Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
rodyka spune:
care stie cum se prepara ceaiul de marar?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, am gasit pe net ceva cu ceaiul de marar www.terapii-naturiste.com/plante/plante_medicinale/Marar.htm" target="_blank">aici. Poate iti e de folos...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 nu e de ras, dar m-am amuzat la ce ai scris are bietul un puseu de crestere, o sa treaca si o sa fie iar bine, o sa vezi mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Ce pulseu mama,ca noi o tot tinem intr-un pulseu .... ba e cel de 3 sapt care a inceput de la 2 sapt si a tinut pana la 5 sapt, dupa care a inceput pulseul de 6 sapt si de atunci o tinem intr-un pulseu si avem 10 sapt!? Oricum multumesc de incurajari si nu, nu ma supar si eu as fi ras daca citeam la altcinevadar cum eu sunt in situatia asta in vine sa-mi smulg parul din cap .
De exemplu in seara asta bagat tzitzi drept, unde productia este mai mare, l-am lasat juma de ora, nu s-a saturat, bagat 90 ml LP (am lsat-o pe mama sa-i dea), plecat la dus, ca dimineata nu am adut timp sa fac dus, m-am sters cu servetele umede in timp ce faceam pe maimuta in fata baiatului. Intors de la dus maimuta urla de mama ca nu se saturase, bagat in functiune tzitzi stang a supt pana a ajuns la creier (la sanul asta am si rani) si i-am mai dat inca 60 ml LP si dupa ce l-am pus la scos gaze tot ar fi mai vrut ceva. Abia l-am convins sa-si ia somn! Si dupa masa asta copioasa va ganditi ca doarme toata noaptea, ghici, nu, pe la 3 o sa faca ochi si iar papa, dupa care din ora in ora.
Daca nu mi-ar fi asa de drag, spitalul nr. 9 (la nebuni) ar scrie pe fruntea mea, dar cum sa ma supar pe el cand in timp se suge (in disperare) imi trage cate un zambet de imi vine sa-l pap tot.
Offf, ma mai plang si eu voua!
Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
racusor2010 spune:
mama, sorina, da cat baga al tau? andrei cred ca in veci nu a mancat atat la o masa
vezi sa nu il doara burtica si sa planga ca vrea papa ca asa crede el ca se linisteste...de colici ii dai?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, am gasit pe net ceva cu ceaiul de marar www.terapii-naturiste.com/plante/plante_medicinale/Marar.htm" target="_blank">aici. Poate iti e de folos... |
ms . am sa-l incerc ptr cresterea productiei de lapte, mi-a trimis sora-mea mesaj sa-l incerc, dar a uitat sa specifice cum sa-l prepar... si la ora asta graviduta de ea sigur doarme iar eu mai trebaluiam prin casa, n-aveam timp de cautat, asa ca am strigat tare pe forum... noroc cu voi!! daca are vreun efect, strig iar tare sa dati iama la marar!!! zice-se ca ar si mari sanii
_
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mama, sorina, da cat baga al tau? andrei cred ca in veci nu a mancat atat la o masa vezi sa nu il doara burtica si sa planga ca vrea papa ca asa crede el ca se linisteste...de colici ii dai? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Nu, nu, nu il doare burtica! Iar colici crd ca a facut 2 crize cand avea vreo 3 sapt, macar atat eu nu am stiut ce sunt colicii, noi cu mancatul avem probleme!
Ai crede ca este un obez, nope. Ma dispera, sapt trecuta luase doar 125 de g. Mananca si face pishu, mananca si face pishu..... aaa si da din maini si din picioare la greu, chiar si prin somn de zici ca rupe patul. Are multa energie.... o suge de la mine, ca un vampir!!!
Poze Bogdan
13 iulie 2010
sorina_goga spune:
Gata, ma bag si eu la somn ca acus se trezeste a mea maimutza sa ceara de papa! Noapte buna si linistita.
Va !
Poze Bogdan
13 iulie 2010
ilinca79 spune:
Diana, am sintetizat mai jos:
In maternitate:
夫accinarea antihepatita B (AHB)
夫accinarea antituberculoasa (BCG)
La 2 luni:
夫accinare antihepatita B (AHB)
夫accinare antipoliomielitica (VPOT)
夫accinare antidifterica, antitetanica, antipertusis (DTP)
La 4 luni:
La 6 luni:
夫accinarea antihepatita B (AHB)
La 12 luni:
La 12-15 luni:
夫accinarea antirujeoloasa (AR)
La 30-35 luni:
La 7 ani:
夫accinarea antirujeoloasa (AR)
夫accinare antidifterica, antitetanica (DT)
La 9 ani:
La 13 ani:
夫accinare antituberculoasa (BCG)
La 14 ani:
夫accinare antidifterica, antitetanica (DT)
Paula, ce fel de ecografie ati facut voi?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
nela_didea spune:
citat din mesajul lui rodyka fetelor, ma lasa memoria acuma mai rau decat cand eram gravi... nu mai stiu daca tina zicea ca era in stare sa se urce in patut numai sa doarma bb, si mi-am amintit ca eu am salvat undeva o astfel de faza de pe youtube... www.youtube.com/watch?v=MLErNXIYjMg" target="_blank">aici _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Aoleuuu ce-am mai ras, Doamne bietul tatic, asa-i trebe daca se baga in patutul copilului.. Rody mersi
rodyka spune:
hmm... vremurile cand dadeam stingerea... acum las o lampa de veghe, in caz ca se trezesc delfinasii sa pape, ca eu altfel tot daram in cale si trezesc toata casa...
noapte buna, somn usor,
7 purici pe-un picior,
si 7 pe celalalt,
sa te traga jos din pat!!!
asta-mi amintesc eu cand era ora de culcare, cu mama ziceam rugaciunea si cu tata radeam, ca ma gadilea in timp ce-mi arata pe unde merg puricii!!
_