par in crestetul capului lungi cam de 5-6 cm!!! blonde

filip s-a nascut cu cateva fire de par luuungi in varful capului..e asa mortal, cum e el aproape chelut in rest si cateva fire in varf...

si Andrei, dar i l-a retezat preotul la botez

la noi se vad de la distanta locurile de unde a taiat preotul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor, ma lasa memoria acuma mai rau decat cand eram gravi... nu mai stiu daca tina zicea ca era in stare sa se urce in patut numai sa doarma bb, si mi-am amintit ca eu am salvat undeva o astfel de faza de pe youtube... www.youtube.com/watch?v=MLErNXIYjMg" target="_blank">aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

Ilinca asa sunt si io, de dimineata pana seara numa dulciuri as manca dupa fiecare masa, hop tzop si ceva dulce

si eu inainte nu eram asa si nici macar in sarcina nu am mancat dulciuri cum bag acuma si kilele stau acolo sau chiar cresc

acuma zic ca am o scuza ca alaptez, ca inainte aveam vointa si nu mancam dulciuri decat f rar ca sa nu ma ingras

9 iunie 2010

IDEM HERE!!! dulcuri dupa fiecare masa!! Inainte si in timpul sarcinei foarte rar papam dulciuri!!!

Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

acum cand ar trebui sa slabesc...parca am cele mai proaste apucaturi pe care le-am avut vreodata...bere fara alcool zilnic, dulciuri o gramada si acum papa cipsuri
de astea nu am facut nici cand eram nici inainte

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubster

gagici,voi cate picaturi de vigantol le serviti bebeilor?

mami fericita de ariana ! 06.08.10

2 pic/zi ...apoi dupa 1 an cred ca mai putin nu am retinut exact, dar stiu sigur ca se da pana la 2 anisori

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

vigantol noua ne-a zis 2/zi.Dar la controlul de o luna a zis ca pot sa ii dau mai mult daca imi scapa din pipeta si ii dau a doua zi mai putin.Eu mai uit,ii cam dau la doua zile.Nu ma stresez foarte tare.Cand il plimb acum de cand s-a potolit soarele il las sa se 'prajasca' un pic(vorba vine,dar nu ii mai trag copertina de la carut pt orice raza)...si cum va spuneam ca al meu e cel mai dezbracat din parc cred ca isi sintetizeaza si el ceva vitamina d. Apropo de dezbracat,am iesit azi la 15, soare si frumos afara, eu in maieu si blugi si bubu la maneca scurta si pantaloni.Si toti bebii in IOR cu bluza cu maneca lunga,majoritatea cu caciuli si paturici. Deci nu va luati dupa mine ca probabil sunt nebuna :)

mami de Raducu, 10 august 2010

asa e si Matei cel mai dezbracat din parc...dar si eu in comparatie cu adultii sunt mult mai dezbracata
babutele din bloc imi spun "iar sunteti fara caciula in cap?" sau "ar trebui sa ii dai un pulovar ca e camd dezbracat!"

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

lui andrei cred ca ii apar dintisorii, asa crize de plans a facut in seara asta era cu bunica, se jucau si cica a inceput sa urle deodata...si eu abia l-am linistit si la baita a plans micutul, si dupa baita

a salivat intr-una intr-una si am vazut gingia mai alba...

i-am dat pt prima data suzeta, a ros la ea cateva minute si a scuipat-o

i-am dat bibe, l-am pus si la san sa il linistesc

si am vazut ca de cateva zile parca vrea sa ma muste cand suge, asa tare strange

bietul copil, nu stiu cum sa ii iau durerea si bunica voia sa planga cu el

9 iunie 2010

Mergi la inceput