Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 5

LUANASHANA spune:
 Multumesc Nadiuta si Ana pentru PM. 
Am incarcat pozele cu bebele meu, acum profit si ma duc un pic la nani, ca azi-noapte am alaptat din ora in ora.
Sa aveti o zi frumoasa!

chichiutza spune:
 Astazi am implinit si noi 38s! 
 Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!
Cristina 

Toma Andrei 38+
AMR 2s

ionela.n spune:
 Felicitari, Chichiutza 
, noi facem azi 37 
--------------------------------------------------
Sunt o 
 cu Raisa Nicoleta
 de 37+
Minunea noastra

nadiutapm spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui chichiutza Astazi am implinit si noi 38s!   Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!![]() Cristina     Toma Andrei 38+AMR 2s  | 
sa va fie de bine,
pupam burticile

Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
39+ 
Laura Elena 

chichiutza spune:
| citat din mesajul lui oramona Pai sa zicem multe felicitari pentru LUY si bun venit bebe. ![]() ![]() ![]() ![]() Iar pentru Cori mic sa scoatem niste majorete ![]() ![]()  . Cori imi este tare draga si-mi pare rau ca nu mai scrie si aici. Nastere usoara si refacere rapida ![]() mamica de Maria Lavinia si   37+ cu Elena Elisa ![]()  | 
Oramona fiecare scrie unde se simte bine. Se pare ca trebuie sa nasti la medlife ca sa fii mai special... Sorry!
Cristina

Toma Andrei 38+AMR 2s

chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Fetelor dar nu suntem grase..vorba sotului meu..suntem in misiune ![]()  . Azi sunt mai optimistaKlarisse   graviduta 37+   Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire  | 
Corect! Asta e si vorba sotului meu! Cred c-o sa avem toata viata in fata sa mancam numai chestii degresate, sucuri naturale si tot felul de chestii fara gust! Macar acum sa ne rasfatam!

Si poze in desuuri chiar nu ma atrage sa fac, gravi sau nu!Cristina

Toma Andrei 38+AMR 2s

Alina_feier spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Astazi am implinit si noi 38s!   Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!![]() Cristina     Toma Andrei 38+AMR 2s  | 
Felicitari si noi tot 38 facem azi.
Alina
 38+  cu 
 Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
 Da,ai dreptate! Noi suntem de vina ca suntem grase,cu celulita si vergeturi! Eu una recunoscca am mancat numai prostii!! ![]() Ana  37+  Maia Elena   lu' mama | 
Anuta stai linistita si nu te mai agita! Sunt alte lucruri mai importante acum decat crapaturile de pe solduri si kg in plus! Noi doar am avut alte prioriati! Dau placi de mere azi!

Cristina

Toma Andrei 38+AMR 2s

chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Felicitari, Chichiutza  , noi facem azi 37 ![]() -------------------------------------------------- Sunt o   cu Raisa Nicoleta  de 37+Minunea noastra  | 

Cristina

Toma Andrei 38+AMR 2s

chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nadiutapm
 sa va fie de bine, pupam burticile ![]() Nadiutapm  de Lidiuta 08.02.2007 39+  Laura Elena | 
 Multumim! Pai baga mopul, muta mobila, spala baia, urca pana la etajul 10 si inapoi! Poate functioneaza!Cristina

Toma Andrei 38+AMR 2s

lu' mama
 In schiiiimb cand facea cineva vreo placintaaa se termina inainte s-o bage la cuptor! 
Credeti ca am uitat cum au zburat toata vara prin Odisee gogosile, placintele, galustele cu prune, inghetatele,