Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 6
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina_feier
Felicitari si noi tot 38 facem azi. Alina 38+ cu Daria Elena http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ghiocela13 spune:
Vaiiii fetelor!!!!
M-am dat eu mare mai devereme cu sucurile mele dar azi cred c-am facut-o lata! Am baut si azi, evident, suc dar de...struguri! Adica must. Sunt la al trei-lea pahar! Deja a inceput o colcaiala in burta mea de am impresia ca fetita asta o sa scoata nasul prin buric!
Cred c-am facut-o lata azi!!!
Ghiocela 37+ cu Irina Maria
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Fetelor dar nu suntem grase..vorba sotului meu..suntem in misiune..Avem o sarcina importanta de dus la bun sfarsit..si daca asta implica sunci, celulita si vergeturi..asta e... Azi sunt mai optimista. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire |
in misune super!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
citat din mesajul lui chichiutza Astazi am implinit si noi 38s! Felicitari tuturor fetelor care azi schimba semnaturika! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
Felicitari!
nastasie spune:
alynta, cum ati mai scapat de muci?razvan cred ca a luat in 4 zile de gradi vreun virus ca are rosu in gat si acum i-a dat si lui calin.calin e insa numai cu muci, dar nu sunt in nas ci in gat.toata noaptea ne-am chinuit:se ineca de la ei, nu manca bine.cu pompita nu iese, am pus batista bebelusului, dar mi-e frica de multe ori ca asa ar iesi mai repede.punem ser si dr a zis ca avem voie si colargol.
am avut noroc ca si-a luat sotul liber ca sunt amandoi varza.macar razvan e mare si sufla si am ce sa-i dau, dar lui calin....?
noi suntem oficial numai pe lapte praf.nu vreau sa intru in amanunte ca mor de oftica si ma simt vinovata ca nu am putut mai mult...nu spun mai multe ca ma bufneste plansul.am zis ca la calin voi alapta mai mult de 2 saptamani cat a fost la razvan, dar....
insa ma multumeste totusi ca azi la cantarit avea 5 kg.
revin!
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
office spune:
citat din mesajul lui Alina_feier si noi tot 38 facem azi. Alina 38+ cu Daria Elena http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Felicitari!
ionela.n spune:
Foarte bine zis, Klarisse
In misiunea mea, pana acum am luat vreo 8 kg si inca mai am vreo 3 sapt pana la termen
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
office spune:
Fetelor voi ce lapte praf folositi ?
office spune:
citat din mesajul lui ionela.n Foarte bine zis, Klarisse In misiunea mea, pana acum am luat vreo 8 kg si inca mai am vreo 3 sapt pana la termen -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
8 kg??????????????? esti fotomodel??????cred ca aveam 8 kg dupa primele luni!
office spune:
citat din mesajul lui ghiocela13 Vaiiii fetelor!!!! M-am dat eu mare mai devereme cu sucurile mele dar azi cred c-am facut-o lata! Am baut si azi, evident, suc dar de...struguri! Adica must. Sunt la al trei-lea pahar! Deja a inceput o colcaiala in burta mea de am impresia ca fetita asta o sa scoata nasul prin buric! Cred c-am facut-o lata azi!!! Ghiocela 37+ cu Irina Maria |
suc de stuguri = vin?