Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 3
Klarisse spune:
Da..preturile sunt enorme..mai ales daca te gandesti ca tinuta aia nu o mai poarta..ca nu cred ca-l mai imbraci in bucatar, lord sau..capitan..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
La fetite nu mi se pare complicat, am vazut niste rochite atat de dulci ! Sigur gasesti ceva care sa-ti placa f tare ! sorana 34+ cu Tudor |
Da,sunt frumoase,dar sa nu aiba atatea volane si volanase,dantele si alte alea....ca nici nu mai vezi fetita de rochita!
Eu am vazut una fainuta care avea pe deasupra ca un fel de paltonas,si era culoarea untului!
Acum sa vad ce-i cumpara nasa,ca eu i-am zis cam ce mi-ar place!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
ana_25 spune:
Fetelor,eu nu mai stiu ce sa fac! Mi-e foame incontinuu,as manca toata ziua!! Cred ca in doua saptamani mai pun 5 kg,daca mananc in ritmul asta!! Nu ma pot abtine ca...mi-e foameee!
mari_paun spune:
LUY felicitari sa fie sanatoasa Alexandra si sa va aduca numai bucurii
acum ma gandesc si eu ca o sa am baiat...cum il imbrac la botez?
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR 2 zile - 23 septembrie
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Fetelor,eu nu mai stiu ce sa fac! Mi-e foame incontinuu,as manca toata ziua!! Cred ca in doua saptamani mai pun 5 kg,daca mananc in ritmul asta!! Nu ma pot abtine ca...mi-e foameee! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
Te inteleg perfect
Asa sunt si eu de cateva zile...Noroc ca toata mancarea pe care o am in frigider este fara sare, adica nu ma atrage deloc (si tot mananc ca sparta)
Valentina37+
LUANASHANA spune:
Fetele, va rog mai ajutati-ma cu un username si cu o parola la picassa, ca le-am uitat si nu pot sa mai intru sa incarc niste poze cu zambaretul meu. De emotii...
Multumesc!
anna_ivan spune:
bun venit Irina Alexandra
Felicitari Luy
35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
ghiocela13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Wow,Ghiocela! Ce bine arati!! Nici o "crapatura" ,nici urma de celulita pe picioare....eeeee,asa da! Sa tot fi gravida!! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
EEEeeeeee!!! lasati, lasati fetelor, ca eu cand va invitam dimineata la sucuri naturale facute din tot felul de fructe si legume (mere, gref, portocale, morcov, sfecla, telina, kiwi, etc), una - dar una nu poftea la ele. In schiiiimb cand facea cineva vreo placintaaa se termina inainte s-o bage la cuptor! Credeti ca am uitat cum au zburat toata vara prin Odisee gogosile, placintele, galustele cu prune, inghetatele, cartofii prajiti si altelele de-astea imbietoare???
Glumesc fetelor! Eu pana la 12-1 nu mananc decat fructe si beau sucuri naturale, asa m-am obisnuit. Dar lasati ca vedeti voi cand or veni bebeii acasa, sa vedeti voi atunci cura de slabire!!!!
Multumesc pt complimente ANA, FULGUTA, EVELINE. in cateva luni o sa fiti la fel. o sa va fie dor de vremea asta pt ca acuma nu sunteti grase, sunteti doar niste casute pt bebelusi si asta e o experienta minunata!!!
Ghiocela 37+ cu Irina Maria
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ghiocela13
EEEeeeeee!!! lasati, lasati fetelor, ca eu cand va invitam dimineata la sucuri naturale facute din tot felul de fructe si legume (mere, gref, portocale, morcov, sfecla, telina, kiwi, etc), una - dar una nu poftea la ele. In schiiiimb cand facea cineva vreo placintaaa se termina inainte s-o bage la cuptor! Credeti ca am uitat cum au zburat toata vara prin Odisee gogosile, placintele, galustele cu prune, inghetatele, cartofii prajiti si altelele de-astea imbietoare??? Glumesc fetelor! Eu pana la 12-1 nu mananc decat fructe si beau sucuri naturale, asa m-am obisnuit. Dar lasati ca vedeti voi cand or veni bebeii acasa, sa vedeti voi atunci cura de slabire!!!! Multumesc pt complimente ANA, FULGUTA, EVELINE. in cateva luni o sa fiti la fel. o sa va fie dor de vremea asta pt ca acuma nu sunteti grase, sunteti doar niste casute pt bebelusi si asta e o experienta minunata!!! Ghiocela 37+ cu Irina Maria |
Da,ai dreptate! Noi suntem de vina ca suntem grase,cu celulita si vergeturi! Eu una recunoscca am mancat numai prostii!!
Klarisse spune:
Fetelor dar nu suntem grase..vorba sotului meu..suntem in misiune..Avem o sarcina importanta de dus la bun sfarsit..si daca asta implica sunci, celulita si vergeturi..asta e... Azi sunt mai optimista.
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire