Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu sorina parca ai povesti de al meu...tot o haple isterica si slabanoaga am si eu.La mine aa ajutat cand am decis sa ma mulg sa ii dau cu bibi ca sa aiba timp sa se vindece sanii-asa stiu si cat mananca si daca ii trebuie completare.E adevarat ca daca nu aveam pompa electrica nu cred ca ma bagam la sporturi de-astea extreme :) mami de Raducu, 10 august 2010 |
Ce fel de pompa electrica ai? Vad ca esti multumita de cum functioneaza...As vrea si eu sa imi iau pt ca m-am saturat de asta manuala si nici nu mai am spor cu ea.....
Cum e cu asta electrica? O pui pe san si gata?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
de cand cu dintisorii lui Andrei care vor sa iasa la lumina, asa ma musca ma dor sanii de numa
pana acum a fost un delicat pisoiul meu...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
si eu si eu daca oi mai avea timp |
si tie, si tie! DAR, va avertizez, fiica-mea are 9 ani si cateodata se plictiseste, de-aia ii mai fac eu treaba... nu va asteptati la cine stie ce, e o ferma pe care o organizezi dupa "posibilitati" si dupa nivelul pe care il atingi in joc . succes, fetelor!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui senty_mary ce bine de voi fetele cu delfinasi fara colici si care stau singurei in leagane si patuturi ca al meu numai in brate la mami sta. numai noaptea la el in patut Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
Eu am o metoda care nu da gres de a adormi copilul in pat ...Ne asezam amandoi fata in fata , la spate il fixez cu o perna si il muflez la san...Il invelesc cu o paturica sa se incalzeasca si cand adoarme se demufleaza ...mai stau langa el 15 min si apoi gata...o intind..Ieri a dormit asa de la 14.30-16.30 si de la 18-21.
Incearca si tu caci cred ca e cumplit sa stai atatea ore cu el in brate
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
pufescu spune:
paula,noi avem mai multe pozitii de ragait(ni le-au aratat la curs si in maternitate):
-'clasic' pe umar-nu functioneaza tot timpul
-pus bubu in fund pe piciorul meu,cu capul sustinut si masat pe spate-de obicei asta merge,o folosesc in pauzele de supt(in pozele mele am o poza cu el cu caiulita cu coarne in pozitia asta,se vede cum il tin de barba :) )
-bubu cu burta in jos pe antebrat,capul la indoitura cotului,mainile si picioarele atarna si il ti cu mana intre picioare-asta functioneaza aproape instant dupa masa si a devenit pozitia lui favorita de plimbat in brate
-pus bubu pe burta si masaj pe spate-asta e finalul,dupa celelalte metode si intra in pregatirea de somn...mai scoate cate un gaz mic te si miri de unde
senty_mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Eu am o metoda care nu da gres de a adormi copilul in pat ...Ne asezam amandoi fata in fata , la spate il fixez cu o perna si il muflez la san...Il invelesc cu o paturica sa se incalzeasca si cand adoarme se demufleaza ...mai stau langa el 15 min si apoi gata...o intind..Ieri a dormit asa de la 14.30-16.30 si de la 18-21. Incearca si tu caci cred ca e cumplit sa stai atatea ore cu el in brate Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
multumesc de sfat dar e incercat de mult si nu da rezultate.
problema e ca pustiul meu foloseste tzitzi numai pentru a manca. cand s-a saturat ii da drumu. niciodata nu a stat la san sa se alinte sau sa adoarma. el adoarme numai cu suze in gura, dar cand il tin in brate ma tine si el de tzitzi sa fie sigur ca nu plec nicaieri
racusor2010 spune:
baby, al meu nu doarme in patul mare...
si cand il adorm in fisher sau il pun pe pat si vreau sa o sterg imediat simte smecherul mai si deschide ochii sa vada daca mai sunt acolo
doar la somnul de dupa amiaza am sanse sa il las singur...asta daca e in casa si nu suntem afara
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
La Multi Ani Luana si Nectarie…oarece o fi cu Larissa?
Sorina vad ca papa Bogdan nu se joaca
Paula asteptam poze cu Raul in leagan…era imposibil sa nu ii placa
Nici Matei nu sta si nici nu doarme in brate…sta doar pe umar si doarme doar pe burtica mea...sau in patutul lui doar noaptea, ziua rar cand il fraieresc
Cu dormitul cateodata2-3 ore peste zi…altadata doarme toata ziua, depinde de zi…ieri de ex a papat la ora 18 dupa care a adormit…si am asteptat sa se trezeasca pe la ora 22…dar el a dormit pana la ora 24, dupa care treziri din 4 in 4 ore…intotdeauna are 2 treziri noaptea….prima dupa 6 ore si a doua dupa 4 ore
Cristina, m-am uitat la pozele tale …in care parc a-ti fost in Orlando? Noi am stat doar 2 zile si am fost la Universal Studios (am poze la semnatura) …acolo am simtit ca m-am reintors la copilarie …m-as mai duce o saptamana sa vad toate parcurile
…poate peste 1-2 ani cand pot sa il las pe Matei cu mama
Rody eu il port pe Matei prin toata casa dupa mine…ca e musai macar sa ma vada daca nu e la mine pe umar sau burtica…asa ca port Fisherul prin toata casa, inclusive in baie cand spal ceva sau ma aranjez
Si daca pap tot asa se uita la mine si molfaie…iar eu ii spun ca asa se umple butonul lui cu lapte
Azi am fost la plimbare si in parc, a dormit o ora in carucior si cum m-am pus pe o banca gata a inceput sa planga si a stat numai in brate, iar capul ii era ca un girofar sa vada tottttt…si eram singura mamica cu tricou cu maneca scurta, asta pe la ora 11
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
pufescu spune:
baby78, am de la avent. modul de functionare: o pui la san,pompezi de cateva ori manual ca sa stabilesti un ritm confortabil pt tine,dupa care apesi butonul si pompeaza automat in ritmul stabilit.Poti sa schimbi oricand ritmul,ceea ce ajuta ca la inceput pe mine ma cam doare cand am sanii raniti,dau mai incet.
Eu sunt foarte multumita,sper sa ma tina :)