Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 5
LUANASHANA spune:
Multumesc Nadiuta si Ana pentru PM.
Am incarcat pozele cu bebele meu, acum profit si ma duc un pic la nani, ca azi-noapte am alaptat din ora in ora.
Sa aveti o zi frumoasa!
chichiutza spune:
Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ionela.n spune:
Felicitari, Chichiutza , noi facem azi 37
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
nadiutapm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
sa va fie de bine, si noi am intrat in 39 si o zi, bebelina n-are nici un gand, ma duc sa ma apuc de smotruit si aranjat poate se sperie si o ia la vale
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena
chichiutza spune:
citat din mesajul lui oramona Pai sa zicem multe felicitari pentru LUY si bun venit bebe. Iar pentru Cori mic sa scoatem niste majorete . Cori imi este tare draga si-mi pare rau ca nu mai scrie si aici. Nastere usoara si refacere rapida mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa |
Oramona fiecare scrie unde se simte bine. Se pare ca trebuie sa nasti la medlife ca sa fii mai special... Sorry!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
citat din mesajul lui Klarisse Fetelor dar nu suntem grase..vorba sotului meu..suntem in misiune..Avem o sarcina importanta de dus la bun sfarsit..si daca asta implica sunci, celulita si vergeturi..asta e... Azi sunt mai optimista. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire |
Corect! Asta e si vorba sotului meu! Cred c-o sa avem toata viata in fata sa mancam numai chestii degresate, sucuri naturale si tot felul de chestii fara gust! Macar acum sa ne rasfatam! Si poze in desuuri chiar nu ma atrage sa fac, gravi sau nu!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
Alina_feier spune:
citat din mesajul lui chichiutza Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
Felicitari si noi tot 38 facem azi.
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Da,ai dreptate! Noi suntem de vina ca suntem grase,cu celulita si vergeturi! Eu una recunoscca am mancat numai prostii!! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
Anuta stai linistita si nu te mai agita! Sunt alte lucruri mai importante acum decat crapaturile de pe solduri si kg in plus! Noi doar am avut alte prioriati! Dau placi de mere azi!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
citat din mesajul lui ionela.n Felicitari, Chichiutza , noi facem azi 37 -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadiutapm
sa va fie de bine, si noi am intrat in 39 si o zi, bebelina n-are nici un gand, ma duc sa ma apuc de smotruit si aranjat poate se sperie si o ia la vale pupam burticile Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 39+ Laura Elena |
Multumim! Pai baga mopul, muta mobila, spala baia, urca pana la etajul 10 si inapoi! Poate functioneaza!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s