Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Neata!

Am avut o noapte buna, desi a plans destul de mult inainte de culcare si a mancat cam putin, insa a dormit de la 9.30 pana pe la 5 si nu a facut febra. Acum s-a trezit si momentan e linistita. Ma cheama...ea plange rar in modul clasic al bebelusilor, cu "oaaa", de regula da semnale ascutite: "aai" si "nghee".
Rodyka, are dreptate racusor, 300 g in doua saptamani e foarte bine la 3 luni. Uite si www.desprecopii.com/info.asp?id=226" target="_blank">aici

pupam minunea mica. si al meu tot cu nghee plange.

si isabela ma cheama cu aiii si cheeeeeh, iar la plans ingheee (de fapt, e un plans cam alintat)

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

uffff, eu ma plang nu de puii mei, ci de mine... cu crizele mele de fiere...e f nasol...sper s-o duc macar pana termin alaptatul...de cateva zile ma doare zona fierii/ficatului, capul si am o stare nasoala..am lua 2 no-spa ieri,redigest si un metoclopramid...e ceva mai bine acum, dar nu de tot...

nici n-am reusit sa mai intru, efectiv n-am putut, tot in pat sau pe fotolii am stat..

va pup..sper sa revin azi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neata fetele si de la noi!!!
Daca trebuia schimbat vigantolul o data la 30 de zile at de ce nu scrie pe prospect????Eu cred ca e combinatia medicilor cu firma producatoare ca sa-si mai scoata ceva bani si din chestia asta.
Vroiam sa va intre daca ati ptimit alocatia pt bebei??? Aia de 200 lei?? Noi am vazut aseara ca era pe card, dar era pt doua luni, pe sept nu ii bagase. Stiti cumva daca se plateste in luna in curs sau cu o luna in urma. ???? Am auzit ca e posibil sa intre la sf lunii si pe sept acum ramane de vazut.
Pufeasco am incercat si eu cu galafor si degeaba, stimularea mea cred ca e ceaiul de la fares ca daca n-as bea nu cred ca as avea cat sa-l satur pe Tudor. Oricum e bine de tine.
Va pup fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Neata!

Am avut o noapte buna, desi a plans destul de mult inainte de culcare si a mancat cam putin, insa a dormit de la 9.30 pana pe la 5 si nu a facut febra. Acum s-a trezit si momentan e linistita. Ma cheama...ea plange rar in modul clasic al bebelusilor, cu "oaaa", de regula da semnale ascutite: "aai" si "nghee".
Rodyka, are dreptate racusor, 300 g in doua saptamani e foarte bine la 3 luni. Uite si www.desprecopii.com/info.asp?id=226" target="_blank">aici

pupam minunea mica. si al meu tot cu nghee plange.

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Tare-s draguti ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare si de la noi...

uffff, eu ma plang nu de puii mei, ci de mine... cu crizele mele de fiere...e f nasol...sper s-o duc macar pana termin alaptatul...de cateva zile ma doare zona fierii/ficatului, capul si am o stare nasoala..am lua 2 no-spa ieri,redigest si un metoclopramid...e ceva mai bine acum, dar nu de tot...

nici n-am reusit sa mai intru, efectiv n-am putut, tot in pat sau pe fotolii am stat..

va pup..sper sa revin azi...

eladea, sa treaca si sa revi cu vesti mai bune. eu habar nu am de medicamente, inafara de aspirina si paracetamol nici nu le stiu dupa nume... asa ca nu pot sa-ti dau nici un sfat, dar sti tu mai bine ce sa iei sa te simti mai bine...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Tina de care vitamnina c ii dai? parca tin minte ca i-am dat si primului copil vitamina c picaturi, dar nu mai tin minte cat ii dadeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ii dai vitamina C? De ce?

Ii dau 5 pic/zi pt pofta de mancare si sa nu-mi raceasca asa repede

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

racusor, esti o comoara la casa omului. Multumim ca impartasesti cu noi sfaturile medicului (mie imi sunt extrem de utile pt ca oraselul nostru e lipsit de pediatri competenti). Deci esti cu socrosenia.... Cum va jucati voi?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

e bine cu socrosenia suntem rasfatati

pai vorbim cat e ziua de lunga, cand nu e morocanos sta pe masa (transformata in masa de infasat ) si facem gimnastica, vorbim, ne jucam cu un catelus, cu albinuta care merge la bucuresti sa aduca miere (poluata) dar plina de iubire de la tati

in rest in brate in curte in brate sau somnic in carut...cam asta facem noi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Tina de care vitamnina c ii dai? parca tin minte ca i-am dat si primului copil vitamina c picaturi, dar nu mai tin minte cat ii dadeam

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

Pe sticluta scrie Vitamina C - NATURAL - picaturi - supliment natural (fara zahar) si e produsa de Natural Pharmaceuticals Supliemnts S.R.L. Romania

Pe sticluta scrie ca la copii mici se dau 5-8 pic./zi

Am cautat si am gasit!
http://www.magazine-online.ro/medactiv/produse-natural-pharmaceuticals/vitamina-c-natural-picaturi,-100mg,-10-ml--114879

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, eu am primit alocatia de 200 lei, in data de 9 sept, cred ca pt luna august... Iar legat de Vigantol, nu cred sa fie nimic intre medici si firma producatoare, pt ca majoritatea medicilor recomanda inlocuirea sticlei (ca si la vit D, sau Debridat, sau Infacol sau Colief) pt ca isi pierde proprietatile. Daca doar in orasul meu ar zice asa medicii, atunci as crede ca exista un acord... Altfel, nu...

Eladea, iar cu dureri? Draga de tine... Vezi si de ceva ceaiuri bune pt fiere, poate ajuta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput