Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
Oanain iaurt la noi are mare succes orezul vanilat Si mai sunt cereale care trebuie preparate cu lapte( cel putin Milupa are varianta pt 4 luni)
Child eu am ales Danone cremoso, tocmai pt ca nu are lapte praf si pt ca e deosebit de gustos si gras (5.2%) pt ca la copii nu se accepta produse degresate sau semidegresate. Si nu este acru. este delicios!!
Kossir ti-am admirat printesa, care este copia fidela a lui Mihai..sau ma insel?? Pt constipatie incearca para , zi de zi si de asemenea morcov. dar ambele crude, nici macar aburite. Si daca nu reactioneaza, atunci cumpara-i seminte de in si macina-le tu in rasnita de cafea sau zdrobeste-le cumva si pune-i care o lingurita rasa in mancarica. Nu sunt rele la gust, dar poti citi pe net despre efectele miraculoase si in special pt protectia colonuluii cazul constipatiei.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
babyangel spune:
Andra, eu nu pot manca nimika de fata cu Codrin..se uita si urmareste fiecare gest cum duc mana la gura si inapoi...
I-am dat si eu lui covrig din ala tare, tare de Buzau, ca sa il tina ocupat pana intinde eu haine ..Deci chiar functioneaza
Mi-ai dat o idee buna cu compotu' cu biscuiti! Mersi
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
carmickey spune:
oanaiacovita pai sucul de fructe cum sa il bea? eu in bineron pun doar suc... tu spui ca nu ar trebui sa ii mai dau la bib?? wow...
am pe cineva care are bebe de 6 lunite a inceput diversificarea si nu a mancat niciodata cu lingurita,ii da doar la biberon,gaura mai mare la tetina si zice ca diversifica...in fine,eu doar suc pun in bib...
deci cu iaurt am sa incep la sase lunite...am sa caut sa iau atunci cele speciale pentru bebe...
eu nu am facut pauza dupa primul aliment introdus am stat doar o zi iar urmatoarea zi am continuat...iar acum pana la sase luni nu ii dau decat legumele mere pere....poate incerc si piersica...suntem la inceputul diversificari,dar sa fac pauza?? este mancacioasa pofticioasa...nu se satura cu LP...
o seara buna...
o noapte buna...si linistita sa aveti toate mamicile...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
Ramy77 spune:
Buna seara,
Am facut si noi ieri vaccinul de 6 luni, asa tare a plans, cu suspine, de mi s-a rupt inima.Aseara si azi a facut putina febra,maxim a fost 38,plus ca azi s-a trezit ragusita. Altceva nu are, adica nu tuseste si nu are muci, dar toata ziua a fost maraita rau... Maine merg sa o vada dr.
Eu am reusit sa ma ard la brat cu aburul de la sterilizatormi-am tras o arsura asa..mai mare decat o moneda de 50 bani si ma doare ca naiba, imi curge ceva la masina de spalat,trebuie sa caut pe cineva sa vada ce are...
Una peste alta, doua zile de kkosper sa vina una mai buna,macar cu ceva...
Maine vine mami la noi,abia astept
Va urez tuturor noapte buna, merg a vad pitica cum sta cu febra, sper sa nu mai aiba si la
child spune:
RAMY imi pare rau de intamplarile nefericite. Peste arsura, pune niste aloe, daca ai prin casa, e miraculoasa planta asta la arsuri.
Astazi Albert a fost papacios.
A mancat bine si cerealele si legumele.
Dupa-amiaza a papat o piersica jumatate cu branzica, cand a terminat castronelul a vociferat!
ANCA ai dreptate, o mancarica trebuie sa sature. O sa-i fac si eu lui Albert mai multa branzica, pentru ca ii place.
Voi ce activitati mai faceti cu bebeii?
Cateodata sunt in pana de idei, se joaca singurel, dar are momente cand vrea sa ne jucam impreuna.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ioanact spune:
Oana bine ca ati scapat de vaccin.
Avem si noi poze pe contul comun..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Voi ce activitati mai faceti cu bebeii? Cateodata sunt in pana de idei, se joaca singurel, dar are momente cand vrea sa ne jucam impreuna. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Cat sta treaza :vb' amandoua, o i-au in brate/ne iubim', ii m dau jucarii sa se joace..si cam atat, la cat sta ea treaza..
As fi vrut sa stea si ea m mult treaza, dar daca am nascut-o somnoroasa (inainte cu o seara de a naste n-am dormit - am stat la socrii si probabil schimbarea locului-, iar in ziua cand am nascut, intre contractii pur si simplu mi se inchideau ochii de somn ).
Am plecat si eu sa ma culc.
Noapte buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
ANCA LA MULTI ANI PT LUCAS!!! SCUZE DE INTARZIERE SA FIE SANATOS SI SA TE FACA FERICITA PANA LA ADANCI BATRANETI!!!
Ce spuneti daca am trece la sarbatoritii lunii si fratiorii/surioarele de iepurasi???
Daca vreo fata mai tehnicuta are timp ... as incerca chiar eu, dar nu mai stiu parola de la userul comun , nu mi-ar strica un PM
Anca m-ai pus pe ganduri referitor la masa de fructe goale ... mda, cu ceva cereale sau branzica e mai consistent, de maine ne conformam bai ce inseamna si DC asta in viata noastra
Cat despre cantitatea de papa, mi se pare ca Ianisu' manaca f putin, maxim 150 ml (si asta rar) cum se apropie de cantitatea asta, abia mai deschide gura, cand am citit la tine de 240 ml, ehe, mai avem de mancat pana atunci
despre iaurt: eu votez Napolact - nu are stabilizatori, lapte praf sau conservanti, au si iaurt gras 6% grasime, apoi Muller - este gras, cred ca 5,2%
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
asteropipan spune:
RAMYY , nasol cu arsura:(((( are mare dreptate CHILD...pune ALOE VERA si o sa vezi ca o sa treaca repede si fara sa lase semn...e probata de mine de multe ori.
OANA bravooo, ma buccur, bine ca nu e alergic ERIC.
ANDRA ce m-am amuzat cand am citit cum il descriai pe IANIS POFTICIOSUL
LALEXANDRA azi am reusit sa ii dau lui fiimea cateva lingurite din supica crema facuta de mine combinata cu putina din borcanel nestle-vacuta cu legume.....doar asa combinata a papat...intradevar ii era si foame......vedem maine , sper sa imi pape iar , macar cele 6-7 lingurite de azi.
eu azi sunt fff fericita....i-am luat SCAUN DE MASA scumpetei mele abia astept sa il folosim maine...
i-am luat si niste cizmulite dragute , nu mai pot dupa ele....abiia asteppt sa le poarte, si i-am mai luat si dress....
scaunelul pt masa....am luat pana la urma fisher price rainforest...cel inalt..cu 100 de euro.
am vz si chicco poly...mi-a placut , dar fff piperat pretul..165 de euro
a venit sotul....
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Bumbitza spune:
Buna seara fetelor!
Azi a fost pediatra la noi. Se pare ca intr-adevar are ceva lipsa de calciu Bumbi mica, ne-a dat Ca gluconic si niste fier ca se pare ca are niste miscari spastice sau ceva de genul la picioare (adica se incordeaza intr-un fel..). Honey, ii transpirau si mainil esi picioarele dar capul era lac :( Oricum, nu e grav si nu-mi fac probleme.
Mi-a zis ce exercitii sa fac ca sa stea in fundulet cum trebuie, mi-a zis sa o las pe ea sa se ridice singura in picioare - adica sa n-o mai ajut eu, ce nasaj sa-i fac sa i se indrepte picioarele, ne-a dat o schema de diversificare si de maine incepem cu suc de morcov
I-a curatat ea limbuta care era cam incarcata...eu n-as putea sa fac asta niciodata naspa proces si a plans mult dar acum e ok c ami-a spus ca o deranjeaza f tare si din cauza asta tusea sau icnea sau nu papa bine la san etc si cam atat.
Ma bag la somn ca sunt cam obo, am avut emotii azi.
Aaa sa nu uit ca am apucat sa citesc, ma bucur mult ca a iesit analiza ok lui Ericutul, de la Ilinca.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!