Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irene, atunci da sa nu accepte decat un nr corespunzator de copiii, insa liniile europene nu prea, mie pe zbor scurt mi.au oferit patutul ala dar l.am refuzat, locul aia din fata e bun cand copilul merge 1-2 ani si e nerabdator, ca sta pe jos pe acolo si pierde timpul:))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ramy nu.i nimic daca a facut febra dupa vaccin, e chiar ok, important sa nu o tina mai mult de 2-3 zile

am vazut pozele anca! doamne ce mare imi pare codrin, nu neaparat fizic, dar pare de.un an!
si tu ai slabit mult anca, cate mai ai de dat jos?

andra sa va fie de bine covrigul! daca eram gravida te alergam, asa pofta mi-ai facut

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Intrebare pt laptarese: pe voi va capseaza iepurasii? Mie mi-a dat azi sangele la un san noroc c anu ma doare, pare ca se vindeca repede, desi pe moment mi-au dat lacrimile... Aveti vreo solutie minune?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana - toti fac asa . Incearca sa-i pui ceva in dreptul picioarelor la care sa nu aiba cum sa ajunga cu mana sa vezi cu apuca cu degetele de la picioare. Piciaorele sunt mai usor de controlat ,nu fac miscari asa complexe ca mainile. Explica asta intr-unul din filmuletele puse de Alina pe prima pagina
Fericitari pt rezultatul bun de la analizele lui Eric.

Ramy - pupam fetele sa va treaca supararea

bumbitza- ia si tu ceva Ca si Fe. O sa se asimileze mai bine prin lapte si nici nu e periculos.
succes cu diversivicarea.
Cand ai timp zi-mi si mie cum e cu masajul ala si ce exercitii ti-a recomandat pt statul in fund.
Poate un tremurat al picioruselor a observat , daca erau spastice nu cred ca-ti mai recomanda masajul.

Avocado si eu am vazut ca multi ( in special americani ) il recomanda ca fruct de inceput. Eu il voi folosi printre primele, in functie de cum o sa am unul copt atunci. Ceva de genul : dovlecel, apoi morcov, apoi avocado, cartof dulce, ardei , cartof etc. Nu e batuta in cuie ..
Si am degand sa-l combin si cu carne la momentul respectiv

am uitat...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Iaurt eu ii voi da tnuva sau prodlacta. Asta imi plac mie . Eu sunt tare mofturoasa cand vine vb de lapte si lactate. Si cand o aud pe mama "ce gust are, de lapte, e la fel"

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Stanucel eu am citit peste tot ca din biberon nu se da decat lapte.
Scrie ca e periculos sa faca carii de biberon daca ii dai suc din bibe. daca nu vrea incearca peste cateva zile.

eu sunt chinuita de o masea. I-a scos nervul dupa masa si m-am trezit la 12 cu o durere crunta la ea. trecuse anestezia. sper sa fie ok si sa nu mai zgandare la ea ca nu am avut voie sa alaptez pitica 12 ore. pana la 8 dimineata s-a lins pe bot de tzitzi.

ma duc sa incerc sa dorm. am urlat de durere prin casa, mama lui de nerv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata fetele,

m-am trezit cu o durere de cap de imi vine a plangeDeja am dat o cafea pe gat

Andra sa stii ca si Muller este in preferintele mele, dar din pacate nu il gasesc peste tot. Cremoso vad ca il gasesc mereu.

Honey mama ta are dreptate..de ex eu nu suport laptele Dorna pt ca are gust pronntat de vacaprefer Fulga

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata, haideti la cafea ...azi ne vine si noua indemnizatia,sunt tare curioasa sa vad daca ne ia din bani,cum am citit la mamici care le-a luat din bani...acest Boc vrea sa se micsoreze indemnizatia...sper sa nu reuseasca...vad ca deocamdata este doar o propunere de a lui...
asta ce viseaza noaptea vrea sa aplice ziua

am sa incerc azi sa ii dau fetitei mele suc cu lingurita..dar cred ca este un chin...pana acum a baut suc morcov,suc mar,eee dar la biberon...

oricum mananca mai bine cu lingurita,incepe sa se obisnuiasca
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/FilmuleteAdelina?authkey=Gv1sRgCNrx64bgxragIA#5519711858266482754

maine si-a anuntat si la noi vizita pediatra,dar mie nu imi convine...acum spune ca vine sa o vada dupa otita care a avut-o...eu zic ca normal ar fi sa mergem noi acolo,acum suntem maricele si nu mai este cazul sa ne viziteze,am citit mai sus,mai sunt pediatri care vin la bebeii chiar fiind ei si mai maricei...eee asta este...

o zibuna la toate mamicile...

LA MULTE LUNITE BEBLUSILOR DE AZI....
MULTA SANATATE...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oanaiacovita – sa stapaniti sanatosi scaunul de masina. Sa va fie de bine si vaccinul

Ramy77 - Sa va fie de bine vaccinul

Bumbitza – o sa fie bine Ilinca, stai linistita

GabyHila – speram sa treaca maseluta !

Multumesc tuturor pt lamuririle legate de strecurarea branzicii .

La multe lunici iepurasilor : Matei de bobita2010, Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristiande bordeancavio , George Casian de miria_cristina , Oana Iulia de nemary !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o .
Eu am baut-o in timp ce stergeam aragazul (nici cand beau cafeaua nu stau ).
Sotul si Justina dorm de rup.
Am dus-o pe Ioana la gradinita, era un pic maraita (probabil ca am trezit-o) si a tb sa o i-a ingrijitoarea , sa-i distraga atentia, ca sa pot sa plec.
Am pus si o masina sa spele.
Pfuu, ce harnica sunt..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput