Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Oana, mai vroiam sa iti zic ca aici pe forum este undeva in stanga o tipa graviduta, cu burta pe afara, cu camasa alba, si scrie odiseea sarcinii. De cate ori o vad ma gandesc ca e poza ta Asa de mult mi-a placut sedinta foto de gravi... Ca sa nu mai zic de sedinta foto cu Matei... Bestiala!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
btz_ovi spune:
Am pus poze la semnatura
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
btz_ovi spune:
Al meu e asa comic.Pe langa perciuni e chel,iar in mijlocul fruntii are o coama.Parca-i Base Si nu mai zic ce coji are in cap,i le mai iau dupa baita cu un piaptan de os dar nu abuzez.
Crispo imi pare rau sa aud de problemele cu puiutul tau,sa dea DD sa treaca repede fisura anala.Pff,cat sufera si el,dar si tu.Multi la amandoi.
Otiliaaaaaaaaaaa unde esti mamico?Ia zi-mi te rogggg ce crema pt vergeturi folosesti tu de la Forever???
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
bumblebee spune:
Hello gagici!
Luana, Nectarie! Sa cresteti mari!
/ma chinui sa scriu mesaje de ore intregi Dar am si eu vuvuzela mea Maraie toata ziua, incearca sa doarma dar nu-i iese, zau ca nu stiu ce are, parca-l strang chilotii
Dar sa-l laud, chit ca mi-o coace dup-aia, aseara l-am culcat pe pusti cu mai mult sau mai putin scandal pe la 11:30, pe burta. Pe la 2:30, incepuse sa se foiasca, m-am dus si am incalzit laptic de-al meu pt completare, bun, astept sa se trezeasca pustiu, pauza, l-am trezit eu la 5 ca sa nu se strice lapticul meu, si somn din nou pana pe la 9, din nou papa si dup-aia cu foiala de rigoare pana la 12 somn, de atunci ne-am plimbat, ne-am povestit, m-a certat, s-a smiorcait, de toate.
Eu nu vreau sa-l fortez cu somnelul, dar macar de nu s-ar mai chinui atata sa adoarma maraiciul. Il tin in bouncer, ca daca nu pot sa m-il leg de gat, nicio sansa de patut.
Eu am pompa electrica de la Primii Pasi, e superok, categoric nu se compara cu aventul totusi, dar nici pretul, pe asta am dat 120 ron. Asta face vid si tu ii dai cate un puf cand ai tu chef, deci tot ritmul impus de tine, dar tre' sa stai cu mana pe ea, aceeasi cu care o tii.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
rodyka spune:
btz, ca grasunel e si ce cuminte!! sa va traiasca!!
cristina, saracul Vladut... pupam sa treaca repede!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka nela, ti-am trimis invitatie la joc pe mail-ul care era in listuta de gravidute... ne stricam de cap acuma la batranete _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Hihihi si eu l-am sters ca nu te-am recunoscut si mi-a venit ca spam. Mai trimite-l o data sa ne facem de cap. Mie imi bate botezul la usa si-mi arde de joaca( tara arde si baba se piaptana).
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Hihihi si eu l-am sters ca nu te-am recunoscut si mi-a venit ca spam. Mai trimite-l o data sa ne facem de cap. Mie imi bate botezul la usa si-mi arde de joaca( tara arde si baba se piaptana). |
am trimis de pe alt id, ca zice ca te-am invitat deja o data...
_
nela_didea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
am trimis de pe alt id, ca zice ca te-am invitat deja o data... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Primit , trecut la treaba
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 ai mei dupa vaccin nu au avut nimic.Acum 2 zile au primit Pentaxim si cel de hepatita B.Sper sa nu apara ceva.voi ce vaccin ati facut? si la ai mei le pica parutul dar nu va ingrijorati,creste altul dupa 6 luni stiu eu.Asta e puf de puiuti iesiti din ou. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
infarix hexa de la GSK
acum sa vedem ce e cu maraiala asta
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
mai fete, daca va zic ca azi am stat vreo 2 ceasuri pe jocul ala sa trec in alt nivel... o sa va invit sa vedeti ferma noastra...
_