Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Citat:
citat din mesajul lui child

OANA mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau

SENSIBILA eu ii strecor branzica printr-o strecuratoare normala, o sa incerc si prin tifon (fasa mai lata de la farmacie), sa vad, poate imi ramane mai multa branzica.

ANCA dar stiu ca lui Codrin ii place branzica! Nu e mult pentru o masa?

Mi s-a parut ca lui Albert ii este foame, l-am incercat cu supa-crema, a luat cateva lingurite si gata .
Incerc mai tarziu, cand ii va fi mai foame.

ATE iaurt eu am luat de la raionul bio, ceva german, noua ne plac foarte mult. Din ce am citit pe ele nu contin lapte praf, dar totusi, nu ma bazez pe traducerea lor...

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Hi, cum se cheama iaurtul si pot sa-ti spun poate mai multe despre el.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

CRISTINA iaurtul este Andechser natur.
Am vazut mai multe produse de la ei, eu am gustat doar iaurtul care e foarte gustos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irene daca sunt 10 familii cu copii mici , cui dai locurile din fata, de la avion? asta in cazul in care nu sunt obligati sa puna familiile cu copii langa iesirile de urgenta, atunci e cine ajunge primul
apropo de emirate, cand am fost in romania , acum ultima oara, vorbeam cu un amic, care a fost 10 ani steward pe emirate si incerca sa ma incurajeze cu zborul de la intoarcere , mai rau ma speriau astia:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

OANA mi-au dat lacrimile cand am citit postul tau

SENSIBILA eu ii strecor branzica printr-o strecuratoare normala, o sa incerc si prin tifon (fasa mai lata de la farmacie), sa vad, poate imi ramane mai multa branzica.

ANCA dar stiu ca lui Codrin ii place branzica! Nu e mult pentru o masa?

Mi s-a parut ca lui Albert ii este foame, l-am incercat cu supa-crema, a luat cateva lingurite si gata .
Incerc mai tarziu, cand ii va fi mai foame.

ATE iaurt eu am luat de la raionul bio, ceva german, noua ne plac foarte mult. Din ce am citit pe ele nu contin lapte praf, dar totusi, nu ma bazez pe traducerea lor...

Hi, cum se cheama iaurtul si pot sa-ti spun poate mai multe despre el.

CRISTINA iaurtul este Andechser natur.
Am vazut mai multe produse de la ei, eu am gustat doar iaurtul care e foarte gustos.

Andechser e o marca buna Bio, o gasesti aici mai mult in magazinele bio, au si branza, ma refer si la cascaval, ca aici totu-i ii zice branza :), sunt destul de scumpe da bune.... sa le mancati cu placere.
am vazut ca-s chiar si pe facebook...http://www.facebook.com/AndechserNatur, au acolo pe fotografii taranii care livreaza laptele.. asa e f fain sa stii de unde vine laptele.

Mergi la inceput

CRISTINA multumesc.
Iaurturile nu mi se par foarte scumpe, adica pachetul de 4 bucati costa 7-8 lei.
Pentru Albert cumpar iaurturile astea, noua ne luam ceva local, de la Prodlacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:

CRISTINA multumesc.
Iaurturile nu mi se par foarte scumpe, adica pachetul de 4 bucati costa 7-8 lei.
Pentru Albert cumpar iaurturile astea, noua ne luam ceva local, de la Prodlacta.

uite tot ce au aici, chiar si fara laktose.. minimal numaihttp://www.andechser-molkerei.de/bioprodukte/produktsortiment/jogurt_dessert/?tx_ttproducts_pi1[cat]=15&cHash=2117e4a933
pe dreapta alegi sortimentul... sunt din bayern si ei.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

CRISTINA multumesc.

uite tot ce au aici, chiar si fara laktose.. minimal numaihttp://www.andechser-molkerei.de/bioprodukte/produktsortiment/jogurt_dessert/?tx_ttproducts_pi1[cat]=15&cHash=2117e4a933
pe dreapta alegi sortimentul... sunt din bayern si ei.

Am mancat si eu iaurt cu afine si unul cu cirese, foarte bune, dar mai bine ma abtin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Iaca am sosit si noi de la plimbare ( ca am reusit sa iesim ).. dar pana s-a trezit Justina ( 17:30) am iesit o ' tura' cu Ioana.
I-am facut baie ( numai Ioanei) si-acum e in patut la somn.
E asa de incantata ca merge maine la gradinita ( sa vedem cat o tine ).
Justina doarme si ea saraca, e asa de obosita , de la 17:30.. .
Merg sa-i pregatesc pachet Ioanei, fac o baie si revin.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Noi veniram de la vaccin. Doua intepaturi, offff..
Dar l-am recompensat cu scaun de masina, unde sta ca un boier ca la etaj. Numa pe geam s-a uitat, desi initial s-a speriat, ca nu stia ce e cu el.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Roxana, Emiratele accepta copiii la bord in functie de numarul lor, ei, oricum, au chartere mari, de cate 505 locuri, mai ales avioanele transatlantice. In fata au voie decat mamele cu copiii foarte mici, nu si alti membri ai familiei, se face un calcul foarte exact de catre companie. Din punctul asta de vedere sunt foarte bine organizati.
Dar eu zic ca Andira sa insiste, ca se poate sa-i dea si un loc in fata, nu stiu cu ce companie zboara, stiu ca unele au si acest regulament, pacat ca nu toate au aceasta politica. Macar sa incerce, depinde si de personalul de la check in.

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

fetelor, m-am intors si eu de pe drumuri( de la sport) , mi-am culcat iepurasul si am venit la taclale.

Child,referitor la branza, eu nu stiu daca e multa, dar in general prichindelu meu mananca 200-240 grame de mancarica. Si cantitatea asta o obtin din branza facuta din 0.5 l lapte si o banana, sau un mar mare, sau o para maricica. Eu stiu ca in total trebuie sa am cantitatea de mai sus. Si mai am eu un pitic pe creier..sa-i dau copilului mancare consistenta. Deci eu nu pot spre exemplu sa consider masa fructe goale dupa 2 luni de diversificare...eventual ii dau un fruct gol daca m-a pacalit cu mesele si nu au iesit la numar din cauza somnului

Sensibila, eu strecor branza cu strecuratoare de ceai , mare! Dar de ce va chinuiti cu tifon? Nu e buna strecuratoarea de ceai?

Oana , ma bucur tare mult ca nu sunteti alergici la proteina din lapte..ar fi insemnat multa bataie de cap si frustrari cu papica! Bravo Eric!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput