Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am pus si noi ceva poze de ieri
http://picasaweb.google.com/deni757/MayutzPuiutz5Luni#5519451098274961666

Ce mai noua jucarie pt bumbo e cutia de LP. Cand o pun pe masa in bucatarie se joaca cu ea si o ora . Dar sa nu aiba sosete in piciare ca sa o poate apuca cu degetele de la picioare.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Aaaa, stati ca si pe Andira am visat-o. Abia astept poze.

Denisa eheee ce dulcica e Maya, si ca de obicei tare expesiva. Si crezi tu ca are probleme neuro, daca agata cu picioarele cutia de LP??? Ia alunga tu gandurile negre.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, ce ochi superbi are Eric..si vad ca e un copilas tare vesel!

M-au incantat pozele de pe contul comun de picasa, si am ramas cu gandul la ele de ieri, si ca sa fiu si eu in ton cu voi(cra-cra) am afisat si eu pe contul de picasa vreo 3 pozici.

Honey..deja nu mai zic ca sant grasa, DAR totusi mai este un AMR 7kg+..deci sunt doar plinuta...sau rotunjoara..dar grasa nu!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata!

Vad ca deja v-ati incins la vorba! Eu abia acum imi beau ceaiul negru cu aroma de vanilie si cu un strop de lapte , plus o prajiturica (nu trageti ca am citit ca are doar 140 cal!).

Ricky a dormit bine si acum se joaca pe covorasul de activitati (cam 15 minute tine minunea!)

Sotul meu a plecat pana la apartament ca vin niste muncitori sa vada ceva si la intoarcere mi-a zis ca-mi da liber cateva ore sa fac ce vreau..sa merg in oras, la fitness...

Aici vremea este inca frumoasa, insorita, cam 25 de grade ziua si ceva mai racoare seara. dar e perfect de plimbareala!

DAYANARA - ma bucur ca iti place familia pe care o formam

Multumesc fetelor ptr vizionarea pozelor cu veveritul meu curios si mereu mirat! Da , aveti dreptate , seamana f mult cu tati! dar mie nu-mi pare rau. asa cand tati nu e acasa il iubesc dublu pe Ricky!

ANDIRA - ma bucur ca ati vizitat atat de multe locuri. abia asteptam sa vedem pozele. drum bun la intoarcere. sper sa fie mai putin obositor ca la dus!

WAPI - bine ca ne mai dai si noua cate un semn. ma bucur ca merge totul bine la gradi'

ASTEROPI - felicitari ptr MAMA

Am fugit ca s-a plictisit manzul! e cam agitat ca n-a facut kk si se tot streme

O zi buna tuturor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa nu stiu cu cine ca nici cu vecinii, iar dc l-au schimbat la maternitate oricum nu il mai returnez ca macar asta e frumusel cine stie ce as primi la schimb
fetelor cam cat dureaza pana ies dintii ca deja are 10 zile de cand nu are pofta de macare, si de vreo 2 zile asa rontaie iepurasul lui ca deja au inceput sa ii zboare fulgii la propriu si alta jucarie nu vrea...
si apropo de jucarii ce ii mai tine in priza pt mai mult timp pe piticii vostrii? ca incerc sa ii gasesc o alta ocupatie in afara de brate si premergator si nu imi iese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

dayanara e dulce foc Silvana cu bentitza

Niki,vazut pozicile de la botez..ce mai...asa mama...asa fiica!
Mi-ai placut tare mult coronitzele de flori si ale Mariei , dar si le Ioannei de Aster. Foarte , foarte frumoase!

Honeycum zici ti de Maya ca se indoaie cand o pui in funduletz, asa se indoia si Codrin la 5 luni..adica statea singurel secunde in sir(doar stii filmuletul de pe youtube) dar daca se lasa in fata, se lipea cu burtica de podea si asa ramanea pana il ridicam eu...acum deja se ridica si din pozitia aia!

meniu : branza cu banana, apoi la pranz cartof cu carnita de pui, iar diseara ceva cereale!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca denisa

La multi ani cu intarziere lui lucas! sa creasca mare in continuare fericit, sanatos si la punga gros :)
ma duc sa va vad in poze

denisa maya tare haioasa si frumusica foc, dar poza "poti si tu asa" e super tare, comentariile la fel
am vrut sa intreb ce faci, dar mi.a fost frica :)))) oricum stiam ca esti ok , dar cu multi nervi:)

ami sotul pleaca la munca, sau vroia doar sa dati o tura prin europa?
cand mai pui poze cu brunetica aia frumoasa

oana la cate luni ai inceput sa dai iaurt?
aici se recomanda de la 8-9 luni chiar mai tarziu atata timp cat bea lapte, datorita concentratiei mari de proteine daca nu ma insel, eu oricum i.am dat lui ivan de la 6 luni:))) el nu bea lapte
am sa-i dau si silvanei, oricum eu le iau primul meu danone sau nestle bebe, pe care scrie ca e facut cu lapte pt bebelusi, dar intreb in caz ca stiti ceva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

neata,

Roxi eu acuma de 2 saptamani i-am dat fetei iaurt. Ideea e ca nu se da pe spate dupa el deloc:)

Sa va dau sa cititi la ce e buna gutuia:) pe mine m-a convins:
http://www.sanatatea.com/art/naturist/5837-gutuia-un-fruct-bogat-in-vitaminele-b1-b2-b6-c-e-pp-si-provitamina-a.html

Am incercat varianta care a scris-o Yaya la cuptor si au iesit chiar bune! Daca vreti sa le dati la pitici recomand sa cumparati gutui mari ca sa fie multa pulpa. La 200 de grade si o ora la noi s-a facut super buna!!! Cred ca amestecata cu branzica sau iaurt o sa fie un hit! Plus ca se pastreaza pe dulap foarte mult timp si dau miros frumos in casa:)

Am ramas cu gandul la filmuletul cu Eric si la genele lui, la Maria lui Nibi..

s-a trezit... gotta go!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pup gagicile pe fuga, ca Ericutu e la tata asa ca profit sa mai bag si eu una alta la congelator ca nu prea am apucat.

Tocmai i-am fiert si eu niste dovleac de placinta cu putina scortisoara. A iesit o pasta DEMENTIALA..am lins vasul de la blender. Abia astept sa se trezeasca sa ii dau. Daca nu manaca nici asta..cred ca lesin!!
Acus 2 intrebari despre dovleac: a iesit cam multicel. Pot sa ii dau azi si restul sa il bag in frigider pt maine? Si 2: cum congelez dovleac de asta pt iarna? Asa crud? Fiert si bagat in pungulite??

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

briza eu am dat si a doua zi si a fost ok. legat de congelat mie taranii mi-au zis sa il pastrez asa pe balcon ca rezista mai bine. cica dc il congelez nu il mai pot coace. probabil ar merge fiert...

Mergi la inceput