Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

neata si de la noi
spuneti mi si mie o parere:bb a mea crek are nasucul infundat datorita mie,soacrei,nasei,matusii pt k suntem raciti si la botez eram toate calare peste ea k una o ajuta pe nasa la baie,una statea calare cu indicatii etc...febra nu are,a papat deci nu o doare in gat,e mai fornaita decat de obicei.ea are mucisori de knd am adus o din maternitate,dar acum e mai fornaita.knd o sa se trezeasca pt papu urmator o sa ii dau oscilococcinum,dar ar trebui sa ii mai fac ceva?nu am batista bblusului si rahatul ala de pompita s a bulit,s a crapat pompita si diseara ne aduce tati alta.ce imi mai recomandati?

mami fericita de ariana ! 06.08.10

ser fiziologic in nasuc (eu am luat ser la punga, din ala pt perfuzii si scot cu seringa, in nas pun tot cu seringa :D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, norocoaso!!! De la 11 la 7 fara treziri!!! Nu degeaba are mama fata mare!

Pufescu, tot ce se poate cu gazele astea... Este cand si dupa o ora mai scoate gaze... O sa il tin mai mult sus la ragait... Dar parca demult nu a mai tras o ragaiala de betiv...

La multi ani! Luana si Nectarie! Sa fiti sanatosi si cuminti!

Azi la 3 mergem la pediatru, pentru a doua oara... Sa intreb si io daca trebe sa fac o eco, un test, o analiza la copil... ca nu am facut nimic pana acum...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

l-am carat de dimineata pe andrei prin toata casa , sa pap, sa ma schimb...pana a obosit. acum l-am adormit pe perna in brate si tot ofteaza mititelul

am vrut sa il pun pe pat, dar se tot trezea asa ca il las sa isi faca un somn mic la mami in brate mai ales ca tot ofteaza si ofteaza

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

maine primesc leaganul!

Dulciuri am perioade cand am chef sa mananc...cand uit sa ma mai opresc, mi-ar mai trebui o gura!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, norocoaso!!! De la 11 la 7 fara treziri!!! Nu degeaba are mama fata mare!

Pufescu, tot ce se poate cu gazele astea... Este cand si dupa o ora mai scoate gaze... O sa il tin mai mult sus la ragait... Dar parca demult nu a mai tras o ragaiala de betiv...

cristina, . noi avem de ceva vreme programul asta super! doar ca eu tot pe la 1 ma pun in pat... lasa ca si la voi o sa se faca un program mai ca lumea, mai ales acuma ca te-ai prins si cat papa...

isabela dupa papa ragaie ca un om mare, se aude din cealalta camera , asa cum face si partzurile... zgomotoasa domnisoara!! daca nu ragaie apoi e tot mataita, ca la tati nu vrea totdeauna sa se conformeze... poate fi asta cauza, poti sa-l pui si cu burtica pe genunchii tai daca nu pe umar, sa vezi ce-o sa-i mai placa. isabela rade si gangureste cand o pun asa, da din manute si picioruse ca la baie, nu degeaba e delfinas

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

aaa, si cand ragaie asa zgomotos si e pe burtica, i se pare mai amuzant, ca face ochii mari-mari si rade!!

_

Mergi la inceput

dragele mele, mi-am facut aseara (azi-noapte, de fapt) ceai de marar... mie oricum imi place in placinta cu branza sau cu urda si uneori in sarmale, in rest nici nu stiu cum s-ar mai folosi si la ce... dar dupa ce o sa beau cate 3 cani/zi de ceai de-asta, pun pariu ca n-o sa mai suport nici macar mirosul, sa vedem daca are si efect. sotul l-a gustat si zice ca e in regula, oare n-ar fi mai simplu sa poata si barbatii alapta? asa, intre 4 tzatze, am face fata cu totii...

atata ma mai plang si eu ca nu am timp de nimic, dar acuma isa doarme cumintica si satula (doar de la un san ) iar eu bantui pe net... aseara vrea sotul sa se uite si el la stiri pe net, apar eu dupa 5 min in fuga, sa se dea la o parte ca am uitat sa-i culeg morcovii mariei!! nu stia daca sa rada sau sa ma blagosloveasca... cum a inceput scoala, s-a schimbat si ora de culcare, normal, si intr-unul din jocurile ei avea o ferma cu gradina, animale etc. ei bine, mi-a lasat mie in grija sa-i culeg morcovii seara ca dimineata nu au animalele hrana!!! asa ca acuma i-am hranit si animalele, si e cazul sa ma hranesc si eu... apoi ma apuc de o curatenie mai serioasa in baie pana se face prajiturica in cuptor. usor de zis, sa vedem cand se trezeste isa daca mai pot face ceva...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

rodyka- dar harnicuta mai esti mama!

si mama mea a fost harnicuta pana acum!

- a copt vinete 5kg, a facut ceva curatenie, acum calca ce a spalat ieri, iar eu mai profit o zi doua sa bantui pe aici ca dupa ce pleaca...ciu ciu forum!

Poate noaptea asa cu ochii carpiti ca sa stiu ce s-a mai intamplat!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

na k simt nevoia sa ma laud ! aseara,dupa o luna juma...i am facut eu baitzaaaaaa!!! si ce mi a placut .bine,ink nu o concediez pe soacramea fara preaviz ,sa nu zik femeia k ii iau painea de la gura asa direct.si m am descurcat,in ciuda emotiilor.

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

dragele mele, mi-am facut aseara (azi-noapte, de fapt) ceai de marar... mie oricum imi place in placinta cu branza sau cu urda si uneori in sarmale, in rest nici nu stiu cum s-ar mai folosi si la ce... dar dupa ce o sa beau cate 3 cani/zi de ceai de-asta, pun pariu ca n-o sa mai suport nici macar mirosul, sa vedem daca are si efect. sotul l-a gustat si zice ca e in regula, oare n-ar fi mai simplu sa poata si barbatii alapta? asa, intre 4 tzatze, am face fata cu totii...

atata ma mai plang si eu ca nu am timp de nimic, dar acuma isa doarme cumintica si satula (doar de la un san ) iar eu bantui pe net... aseara vrea sotul sa se uite si el la stiri pe net, apar eu dupa 5 min in fuga, sa se dea la o parte ca am uitat sa-i culeg morcovii mariei!! nu stia daca sa rada sau sa ma blagosloveasca... cum a inceput scoala, s-a schimbat si ora de culcare, normal, si intr-unul din jocurile ei avea o ferma cu gradina, animale etc. ei bine, mi-a lasat mie in grija sa-i culeg morcovii seara ca dimineata nu au animalele hrana!!! asa ca acuma i-am hranit si animalele, si e cazul sa ma hranesc si eu... apoi ma apuc de o curatenie mai serioasa in baie pana se face prajiturica in cuptor. usor de zis, sa vedem cand se trezeste isa daca mai pot face ceva...

_

vreau si eu joculetul mariaei poate ma mai relaxez si eu cand doarme andrei cate 2 ore in bratele mele ca oricum nu pot face nimic prin casa

cred ca m-am prostit rau de imi arde de jocuri pe calculator cand casa mea e vraiste iar frigideru plin cu lumina

ce bine de voi fetele cu delfinasi fara colici si care stau singurei in leagane si patuturi ca al meu numai in brate la mami sta. numai noaptea la el in patut

Mergi la inceput