Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, am pus poze cu leaganul, dar tot paturica ramane dragostea lui . Interactioneaza cu paturica, ii povesteste, in leagan doar sta... A plans Matei la vaccin? Doare tare? Maine mergem si noi la vaccin Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
foarte fain leaganul ...paturica de care aveti? ia pune o poza ca daca nu primeste copilul meu la botez una, am sa ii cumpar
vaccin de care faceti? daca e cel gratuit atunci il inteapa de 2 ori...noi l-am facut pe cel cumparat de noi, nu a plans a marait asa putin
tu de unde i-ai cumparat camasi asa mici? eu abia am gasit la Cluj la Zara.
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oanaam pus poza cu paturica. Am dat 160 lei pe ea, dar chiar isi merita banii...De paturica si de pompita de nas nu m-as desparti orice ar fi
Eu ma duc pt vaccin la Nova Vita, banuiesc ca il platesc, nici nu am intrebat, vad eu maine
Am cautat camasi in Ms, bineinteles ca nu am gasit, apoi am primit vreo 3 camasute , dar am vazut si eu in Cluj la Zara, dar nu i-am mai cumparat.
Eu toata ziua ii spal hainute. Il schimb de cate 7,8 ori/zi. De 2 ori iesim afara si in rest cand regurgiteaza tot timpul da si pe el cate un pic si tb sa il schimb, ca nu imi place sa-l las ud...si tb sa spal hainutele ca miros a acru. Nu mai apuc sa spal si haine de-a noastre ca nu am unde sa le intind la uscat Saracutul de el, asa sta la schimbat...ce sa faca daca are mama nebuna...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Eu sincer nu stiu ce sa zic de Vigantolul asta, in legatura cu folosirea 30 de zile. Ma gandesc ca ar scrie pe el, ca la atatea alte medicamente scrie chestia asta. In plus chestia asta e in interesul producatorului. Oricum, am sa cumpar si eu altul, ca n-are rost sa risc. Apropo, voi cum il administrati? Eu ma mulg in lingurita si il pun acolo, dar cum e asa uleios am impresia ca mai mult ramane pe lingurita decat ajunge in gurita. Am incercat si sa-l picur direct dar nu prea-mi tine cu strengarelul... Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu ii picur direct in gurita dar e o adevarata aventura
am intrebat medicul da familie si mi-a zis sa folosesc sticluta pana se termina, ca nici vorba sa se "strice" dupa 30 zile...parerile difera
dar voi de ce cumparati vigantolul? rugati medicul de fam sa va scrie reteta, ca e gratuit!
Noi 2...si Matei
paula_m spune:
Eu ii dau vigantolul inainte de mancare si atunci sta cu gurita cascata , si imediat ii dau 2 picaturi, nu ma chinui deloc...
poze
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oanaam pus poza cu paturica. Am dat 160 lei pe ea, dar chiar isi merita banii...De paturica si de pompita de nas nu m-as desparti orice ar fi |
foarte draguta ...cand ma hotarasc o sa te intreb de unde ai achzitionat-o, imi place ca are culori vi...am vazut unele de ziceai ca au fost spalate la masina de cateva ori si au iesit culorile
Eu ma duc pt vaccin la Nova Vita, banuiesc ca il platesc, nici nu am intrebat, vad eu maine |
sa imi spui cat dai pe el...si daca e diferenta mare fata de cat am dat eu, la 4 luni rezolvam si pentru voi direct de la depozit daca vreti...
am uitat sa iti spun, ca cel cumparat e unu singur asa ca Raul o sa fie intepat doar o data
Am cautat camasi in Ms, bineinteles ca nu am gasit, apoi am primit vreo 3 camasute , dar am vazut si eu in Cluj la Zara, dar nu i-am mai cumparat. Eu toata ziua ii spal hainute. Il schimb de cate 7,8 ori/zi. De 2 ori iesim afara si in rest cand regurgiteaza tot timpul da si pe el cate un pic si tb sa il schimb, ca nu imi place sa-l las ud...si tb sa spal hainutele ca miros a acru. Nu mai apuc sa spal si haine de-a noastre ca nu am unde sa le intind la uscat Saracutul de el, asa sta la schimbat...ce sa faca daca are mama nebuna... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
asa fac si eu ...de multe ori ma intreb, ce faceam daca aveam o fetita...cred ca as fi cumparat zeci de rochite si fustite ...oricum in orice magazin intru ma uit si la hainitele de fetite...si nu e chiar corect, ca de baietei sunt doar cateva comparativ cu cele pentru fete
Noi 2...si Matei
tina_80 spune:
Buna searaaaa delfinariu!
In sfarsit am reusit si eu sa intru pe forum, sa va citesc si sa mai scriu si eu cate ceva. Nu am mai intrat pt ca am ramas fara dna care ma ajuta la curatenie si a picat totul pe umerii mei. Dar sapt viitoare imi vine o alta dna
Cate probleme noi am citit.....
Vigantol- il dau dimineata cate 2 pic si ii deschid eu gurita apasand usor pe barbie. Asa ii dam si Espumisan si vit C.
La fel ca si Oana va spun ca se da compensat. Mie imi scrie reteta compensata pt 2 sticlute....rugati medicul de familie.
Rodika, asa e! Eu eram aa nebuna care vroia sa se urce langa copil in patut numai sa doarma in el
Pana la urma am reusit sa domim in patut, numai prima partea a noptii dar binenteles cu mari eforturi! Iar a doua jumatate doarme cu mine in patul cel mareeee, in care se trezeste la o ora, doua, aici nu mai stiu exact pt ca eu dorm bustean si cand mai vine sotul sa ma atentioneze sa il simt ca se foieste, ii bag tzatza in gurita si adormim iar....si tot asa o tinem pana la 10.30-11.
vroiam sa va spun ca acum avem alt program. la 2 sapt el isi modifica programul, sa spunem inspre binele lui, nu si al meu pt ca doarme in parc si la iesirea de la pranz si seara si cand intram in casa ma ia de buna.
Dar ma pot lauda cu 1/2 de ora in care sta singur, se uita la carusel, jucarii.
Paula, Crispro, de unde ati luat paturica?
Cand imi aduc aminte de tine, Cristina, imi aduc aminte de ceva dulce si invers. Inainte eu nu eram cu dulciurile iar acum daca nu mananc intr-o zi 1/2 kg de prajituri, inseamna ca n-am mai mancat. Si am citit ca si voi aveti aceeasi problema.
Racusor, Rodika, ati intrebat dr pediatru de vreo schema de diversificare? ca acum facem 4-5-6 luni
Soacra-mea s-a apucat de taiat ceva pasari din ferma si i-am spus sa imi puna cateva pachetele de carne la congelator pt supitza lui Raducu.
Si cum azi am fost la ferma, am vazut si merele care trebuiesc culese si la fel i-am spus ca 1-2 lazi sa punem la beci tot pt Raducu
Cate mai vroiam sa spun dar am mai uitat
Oare unde se face ecografie la sold? Am sa intreb dr de fam
Vorbeati de Otilia, Belu, Aelita, mame a 3 copii, de cum se descurca, dar Katalina care are 3 baieti???...cica baietii sunt mai nazdravaniCum te descurci Kata?
Crispro, multa sanatate va doresc!
Oana, stiu ca am vazut niste poze cu o familie de mare exceptie!
Puiutz, multa sanatate si delfinasului tau!
Crissy, daca ai sti de cand ma tin sa te intreb ce mai faceti, cat a luat in greutate Beatrice? Ati inceput sa va zambiti, sa va jucati?
Noapte buna delfinariu!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
oofff, ce suparare mare am! isabela mea nu mai ia in greutate, adica in 2 sapt a luat 300 g!!! dupa ce inainte o tinea tot in 400/sapt!!! acuma vad si eu unde gresesc, asa ca si cristina. daca papa de la san si adormea de n-o mai puteam trezi, dormea cate 3 ore, eu ziceam ca e satula, ea poate era obosita de supt ultima picatura... nu seara sau noaptea, ca atunci simteam ca-mi sunt sanii taricei. si uite asa, sapt trecuta am zis ca e la inceput mai greu fara completare, dar acum n-o mai las asa, cand o vad ca se agita la san si trage degeaba, ii pun completare si restul la pompa, daca o mai iesi ceva. acuma sa vedem ce-o fi de sambata incolo, cand imi soseste "comanda" de la sora-mea...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka oofff, ce suparare mare am! isabela mea nu mai ia in greutate, adica in 2 sapt a luat 300 g!!! dupa ce inainte o tinea tot in 400/sapt!!! acuma vad si eu unde gresesc, asa ca si cristina. daca papa de la san si adormea de n-o mai puteam trezi, dormea cate 3 ore, eu ziceam ca e satula, ea poate era obosita de supt ultima picatura... nu seara sau noaptea, ca atunci simteam ca-mi sunt sanii taricei. si uite asa, sapt trecuta am zis ca e la inceput mai greu fara completare, dar acum n-o mai las asa, cand o vad ca se agita la san si trage degeaba, ii pun completare si restul la pompa, daca o mai iesi ceva. acuma sa vedem ce-o fi de sambata incolo, cand imi soseste "comanda" de la sora-mea... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi, nu te panica mamico si nu ii da copilei completare daca nu plange de foame! din luna a patra media de luare in greutate e mai mica, de 500 grame pe luna...bine, poate sa ia si mai mult sau mai putin, ca e medie
nu poate sa o tina tot asa, nu iti dai la cate kg ar ajunge la un an?
stii ca si eu m-am panicat, dar acum de 2 sapt de cand suntem la sighi nu l-am mai cantarit si nma seara a primit completare. in timpul zilei am incercat sa ii dau dar scuipa biberonul
sunt tare curioasa cat a luat
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
buna dimineata delfinariu
sa va zic ce ne-a zis pediatra pentru dintisori, pt cand va fi nevoie
- chamomilla 9CH - granule homeopate - cate 5 granule de 3 ori pe zi, dizolvate in putina apa, cu jumate ora inainte de masa sau 1 ora dupa
- gingigel - masaj de 2-3 ori pe zi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
paula_m spune:
Buna dimineata
Raul are program de kk, asa am si eu 10 min pauza
Tina, paturica de activitati gasesti in orice magazin de bbi. Important e sa fie colorata si sa aiba cat mai multe jucarii care atarna...pe Raul jucariile il atrag si a invatat ca daca se agita se misca jucariile. Il pun pe paturica in asa fel incat sa ajunga cu piciorusele la bara si cu manutele la una din jucarii si sta singurel si povesteste cu ele.
Ii dai vitamina C? De ce?
Racusor, ce mare sunteti deja, ca povestiti cu dr de dintisori...Ii place lui Andrei la bunici?
Rodyka, nici eu nu cred ca ar dormi Isa 3 ore daca ar fi flamanda...poate ca acum e mai mare, consuma mai multa energie, fiind mai energica si de aceea ia in greutate mai putin. O sa intreb astazi pediatra cat tb sa ia un copil de 3 luni in greutate/ saptamana...dar nu mai fii suparata
poze