Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
racusor2010 spune:
azi dimineata l-am adormit, l-am pus in landou si fuga sa pap..desigur ca s-a trezit, dar l-am lasat singur. il auzeam la interfon m-a strigat de cate ori, eu nimic, dupa jumate de ora s-a plictisit si m-a strigat mai tare cand l-am luat in brate un sfert de ora tot m-a certat
dar apoi ne-am impacat si am tras un pui mic de somn impreuna
puiul meu doarme cu mine numa pe perna lui doar ca e deja mai lung ca ea
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
crispro, si andrei cica va avea strungareata la noi sotul are asa una mica
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 salutare si de la noi... uffff, eu ma plang nu de puii mei, ci de mine... cu crizele mele de fiere...e f nasol...sper s-o duc macar pana termin alaptatul...de cateva zile ma doare zona fierii/ficatului, capul si am o stare nasoala..am lua 2 no-spa ieri,redigest si un metoclopramid...e ceva mai bine acum, dar nu de tot... nici n-am reusit sa mai intru, efectiv n-am putut, tot in pat sau pe fotolii am stat.. va pup..sper sa revin azi... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
oofff, andreea, sa te faci bine
9 iunie 2010
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 crispro, si andrei cica va avea strungareata la noi sotul are asa una mica mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
io am avut strungareata cand eram pitica, inainte de schimbarea dintilor, acum nu am.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
io am avut strungareata cand eram pitica, inainte de schimbarea dintilor, acum nu am. |
si eu am avut, si maria mea la fel... acuma nu mai avem niciuna...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)