Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
pufescu spune:
baby, mulsul dureaza intre 30 si 45 min(pt amandoi sanii).Cu cat sunt mai odihnita cu atat iese mai repede.Cantitatea variaza,azi de ex am scos cel mai mult 335 ml(dimineata,dupa un somn odihnitor...un maaaare avantaj al mulsului+copil mancacios este ca seara odata curatat,saturat,ragait si dragalit doarme godacul;aseara a adormit de la 21.30 la 5! si dupa aia de la 6 la 9.30).Cel mai putin am scos 180ml in timpul zilei,interval de la mulsul anterior aprox 4 ore.
Nu cred ca merita avent daca o sa o folosesti doar o luna,e prea scumpa.Eu am de gand sa o folosesc si dupa ce ma intorc la servici...si in cazul meu consider ca a meritat ca altfel bubu era pe LP deja(si la cat mananca el era faliment curat,pe langa celelalte implicatii).Cred ca merita sa studiezi o alternativa mai ieftina,zicea bumblebee de primii pasi.Si la asta trebuie sa stai cu mana pe ea, nu o mufezi si te apuci de gatit :). Eu cand ma mulg stau pe net :).
coteasca spune:
Pufeasco, dar ce de laptic ai, eu nu am avut cred ca niciodata atat de mult.
Bine ca eu nu am cantarit niciodata sa vad cat a mancat Tudor, dar oricum ai o gramada de laptic. Si nici dimineata nu am atat. Ce n-as da sa am si eu atat de mult laptic. Eu am strict cat sa se sature copilul si nimic in plus. Nu m-am mai muls de vreo 2 sapt ca nu mai am ce scoate. Dar tu te stimulezi cu ceva de iese asa mult???? pup
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
mov_79 spune:
Ceau fetelor,
fiti atente la vigantol, sa nu uitati de el, noi azi am fost la pediatru care a sesizat un inceput de rahitism, a zis ca a crescut prea mult intr-un timp prea scurt(s-a lungit) si ea s-a mirat cat a crescut de cand nu l-a vz, ce-i mai grav ca joi am fost la doc de fam pt vaccin si a zis ca totul e ok.........dar nu am stat linistita parca simteam ca e ceva si am mers la o pediatra f buna si f de treaba care a sesizat ca are coastele evazate, maine mergemla analize si in functie de rezultate ne va da tratament.
Sunt asa de suparata, poate e si din cauza ca nu l-am scos destul afata, fiind f cald il scoteam numai seara , nu stiu nici eu.
va pup si sa auzim de bine
pufescu spune:
iau galafor,dar sporadic(cate o pastila cand imi aduc aminte,cred ca mai am vreo doua si termin cutia);am luat la inceput cum scrie pe cutie cate 6 pe zi si a functionat foarte ok.Acum incerc sa cresc productia fara sa ma bazez pe pastile,ca sa mai am optiuni in caz ca bubu mai are vreun puseu de crestere mai incolo.Ceai de chimen si anason la greu,cam 1l-1.5l pe zi, apa cat cuprinde(peste 3l),supa cand apuc sa fac...de mancare orice(am mancat si salata de vinete,si mazare).
E suficient lapte pt bubu(la un moment dat am avut o 'criza de supraproductie'si am congelat un pic) dar acum mananca cam 1l pe zi si abia ma tin de el(fac intre 850-900 ml in ultimele zile,sper sa cresc la 1l pana la sfarsitul saptamanii).Mulsul noaptea ma termina.Daca ajung la cantitatile astea deja sunt ca o oaie ca productie...macar de as slabi dar pt ca mi-e foame tot timpul bag ca sparta,si nu mancare foarte sanatoasa...iar dulciurile sunt la ordinea zilei,parca am capiat,nu ma pot abtine.
Stimulatul principal este pompatul la 3-4 ore si pus bubu la san in ciuda durerilor,dupa cateva zile creste usor productia.Nu a fost usor sa ajung la cantitatea asta(la inceput nu aveam aproape deloc,a fost pe LP,dupa aia am luat antibiotice,am facut mastita),mi-a iesit pe nas alaptatul.Daca nu as fi convinsa ca e bine pt bubu mi-as baga picioarele.
ilinca79 spune:
crispro, bietul Vladut, speram sa treaca repede fisura A fost atenta doctorita, ma gandesc ca a mea nu s-a uitat niciodata la fundul copilului
ooana, nasol cu efectele astea secundare. Noi vineri facem vaccinul si am deja emotii...
btz ce scump si grasunel e Paul
Eu sincer nu stiu ce sa zic de Vigantolul asta, in legatura cu folosirea 30 de zile. Ma gandesc ca ar scrie pe el, ca la atatea alte medicamente scrie chestia asta. In plus chestia asta e in interesul producatorului. Oricum, am sa cumpar si eu altul, ca n-are rost sa risc. Apropo, voi cum il administrati? Eu ma mulg in lingurita si il pun acolo, dar cum e asa uleios am impresia ca mai mult ramane pe lingurita decat ajunge in gurita. Am incercat si sa-l picur direct dar nu prea-mi tine cu strengarelul...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
mov_79 spune:
crispro cum si-a dat seama doctorita ca are fisura? la Mihnea nu s-a uitat nimeni la fundulet:), sper sa treaca cat mai rpd
bumblebee spune:
Ilinca, io ii dau direct in guritza, ca stiu ca mai mult ar raman pe lingurita
Pufescu, vreau si io, si iau si spirulina, si galafor, si nutrinatal, si ceaiuri am baiut pana acu' 2 zile cate 2 l pe zi (dar nu mai pot, mi se face rau la fiecare inghititura, asa ca fac pauza vreo saptamana), plus vreo 4 de apa . Si muls tot asa, la 3-4 ore, plus piciu' care trage de ele Totusi nici eu nu-s de lepadat, a papat 750 ml numai la san (cu tot ce am muls si ce a papat el) Dar uite ca acum seara tot ii mai trebuie un 90 LP
Si noi ne vaccinam vineri, am ceva emotii
Noapte buna si linistita!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu baby, mulsul dureaza intre 30 si 45 min(pt amandoi sanii).Cu cat sunt mai odihnita cu atat iese mai repede.Cantitatea variaza,azi de ex am scos cel mai mult 335 ml(dimineata,dupa un somn odihnitor...un maaaare avantaj al mulsului+copil mancacios este ca seara odata curatat,saturat,ragait si dragalit doarme godacul;aseara a adormit de la 21.30 la 5! si dupa aia de la 6 la 9.30).Cel mai putin am scos 180ml in timpul zilei,interval de la mulsul anterior aprox 4 ore. Nu cred ca merita avent daca o sa o folosesti doar o luna,e prea scumpa.Eu am de gand sa o folosesc si dupa ce ma intorc la servici...si in cazul meu consider ca a meritat ca altfel bubu era pe LP deja(si la cat mananca el era faliment curat,pe langa celelalte implicatii).Cred ca merita sa studiezi o alternativa mai ieftina,zicea bumblebee de primii pasi.Si la asta trebuie sa stai cu mana pe ea, nu o mufezi si te apuci de gatit :). Eu cand ma mulg stau pe net :). mami de Raducu, 10 august 2010 |
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, tot la Universal Studio si noi... Am vazut ca si tu ai poza cu masinile alea din Fast&Furious, si cu intrarea. Dar stiu ca ati colindat lumea, nu gluma... Ma bag sa ma mai uit la pozele tale, sa vedem ce mai gasim... Si noi mai vrem sa mergem in State, mi-ar place la vara cu Vladut, sa vedem daca primeste viza... Poze |
chiar sunt curioasa daca va da viza pentru Vladut...dar trebuie curaj sa pleci cu el la 1 an la un zbor atat de lung
de unde a-ti zburat voi? noi cu Malev-ul din Budapesta iar biletul a fost 600 euro/pers.
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
citat din mesajul lui pufescu baby, mulsul dureaza intre 30 si 45 min(pt amandoi sanii).Cu cat sunt mai odihnita cu atat iese mai repede.Cantitatea variaza,azi de ex am scos cel mai mult 335 ml(dimineata,dupa un somn odihnitor...un maaaare avantaj al mulsului+copil mancacios este ca seara odata curatat,saturat,ragait si dragalit doarme godacul;aseara a adormit de la 21.30 la 5! si dupa aia de la 6 la 9.30).Cel mai putin am scos 180ml in timpul zilei,interval de la mulsul anterior aprox 4 ore. Nu cred ca merita avent daca o sa o folosesti doar o luna,e prea scumpa.Eu am de gand sa o folosesc si dupa ce ma intorc la servici...si in cazul meu consider ca a meritat ca altfel bubu era pe LP deja(si la cat mananca el era faliment curat,pe langa celelalte implicatii).Cred ca merita sa studiezi o alternativa mai ieftina,zicea bumblebee de primii pasi.Si la asta trebuie sa stai cu mana pe ea, nu o mufezi si te apuci de gatit :). Eu cand ma mulg stau pe net :). mami de Raducu, 10 august 2010 |
Wow..asta da productie.....Si iti dai seama ca e mult mai mare caci pompa nu poate scoate tot..Bravo!!!!
Eu cu pompa manuala am scos 120 ml in o ora si jumatate...si eram asa de fericita de productia mea.....Iar acum il pun pe strumf la un san si la celalat ma mulg si am reusit sa scot dintr-un san 70-90 ml....si iar eram fericita de productia mea...
Eu vreau pompa electrica sa stimulez mai bine si sa am si un control pentru cat ii dau copilului ca tare am senzatia ca il cam tin nemancat
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010