Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 4
nadiutapm spune:
si eu mananc de dimineata numai prostii, o juma de cioco, un castron de struguri, un ecler cu cioco, o cana cu lapte, nimic din mancarica gatita nu ma atrage.
noi pe Lidiuta am imbracat-o la botez cu o rochita roz insa nu saten ca era primavara devreme, iar nasa a imracat-o in bluza si salopeta-fustita de blugi plus o pelerina tricotata, a fost tare haioasa in blugi un ghemotoc, dupa preferinte, mie astea din satin mi se par reci pe corp nu stiu de ce, nu prea le agreez.
LUY sa creasca mare mogaldeata sa va bucure viata.
eu am o lene de ma doare insa am casa vraiste, e clar ca nu nasc saptmana asta, am zis ca bebelina o sa vina atunci cand o sa le am puse la punct pe toate dar cu lenea mea... cred si eu ca nu vrea sa vina copilu'
pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Da..preturile sunt enorme..mai ales daca te gandesti ca tinuta aia nu o mai poarta..ca nu cred ca-l mai imbraci in bucatar, lord sau..capitan.. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire |
Eu oricum nu inteleg care e faza cu costumasele astea. De ce as imbraca un bebelus la botez in marinar, brotacel, micul print, scotian, etc...ce e bal mascat ??
sorana 34+ cu Tudor
Klarisse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Eu oricum nu inteleg care e faza cu costumasele astea. De ce as imbraca un bebelus la botez in marinar, brotacel, micul print, scotian, etc...ce e bal mascat ?? sorana 34+ cu Tudor |
probabil ca sa nu-l imbraci asa cum o faci zilnic..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
ana_25 spune:
Klarisse,da' chiar ca esti optimista!
Sorana,poate greseste si preotul cand il boteaza(din cauza costumului),si in loc sa zica: se boteaza robul lui D-zeu, o sa zica : se boteaza printul,brotacelul.......
Ana37+ Maia Elena lu' mama
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Klarisse,da' chiar ca esti optimista! Sorana,poate greseste si preotul cand il boteaza(din cauza costumului),si in loc sa zica: se boteaza robul lui D-zeu, o sa zica : se boteaza printul,brotacelul....... Ana37+ Maia Elena lu' mama |
buna asta..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
alynta27 spune:
Salutare! Azi sunt mai bine cu totii! Tratamentele d-au rezultate! Fata doarme mai bine, deja s-a mai "degajat" nasucul! Mai are reprize de colici, dar cu siropel trec! Seara e mai agitata! L-a tinut pe Bogdan pana pe la 1.30! Eu am cazut lata la un moment dat! M-am trezit cu ea langa mine... Am hranit-o si apoi in patut! O noapte mai buna decat precedentele!
Felicitari mamica Luy! Refacere usoara! Alexandra bun venit!
Hai Cori mic!
Asa este cum spuneti-hainutele de fetita festive sunt dulci tare! Dar am vazut si costumase pentru baietei, in minuatura, superbe! Unele sunt tare scumpe! Daca nasii au bani n-au decat sa d-ea si milioane, dar sincer mi se pare o risipa...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
sorana_23 spune:
As iesi putin prin oras, la plimbare da' nu mai am nimic de cumparat, nimic de rezolvat...toata lumea e la serviciu...
Nu mai are nimeni chef de iesit la un suc, o praji ? Poate in alta zi ...
sorana 34+ cu Tudor
belle_sara spune:
buna, dragele mele.
nu prea am mai putut intra zilele astea ca Sara , de cand a inceput gradinita ma terorizeaza , plnge non-stop ca nu vrea acolo iar cand suntem impreuna sta lipita de mine, nici la baie nu pot merge.
oricum vad semne de imbunatatire, acum nu o mai tarasc dimineata spre gradinita, merge singura.siin loc de urlete cateva scancete.deci presupun ca incepe sa se obisnuiasca.
vreau sa felicit toate proaspetele mamici si sa scot si eu pentru toate cele care urmeaza sa nasca.
va pup
mamica de scumpete sara si george (37 sapt)
ionela.n spune:
Buna burtici!
WOW ce repede apar bebeii la odiseea de septembrie!
Mai3, felicitari pt bebe, la fel e valabil pt toate burticile de aici care au nascut
Klarisse, cum te mai simti? Ai mai avut contractii?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
chichiutza spune:
Buna dimineata si de la noi! Asadar semnam condica si pe ziua de azi!
Klari
Luy felicitari pentru bebelina frumoasa si sanatoasa!
Eveline sper ca va sta bebe cuminte pana dupa 4 oct!
Cristina Toma Andrei 38+
[red]AMR 2s[red]