Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 2
oramona spune:
Pai sa zicem multe felicitari pentru LUY si bun venit bebe.
Iar pentru Cori mic sa scoatem niste majorete . Cori imi este tare draga si-mi pare rau ca nu mai scrie si aici. Nastere usoara si refacere rapida
mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am fost sa dau comanda de canapea si biblioteca pentru sufragerie, pentru a avea unde primi musafirii dupa ce nasc. De abia astept ziua de vineri sa vad sufrageria gata.
Felicitari luy, refacere rapida!
Valentina37+
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUANASHANA Salut burtici si maici si bebelusi! Noi suntem acasa de vineri. Dar ne-a luat ceva timp sa ne acomodam cu casa, inte noi si mai ales cu titi, cu ea ne-am imprietenit un pic mai greu. Ne-am externat cu 2350g si acum Tudor-Alexandru ( rog fetele sa treaca in lista numele complet) are 2480 si maine putem merge sa facem si vaccinul anti-tuberculoza. Mami face bine, duminica am alergat 2 ore la babyexpo sa iau carut, am luat un abc design, model condor. deci ma recuperez bine dupa cezariana. Nu a fost natural cum imi doream, dar macar recuperarea e bunicica si mi-a venit lapticul destul de repede si la fel de repede am trecut si de furia laptelui, mi-a luat 2 zile sa scap de ea. Tudor e un pic icteros, doarme mult daca il las, oboseste repede la supt, de aceea il trezesc la 2-3 ore sa ii dau sa suga, sau il iau de fiecare data, chiar din ora in ora, atunci cand se fataie in pat, chiar daca suge doar 10 minute. Mai revin cu vesti. Succes tuturoor! 36+ |
Bravo voua!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Sorana_23: buna intrebarea si buna argumentatia!
donna79 spune:
citat din mesajul lui sorana_23 Ana, multumim pentru capitolul nou, sa vina numai cu vesti bune! Am si eu o intrebare pentru mamicile de baietei. Voi cu ce intentionati sa ii imbracati la botez? M-am tot uitat prin magazine si nu-mi plac deloc costumasele alea pe care le propun ..de saten, lucioase, cu broderii, veste ca de costum, papion...sau costumase de marinar... Nu l-as imbraca niciodata pe bebe Tudor in asa ceva. Eu inteleg ca trebuie sa fie ceva festiv, dar nu le suport. Parca vad ca ajunge in niste pantalonasi de raiat (bleumarin de preferat) cu o camasutza si cu un pulovaras. sorana 34+ cu Tudor |
Sorana, nici eu nu cred ca ii trebuie copilului costum cu papion ca sa fie elegant si festiv, probabil ca voi opta tot pentru o tinuta simpla si ceva mai masculina decat satenul
Donna 37+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!
office spune:
Cori mic nastere usoara!
Klarisse spune:
Bravo LUY, recuperare usoara si un bebe mancacios si cuminte.
In privinta hainutelor de botez, nici mie nu-mi plac alea din satin cu broderii.., am vazut niste costumase tare frumoase pe net dar costau in jur de 800 de Ron....inca mai caut si daca nu apare nimic voi apela si eu la niste pantalonasi camasa si pulover..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire
http://www.e-accesorii.ro/botez/32-hainute-botez?gclid=CM-M17GUmKQCFYyGzAodgTHaEA
asta e site-ul daca vreti sa aruncati un ochi..
botosel452 spune:
Noi duminica am fost la un botez de baietel si la inceput era imbracat intr-o salopetuta si caciulita asortate, ceva foarte simplu, iar dupa botez am vazut ca avea pantalonasi de blugi si o bluzita, tot ceva foarte simplu. Asta pentru ca a fost si cald afara
Valentina37+
sorana_23 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Felicitari LUY!!!! Bun venit bebita!! SORANA nici mie nu-mi plac hainutele impopotonate prea tare! Si eu vreau o rochita mai simpla pt botez! Ana37+ Maia Elena lu' mama |
La fetite nu mi se pare complicat, am vazut niste rochite atat de dulci ! Sigur gasesti ceva care sa-ti placa f tare !
sorana 34+ cu Tudor
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Klarisse Bravo LUY, recuperare usoara si un bebe mancacios si cuminte. In privinta hainutelor de botez, nici mie nu-mi plac alea din satin cu broderii.., am vazut niste costumase tare frumoase pe net dar costau in jur de 800 de Ron....inca mai caut si daca nu apare nimic voi apela si eu la niste pantalonasi camasa si pulover.. Klarisse graviduta 37+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 2 s pana la marea intalnire http://www.e-accesorii.ro/botez/32-hainute-botez?gclid=CM-M17GUmKQCFYyGzAodgTHaEA asta e site-ul daca vreti sa aruncati un ochi.. |
Wow,800 de ron!!
Pt cat poarta bebele tinuta...cateva ore! Nu cred ca merita sa dea cineva atatia bani!
Poate daca as fi si eu vreo Bahmuteanca....
Ana37+ Maia Elena lu' mama