Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetelor!!! Se pare ca si noi suntem pe drumul cel bun. Aseara Tudor a dormit de la 23 pana la 6:30 fara nici un fel de trezire. Am zis ca nu e adevarat. M-am trezit si eu cu sanii pietroi si dupa ce a papat a mai dormit de la 7 pana la 10:45. Asta da program de cucoane, nici nu simt ca am copil mic, mai ales ca acum doarme iarasi.
Pufescu, ce-mi place de tine cum iti imbraci copilul cand iesi pe afara. Asa si trebuie, asa il imbrac si eu cat mai lejer, fara prea multe infofoliri.
Rody, sa ne zici si noua daca are efect ceaiul de marar, chiar sunt curioasa. Si vroiam sa te intreb daca tu o porti des pe Isa in port-bebe??? I-am luat si noi lui Tudor si seara il mai plimbam desi ne gandim sa nu-i tasam coloana ca inca e tare cruda.
LA MULTE LUNITE LUANA SI NECTARIE sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi. LA MULTE LUNITE SI BEBE PAUL DE BTZ_OVI sa cresti si tu mareee, sa fii sanatos si sa fii voios (am zis cu intarziere, scuze)
Cat despre Vigantol pe mine de obicei ma scapa mai mult de doua picaturi ca-i dau direct cu flaconul, sper ca nu sunt mari probleme.
Crispro sa ne zici si noua ce-ti zice pediatra azi despre teste si eco.
Pupici fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Rody, sa ne zici si noua daca are efect ceaiul de marar, chiar sunt curioasa. Si vroiam sa te intreb daca tu o porti des pe Isa in port-bebe??? I-am luat si noi lui Tudor si seara il mai plimbam desi ne gandim sa nu-i tasam coloana ca inca e tare cruda.

acuma am pus olita la foc sa mai fac un ceai... e ca durerile nasterii, le uiti. asa si eu cu gustul, am uitat de aseara ce rau era... sora-mea stiu ca isi facea in fiecare seara si a avut lapte pana la 5 luni, dar ea se mulgea zilnic ca bblusha ei nu vroia san mai mult de 5 min de lene... si fara completare de lp. sa vedem!

in port-bebe nu o scot in fiecare zi ca daca am drum mai lung imi trebuie caruciorul cu gentuta si tot... dar cand ies la o plimbarica doar eu cu fetele, sau sa cumparam doar paine, stam cam 2 ore, de vreo 3 ori/sapt. bine, la noi e si cald, imi tine mie cald, dar in curand o sa iesim mai des, ca ii place tare mult s-o tin sus, si in brate mi-ar rupe mainile cele 6 kile jumate...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Senty, bine ai venit in clubul mamicilor cu bebei in brate...

Coteasca, boierie la tine cu programul asta... Ti-am vazut pozele, esti o mamica radianta si ai fost o mireasa foarte frumoasa! Casa de piatra! Nu stiu de unde ai avut putere sa faci ambele evenimente...

Al meu s-a tot marait in fisher, nu a dormit mai mult de 15 minute, l-am dus la papa mai devreme, si acum a adormit la mine in brate...Pacat ca peste o ora il trezesc sa ne pregatim de dr, ca el ar dormi vreo 3-4 ore asa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

nela, ti-am trimis invitatie la joc pe mail-ul care era in listuta de gravidute... ne stricam de cap acuma la batranete

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

nela, ti-am trimis invitatie la joc pe mail-ul care era in listuta de gravidute... ne stricam de cap acuma la batranete

_

trimite-mi si mie

Mergi la inceput

s-a trezit si delfinasa mea de vreo ora, am apucat sa mai strang de prin casa, am si mancat, am cules si morcovii , am spalat vasele (ca mereu le las pe dimineata...), am dat papa la pisoi, la catel si la peste... mamaaaa, ce multe am facut de dimineata!!! si a papat si isabela, amandoi sanii... la amiaza ce ne facem?!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:

trimite-mi si mie

unde mi-a fost capul?! i-am trimis la nelaaa!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pe mine ma termina Raul cu ragaiala. Dupa ce mananca , il pun pe umar sa ragaie , adoarme in secunda 2...il las jos in pat, e treaz imediat si se agita si da afara laptele. Il tin iar verticala, iar adoarme instantaneu. Am incercat sa-l tin si pe genunchi, dar nu ragaie.
Nu mai stiu cum sa-l tin

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi iar stam in curte pisoiul doarme in carut, mami sta langa el pe internet am papat afara, am baut jumate de bericioaica afara...doar ca in curte e cam frig am iesit pe strada super cald, cand ajungem in curte frig rau...brrr.....de asta tre sa ne imbracam noi mai gros

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:

_

trimite-mi si mie

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

si eu si eu daca oi mai avea timp

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput