Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

la multi ani luana de angharad! sa cresti mare si frumoasa! Si sanatoasa!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza

Aelita am visat azi noapte ca mi-ai dat un sms auntandu-ma ca vei avea gemeni ,iar tu Sorina vroiai sa-mi furi portofelul

Rody multumim de filmulet,am ras pana'am lesinat cu sotul

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multe lunite Luana, Nectarie!

Noi avem iar o zi insorita, asa ca si azi ne vom plimba cateva ore bune
Dr pediatru a zis ca putem iesi la plimbare pana la -5 grade, dar sa nu fie ploaie sau ceata. Noi am iesit si pe ploaie (dar nu ploua f tare).

La capitolul dulciuri ma gandesc ca eu sunt fruntasa. Bere si dulciuri zilnic

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nu mai vorbiti cu dulciuri.Eu am ascunse o gramada in dulap,pe dupa condimente,pe dupa zahar,sa nu le vada sotu ca mi le fura

Iar alaltaseara in supermarket am bagat rapid in carut o caserola de 1kg de finetii.Asa ca diseara daca imi mai ramane bag rapid niste clatite ornate cu multaaaaaa frisca,toping de capsuni si miere de albine,iar ca desert strudel de mere.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata'

gata am comandat leaganul
http://leagane.ro/balansoar-fisherprice-2in1-infant-toddler-p-416.html

Nu se mai poate toata ziua cand e treaza plange pana se ineaca nu vrea decat in brate si leganata...acum e mama la mine dar vineri pleaca la sora mea si mai vine pe 28 oct, imi e groaza de ce ma asteapta...mai ales ca seara trebuie sa m aocup si de Vladut!

Poate in leagan se mai linisteste!

Am stabilit si botezul va fi pe 30 oct!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Is obosita! Mi se pare ca doarme foarte putin copilul asta... de la 11 la 8, evident, cu treziri... asta inseamna 9 ore... din totalul de 15 care ar trebui... si nu baga 6 ore de somn peste zi, sa fiu multumita... Acum e rupt de somn, de abia isi tine ochii deschisi, si tot nu doarme, doar maraie de somn. Nu e flamand, e curat, nu are febra, nu are muci, kk face zilnic... nu mai pot... iar peste zi numai la mien in brate...ieri a reusit sa doarma 4 ore ziua, dar toate in bratele mele...

cristina, scumpo, asa doarme si isabela, de la 11 la 7, dar fara treziri... si apoi pana la 8.45 ca iesim s-o ducem pe maria la scoala... la intoarcere papam si mai facem un somnulet scurt, si apoi gata! nu mai doarme mai mult de 10-15 min legate. nu e bai daca mai sta singura sa povesteasca cu jucariile, dar sunt zile in care nu ma pot misca de langa ea, sa ma vada si sa ma simta... si apoi are o zi, cum zice paula, in care recupereaza zilele astea nedormite. asta e de multe ori duminica, in masina sau pe unde iesim noi plimbaretii... tare bine-ar fi daca nu ar fi maraita de oboseala... dar acum m-am obisnuit si eu asa, imi fac treaba pe langa ea, m-am apucat si de paturica aelitei si a ooanei, ma uit la tv la ce nu m-am uitat niciodata, doar ca nu pot sa mananac langa ea ca se uita in gura mea si incepe sa gangureasca de parca mi-ar cere sa-i dau si ei si isi mesteca limba de pofta...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

sorina parca ai povesti de al meu...tot o haple isterica si slabanoaga am si eu.La mine aa ajutat cand am decis sa ma mulg sa ii dau cu bibi ca sa aiba timp sa se vindece sanii-asa stiu si cat mananca si daca ii trebuie completare.E adevarat ca daca nu aveam pompa electrica nu cred ca ma bagam la sporturi de-astea extreme :)

crispro,daca plange cand il pui la orizontala se poate sa fie un reflux gastric sau sa nu fi ragait suficient.Si al meu plange daca nu ragaie ca un betiv ordinar(cateodata mi se pare ca a scos tot,dar el mai are...)

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu! luana si nectarie!! ce mai fac mamicile voastre?! le ocupati tot timpul?!

_

Mergi la inceput

michelle, la capitolul dulciuri suntem toate fruntase , eu am zile cand dulciurile sunt masa principala ca iau pe fuga mai multe prajiturele si in timp ce alaptez sau stau de paza tot indes in mine, de parca sunt pusa la ingrasat pana-n Craciun...

dar tot ma pun si eu sa fac ceva dulce, nu e nevoie sa ascund de sot ca el vine doar la 6 seara si pana la ora aia sigur nu mai ramane nimic!!! si draga mea de maria nu mananca dulciuri, asa ca e tot numai ptr mine

_

Mergi la inceput

anca, sa ne spui daca ii place mariei leaganul!

deci vit D se ia 2 ani, hm... mie nu mi-a spus nimeni nimic... am presupus ca se termina sticluta si gata. mariei ii dadeam tot cate 2 picaturi din ceva (ca nu-mi amintesc ce era ) pana se termina sticluta, dar a tinut cam un an. si parca spuneati ca la 30 zile incepeti sticluta noua.... mie mi-au mai spus vecine de pe-aici ca nu le-au dat la bbi ca nu e nevoie, aici e clima mediteraneana cu muuuult soare... oricum e pe terminate sticluta, la controlul de 4 luni o sa intreb pediatrul...

_

Mergi la inceput