Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo mai sunt locuri in clubul mamicilor cu bebei in brate?Caci ma alaturi si eu

Si al meu numai in brate vrea.Nimic nu il multumeste,nimic nu il satisface.Ce jucarii,ce cantecele,ce joaca?Nimic.Brate,brate si iar brate

Fetelor am o intrebare pt voi
Stiti cumva cate zile poate fi tinut lapticul in congelator?Dar pe usa frigiderului??
Nu mai zic ca am de aruncat cam 600 ml,am dezghetat frigiderul si l-am uitat afara
M-am apucat serios de strans "Bucate pt iarna" caci se anunta vremuri grele cu Paul

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

fetelor cum au fost bebeii vostri dupa vaccin?
...ca Matei a fost atat de marait azi noapte ca a trebuit sa il iau sa doarma cu noi...e prima noapte cand face asa ceva, si el doarme in patutul lui noaptea de vreo luna cu 2 treziri si nu avem nici un fel de probleme...
...sper sa nu ne pierdem bunele obieceiuri si maraiala asta o punem pe seama vaccinului

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Crispo mai sunt locuri in clubul mamicilor cu bebei in brate?Caci ma alaturi si eu

intr-un fel va invidiez... eu daca o tin pe isa in brate, isi cauta joaca, povesti sau ma prinde de tzitzi prin haine... rareori adoarme, doar ca se linisteste oricat ar fi de sacaita, dar ca sa ajungem la dormit nici vorba, ea vrea comunicare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mai fetelor al meu a inceput sa cheleasca ,gasesc numai par pe caciulitele lui.Stiu ca zicea si Aelita ca la un momentdat se va intampla asta insa eu speram sa fim ocoliti.Asa-mi plac zlufii lui si nu mi-l imaginez fara par ca un detinut.Mi-e de ajuns tac-so ca-l mai apuca cateodata si-si baga masina in cap fara regrete

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,
nu ma dati disparuta dar nu pot intra cat de des as vrea.
Btz_ovi in congelator daca il pastrezi in pungi sau cutii sterile poate sta pana max 3 luni,scrie pe ambalaje.In frigi max 48h.

Noi suntem bine,mari 5600 si 5100 gr la 2 luni si 3 sapt.Mateo e super isteric dupa papica,fomist nevoie mare,iar Carla o bombonica cuminte.
Am inceput sa gangurim si sa zambim de 3 sapt,iar acum ne distram de numa numa.

intrebare: voi ce jucarii folositi sa va jucati cu bebeii,pt stimularea atentiei in afara de clasicele zornaitoare?

Mateo nu face KK zilnic ci la 3 zile,sunt stresata,o data i-am pus supozitor cu glicerina,dar dr mi-a spus sa-i dau lactoza.Voi ati folosit asa ceva?iese ce e drept o data pe zi acum dar nu stiu cat de ok e sa-i dau tratament pt asta

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

ai mei dupa vaccin nu au avut nimic.Acum 2 zile au primit Pentaxim si cel de hepatita B.Sper sa nu apara ceva.voi ce vaccin ati facut?

si la ai mei le pica parutul dar nu va ingrijorati,creste altul dupa 6 luni stiu eu.Asta e puf de puiuti iesiti din ou.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

si la ai mei le pica parutul dar nu va ingrijorati,creste altul dupa 6 luni stiu eu.Asta e puf de puiuti iesiti din ou.

asa e . a mea prima cum era blondina de mica, avea doar putin pufusor pe cap pana la un an, cand a inceput sa-i creasca si par... iar acum s-a facut saten inchis si are o frumusete de par bogat...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hallooo! Am revenit de la doctor. A fost cumintel piticu, desi era rupt de nesomn... Nu l-a cantarit, ca a zis ca arata f bine, ca trebuie sa aiba minim 4700 grame (adica 500 grame din prima luna si 750 din a doua - asta e minimul de luat), si ca se vede ca are mai mult - are de fapt 5740 - il cantaresc io... Lungime 60, e bine.

Vigantol - nu are nimic daca ii dau 3 picaturi, din greseala, ca si el e marisor si nu ii strica. Dar sticla schimbata la 30 zile.

Eco sold - zice ca e bine sa o facem pana la maxim 4 luni, dupa care nu se mai vede nu stiu ce pe acolo... SI daca la eco iese ceva mai rau, atunci la un ortoped.

Alte analize - gen sange, kk - nu are rost cat timp compilul creste si se prezinta bine.

Cat mananca- trebuie minim 120 ml pe kg corp. Si a zis ca cei alimentati din san mananca mai putin decat cei alimentati cu bibe (indiferent ca e LP sau LM), pt ca au de muncit mai mult...

Are o fisura anala- probabil s-a scremut mai mult la un scaun, sau la un partz... Mi-a dat ceva crema, de 2 ori pe zi, in fundic, intr-o sapt tre sa treaca. Nu se mai aude nici un suflu la inima...E musai masaj zilnic, la picioare, si peste tot, dar musai la picioare, ca cica in burtica a stat in pozitie yoghina, si piciorul lui stang tinde sa stea in exterior, iar dreptul in interior, si atunic sa ii fac masaj si la talpi... A zis ca gangureste foarte bine, ca unul de 4 luni, ca se uita foarte atent in ochii oamenilor. I-a facut "test de auz", zornaind niste chei la urechea lui - nici o reactie... M-am kkt un pic pe mine de spaima... Dar stiu ca acasa tresare si la scartaitul de parchet. A zis doctora sa nu ne speriem, ca se vede ca aude de la cum vorbea ea, dar pur si simplu nu a avut piticul chef sa se intoarca. Si avem o bulina neagra la capitolul flotari, stat pe burta... Nici nu si-a urnit capul... A zis sa il pun zilnic la treaba, pe burta, sa i se intareasca muschii gatului si ai spatelui, chiar daca se maraie... Bine, nici sa nu il las urland...

Oana, tot la Universal Studio si noi... Am vazut ca si tu ai poza cu masinile alea din Fast&Furious, si cu intrarea. Dar stiu ca ati colindat lumea, nu gluma... Ma bag sa ma mai uit la pozele tale, sa vedem ce mai gasim... Si noi mai vrem sa mergem in State, mi-ar place la vara cu Vladut, sa vedem daca primeste viza...

No, si mai vroiam sa zic ca posibil de la fisura anala sa fie copilul marait si sa vrea in brate, alintat. Ca zice doctora ca doare... Sarac de el... V-am zis io ca poate sa fie bolnavior copilul, sau sa il doara ceva, si io, mama natanga, sa nu imi dau seama... Am vazut ca de cateva zile cand sta la san si vrea sa traga partz urla un pic, parca vrea sa planga, si io nu stiam ce l-a apucat...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

BTZ, si io am observat ca isi pierde copilul freza... Il mai piaptan, ca are ceva scoarta in moalele capului, si cand il dau usor cu peria ii mai pica si par, si scoarta din aia... Tot ma uit pe ceafa sa nu cheleasca, parca asa imi pare... Io ii simt tare oasele capului, din spate, iesite in afara. Zicea doctora ca e normal, ca probabil am impins io prea tare la nastere, sau s-a chinuit el un pic sa iasa... Si apropo, BTZ, bine ai venit in club? Se mai inscrie cineva?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, bietul puiut . Stiu ce rau dor fisurile astea anale. Dar in rest, ma bucur ca Vladut e bine.
Oana, am pus poze cu leaganul, dar tot paturica ramane dragostea lui . Interactioneaza cu paturica, ii povesteste, in leagan doar sta... A plans Matei la vaccin? Doare tare? Maine mergem si noi la vaccin
Pufescu, multumesc . Am sa incerc toate metodele, sa vad care dau roade.
Btz, si lui Raul ii cade parutul, doar par de a lui e pe paturicile pe care sta cu caputul...si e si lung si muuult

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput