Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Multumim fetelor pt felicitari
Joi la ora 9 suntem programati la medicul de familie pentru vaccin,se pare ca nu il vom plati iar pe 4 oct la controlul de la maternitate.Sunt asa curioasa cum va fi ...
Sorina imi pare rau sa aud de programul tau,chiar te invidiam la un momentdat cand al meu facea figuri.
Asa si eu am probleme cu mancarea,de cateva zile baga in el de parca maine nu ar mai primi nimic,incontinuu mananca.Aseara dupa ce a bagat titi,a ras si 135 ml de laptic din bibe.Deja am umblat la camara cu laptic pt ca nu mai fac fata cu titi.Inainte nu stiam ce e aia golire de san,acum parca am 2 carpe in tricou.Noroc ca noaptea se reface lapticul.
Pe langa faptul ca e stresant,e si obositor sa stea numai la titi.Nu poti face nimic,nici la baie cum ai zis tu nu este timp,da de gatit,plimbat si alte chestii.Al meu aseara a mers la supermarket cu noi si dupa 15 min urla pe acolo de se uita toata lumea.Vroia de papa desi mancase TOATA ZIUA!!!!
Daca gasesti un remediu anunta-ma.
BTW:dormeam cand m-ai sunat tu,te las sa iti revii cu programul si vb noi
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
bumblebee spune:
Cris , cred ca asa suntem toate, adevarul e ca inca nu m-a scos din pepeni pustiul.
Rody, de abia astept sa vad si eu la nr. 2
Noi am fost la echo de sold si totul e ok. Ar fi fost o pb la soldul stg, ddar s-a rezolvat pt ca l-am lasat cu pampers, cracanat, nainfasat. Cica prezentatia pelvina ridica riscul pt sold. Oricum, 150 ron, dar tare simpatic dr-ul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
pufescu spune:
bumblebee, la mine e 90% muls si un pic la san si acum...ca pufuletele meu e isteric la masa si ragadele sunt inca la ordinea zilei.Numai cu cacat nu m-am dat ca sa imi treaca :) (scuzati limbajul).
Atata timp cat pompezi cu sarg(eu dupa ce il hranesc cu bibi pompez dupa fiecare masa) nu cred ca scade productia.Variaza in timpul zilei in schimb(scot si 250 dimineata iar seara ajung cu 80 cateodata),sa nu intri in panica.Conteaza cat scoti total in 24 de ore ca sa vezi cum evolueaza lucrurile.La mine s-a stabilizat in medie la 800ml/zi...insa m-a speriat cu mancatul alaltaieri(peste 1l)asa ca zilele astea pompez intensiv si il pun si pe el la san(desi stangul e carne vie)ca sa cresc productia ca mi-a ca nu ma mai tin de el.
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
filip s-a nascut cu cateva fire de par luuungi in varful capului..e asa mortal, cum e el aproape chelut in rest si cateva fire in varf... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
si Andrei, dar i l-a retezat preotul la botez
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_goga LA MULTI ANI BEBE PAUL!! SA CRESTI MARE SI FRUMOS!!!! O fetelor, nu mai am timp nici sa respir!! Daca la o luna bebele meu se culca la 23 si se trezea la 6, 7 dimineata, fara pauza de papa, acum se culca cam la aceasi ora si se trezeste la 3 prima data si apoi din ora in ora. Cateodata se trezeste si la ora 1. Am o delapidare de somn de mor. Ziua nu doarme decat in brate la cineva sau in carut la plimbare. Mananca non stop. Daca stau cu el in casa cere papa din ora in ora. Am crezut ca e laptele meu de vina, ca nu se satura, dar i-am dat si completare Lp, ACEEASI POVESTE!!!! Ne plictisim trebe sa papam, ne doare in fund trebe sa papam, mi-e somn trebe sa pap. PAPA, PAPA SI IAR PAPA. Si nu pune pe el cine stie ce ca are o energie de mama, mama...... Serios, nu stiu ce sa-i mai fac!!!!Cand va aud ca papa la 4 ore, ca sta linistit in balansoar toata ziua?! Al meu sta in balasoar doar daca stau in fata lui si fac ca maimuta si ii mai invart si o jucarie care prinsa de lustra!!!! domnul trebe bine dispus!!! Si culmea ironiei ca la cat il alaptez si cata enegie pierd cu el nici nu slabesc!!! LA MULTI ANI LA TOTI BEBEI, pt o lunita, doua si chiar trei. Imi cer scuze ca nu le-am spus la timpul potrivit, dar am o scuza, nu am timp nici la baie sa ma duc. Va pup pe toate!! Poze Bogdan mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
nu e de ras, dar m-am amuzat la ce ai scris are bietul un puseu de crestere, o sa treaca si o sa fie iar bine, o sa vezi
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bubster o cunostinta de a mea ii da cate o picatura,da mie mi se pare k nu ar fi suficient,k asa i a zis dr k numai prematurii iau cate 2 picaturi. mami fericita de ariana ! 06.08.10 |
eu am una bucata prematur si ii dau 3
9 iunie 2010
bumblebee spune:
citat din mesajul lui pufescu bumblebee, la mine e 90% muls si un pic la san si acum...ca pufuletele meu e isteric la masa si ragadele sunt inca la ordinea zilei.Numai cu cacat nu m-am dat ca sa imi treaca :) (scuzati limbajul). Atata timp cat pompezi cu sarg(eu dupa ce il hranesc cu bibi pompez dupa fiecare masa) nu cred ca scade productia.Variaza in timpul zilei in schimb(scot si 250 dimineata iar seara ajung cu 80 cateodata),sa nu intri in panica.Conteaza cat scoti total in 24 de ore ca sa vezi cum evolueaza lucrurile.La mine s-a stabilizat in medie la 800ml/zi...insa m-a speriat cu mancatul alaltaieri(peste 1l)asa ca zilele astea pompez intensiv si il pun si pe el la san(desi stangul e carne vie)ca sa cresc productia ca mi-a ca nu ma mai tin de el. mami de Raducu, 10 august 2010 |
si la mine tot stangul e de belea . Eu de vreo 2 saptamani ma pompez, dupa care-l pun pe el (ca cica sa stimuleze) si dup-aia completarea, dar el ori adoarme ori trage de ea de zici ca e dusmanul lui de maorte Mie de scaderea productiei mi-era frica, si asa e trasa de par cu suplimente si tot nu e 100% LM.
Lasa ca se fc ei mari si ne mananca ficatii, nu tzitzi
Pozici
racusor2010 spune:
alina. da nu e mai bine el primul? nu stiu, zic si eu...ca sa ii curga si lui repede si sa ii vina pofta de supt...si apoi lp si muls
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Si noi tot 3 picaturi, nu suntem prematuri, dar nu i-a placut drei cum se prezinta fontanelele.
Am uitat sa va spun, nmoi n-am fost la ortoped, ci ca chirurgie pediatrica.
Mycya, asa-i la noi, daca nu mergi la privat sau nu ai cunostinte sau nu cotizezi, nu prea obtii informatii...
Pozici