Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cris , sa treaca funducul baiatului.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, Rodi, BTZ, .

L-am vazut pe Raul cu vestuta... Ce fain e!!! Iar leaganul suuuuper, cu de toate, mare...

Bumblebee, la cat mai multe nopti din astea!!!

Fetele, cu jocul vostru, cu ferma... Cand mai aveti vreme si de asa ceva?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si la noi au fost ceva maraieli dupa vaccin, la vreo 2 zile...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Da' ce frumos si mare a crescut Paul!!! Tare scump!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Rody ti-am vazut ferma din spate cica, esti tare harnicuta si tu si Maria banuiesc. Acuma ma bag si eu sa vad cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris - ce crema ti-a da pentru fisura? imi pare rau - iti pot spune doar ca doare de mori - am avut de 2 ori - cei de la procto med din bucuresti fac niste creme foarte bune dar nu stiu daca le vand si fara consultatie - consultatia la ei este foarte scumpa - stiu ca-i injuram de fiecare data dar de durere ma duceam tot la ei.

A venit tati - ce bine e sa mai biberoneasca si el!

Ce scump e Paul!

Diana mami de Eva 20.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu am pompa electrica de la Primii Pasi, e superok, categoric nu se compara cu aventul totusi, dar nici pretul, pe asta am dat 120 ron. Asta face vid si tu ii dai cate un puf cand ai tu chef, deci tot ritmul impus de tine, dar tre' sa stai cu mana pe ea, aceeasi cu care o tii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Si cam cat dureaza un muls? Si cam ce cantitate colectezi? Parca nici eu nu as vrea sa investesc mult intr-o pompa de muls pe care nu o voi mai folosi decat max 1 luna caci ma gandesc ca dupa 3 luni se regleaza si apetitul strumfului meu.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Stiu si eu ca pompa de la Avent e mai buna dar nu ma incumet sa dau 550-600 pe ea...Mai ales ca maine poimaine intru in CIC si ciuciu bani vre-o 3 luni....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Diana, crema e proctolog. Azi incep sa ii dau, are un aparat care il bag in fundic, si apas tubul, si ii intra crema inauntru... Bietu de el, ce mila imi e...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara, delfinariu!

Azi am facut si noi control de 2 luni si vaccin. A facut Pentaxim + Euvax, doua intepaturi. Nu a plans mult, acasa a dormit vreo 2 ore si jumatate, acum s-a trezit si e cam plangacioasa. Mi-a tras niste tipete cum nu auzi la ea de regula. Sunt curioasa cum va fi noaptea. Mi s-a spus sa-i pun supozitor cu paracetamol alternat cu novocalmin indiferent daca face febra sau nu, dar mi se pare mult. I-as pune doar unul inainte de culcare, preventiv. Voua ce vi s-a zis?
In rest, masuratorile oficiale zic 6100 si 61 cm, adica 1300 g si 7 cm in plus. Mi se pare mult la greutate, ce-i drept pe zi ce trece mi se pare tot mai dolofana. Maya lua mult in lungime, dar la greutate cu mult mai putin, ramanand in limite.
Iar plangaceste...

Mergi la inceput