Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Multumesc Nadiuta si Ana pentru PM.
Am incarcat pozele cu bebele meu, acum profit si ma duc un pic la nani, ca azi-noapte am alaptat din ora in ora.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Felicitari, Chichiutza , noi facem azi 37

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

sa va fie de bine, si noi am intrat in 39 si o zi, bebelina n-are nici un gand, ma duc sa ma apuc de smotruit si aranjat poate se sperie si o ia la vale

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Pai sa zicem multe felicitari pentru LUY si bun venit bebe.
Iar pentru Cori mic sa scoatem niste majorete . Cori imi este tare draga si-mi pare rau ca nu mai scrie si aici. Nastere usoara si refacere rapida

mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa

Oramona fiecare scrie unde se simte bine. Se pare ca trebuie sa nasti la medlife ca sa fii mai special... Sorry!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetelor dar nu suntem grase..vorba sotului meu..suntem in misiune..Avem o sarcina importanta de dus la bun sfarsit..si daca asta implica sunci, celulita si vergeturi..asta e... Azi sunt mai optimista.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Corect! Asta e si vorba sotului meu! Cred c-o sa avem toata viata in fata sa mancam numai chestii degresate, sucuri naturale si tot felul de chestii fara gust! Macar acum sa ne rasfatam! Si poze in desuuri chiar nu ma atrage sa fac, gravi sau nu!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Felicitari si noi tot 38 facem azi.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Wow,Ghiocela! Ce bine arati!! Nici o "crapatura" ,nici urma de celulita pe picioare....eeeee,asa da! Sa tot fi gravida!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

EEEeeeeee!!! lasati, lasati fetelor, ca eu cand va invitam dimineata la sucuri naturale facute din tot felul de fructe si legume (mere, gref, portocale, morcov, sfecla, telina, kiwi, etc), una - dar una nu poftea la ele. In schiiiimb cand facea cineva vreo placintaaa se termina inainte s-o bage la cuptor! Credeti ca am uitat cum au zburat toata vara prin Odisee gogosile, placintele, galustele cu prune, inghetatele, cartofii prajiti si altelele de-astea imbietoare???
Glumesc fetelor! Eu pana la 12-1 nu mananc decat fructe si beau sucuri naturale, asa m-am obisnuit. Dar lasati ca vedeti voi cand or veni bebeii acasa, sa vedeti voi atunci cura de slabire!!!!
Multumesc pt complimente ANA, FULGUTA, EVELINE. in cateva luni o sa fiti la fel. o sa va fie dor de vremea asta pt ca acuma nu sunteti grase, sunteti doar niste casute pt bebelusi si asta e o experienta minunata!!!

Ghiocela 37+ cu Irina Maria

Da,ai dreptate! Noi suntem de vina ca suntem grase,cu celulita si vergeturi! Eu una recunoscca am mancat numai prostii!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Anuta stai linistita si nu te mai agita! Sunt alte lucruri mai importante acum decat crapaturile de pe solduri si kg in plus! Noi doar am avut alte prioriati! Dau placi de mere azi!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Felicitari, Chichiutza , noi facem azi 37

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

Citat:

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

sa va fie de bine, si noi am intrat in 39 si o zi, bebelina n-are nici un gand, ma duc sa ma apuc de smotruit si aranjat poate se sperie si o ia la vale

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena

Multumim! Pai baga mopul, muta mobila, spala baia, urca pana la etajul 10 si inapoi! Poate functioneaza!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput