Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira ma bucur ca sunteti bine si ca v-a placut vacanta! in curand o sa va mutati de tot

castelana mutare placuta, lasa in belgia o sa ai aceleasi fus orar:))
nu mereu iti poate da locurile din fata, una la mana din cauza ca poate mai sunt si altii cu copii, asa ca depinde cand ajungi si a doua la mana depinde de politica companiei, care poate impune ca familiile cu copii sa stea langa iesirile de urgenta sau cat mai aproape

ma duc sa vad poze cu nafi

ah niki mi-am adus aminte semeni cu manuela harabor

asteropi nu te speria ca refuza fata piureul, mai incearca, fa-l mai fin, amesteca-l cu 2-3 lingurite de borcan etc si persevereaza

am pus si eu niste poze aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana5Luni#5519309907248838738

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neataaaa!

Si eu si eu la tort:

Beyyy, sunt addicted rau la forumul asta. Toata noaptea am visat cu voi.
Intai cu LAlexandra careia ne.... de mine nu i-a raspuns la gestul frumos. Stai linistita, nu va incurc eu. Ne descurcam cu ce e in Romanica noastra draga.

Apoi cu Roxi si Andra si borcanele lor inghetate cu mancare pentru bebei. Eu recunosc ca ii pregatesc in fiecare zi, nici nu imi ia asa mult timp. Le arunc pe toate in oala si gata. Daaaarrr, azi merg in Selgros dupa scaunelul de masina si am vazut eu un set de borcanase de stocat papa in congelator de la Primii Pasi si iau si eu sa am in casa, just in case.

Si ca sa vedeti ce inversunare mare in visul meu, m-am trezit uda leoarca, mai rau ca vara, desi e "ger" la mine in casa...

Multumesc inca o data tuturor pentru aprecierea puiului meu drag (CRA CRA). Un brat de flori

Asea, am vazut poze cu: Robin, baietelul de revista, inconjurat de jucarii si in brate la mami lui (ti-am vazut colectia de la Adevarul ); Ricky cel uimit. Mai dar ce seamana cu tati lui ; Angela si familia ei frumoasa si petrecareta .

Buna ideea lui Irene sa lasam comentarii sub pozele preferata. O idee ar fi sa scriem in paranteza cine face comentariul.

LML Maria Madalina (de liliana_28)

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata!!

noi suntem treze de pe la 7 si acum imi pica ochii in gura de somn , pt ca nici azi noapte nu am dormit bine din cauza caldurii am bagat a\c la 24 de grade nu stiu de cate ori , asa cate 5 min , ca sa nu ii "racesc" pe ai mei prea mult si tot degeaba.

OANA , hai ca voi va plangeti de frig si eu de cald

sa va zic....
tocmai mi-am facut o mica salatica de rosioare mici(tomatino) care mie imi plac la nebunie, si branzica feta.
eu balotam de zor acolo si fiimea balea pe langa mine si era cu ochii in farfuria mare si cu mainile intise
si ce am facut...mama nebuna...i-am luat suzeta, am bagat-o in sosuletz si i-am dat....dupa 2-3 strambaturi si dat din cap...sa vedeti ce i-a mai placut dupa

iar aseara mi-a facut iar o mare bucurie...a zis MAMA la cumnata-miu in brate(normal, spre mine a zis mama, nu lu cumnata-miu
m-am bucurat tare ca a auzit si sotul si cumnatul, ca pana acum nu a mai auzit-o mineni si na, ca sa nu zica ca inventez

mdaaa, acum mandra e pe mine, pe picioare si incearca sa ma muste de picior si face balonase si tipa la greu ah , cat o iubesc pe nebunica mea dulce

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut poze cu robin, s.a facut mare e jumate cat tine ina :)

mihaela foarte frumoase pozele, mai ales 20 care o vazusem demult si 22, fetele sunt superbe

nafi voi sunteti perfecti toti 3! asa va potriviti....

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Asteptam pediatra sa ne viziteze

Multumesc fetelor care ne-au mai vizionat pozicile
Ina

Oanaiacovita, indemnizatia nu este aceeasi in fiecare luna, depinde cate zile lucratoare are luna x baza de calcul.
Avem si noi balansoar dintr-ala ca al lui Eric, numai ca fii-mea nu prea mai sta in el, decat cine stie cum, se ridica si se apleaca in fata si in laterale - de altfel asa a si dat cu capul de masa ultima oara

Andira, ce vacanta ca lumea ati avut! Super! Chiar vroiam sa le intreb pe fete despre voi...de fiecare data cand ma gandesc la cate o mamica de pe forum care n-a mai intrat demult, pac! a doua zi cate un mesaj asa mi s-a intamplat si cu evamika, dianami, freedelia si acusi cu tine

Fii-mea sta tolanita in canapea cu capul pe piciorul meu si roade la telecomanda, cea mai buna jucarie :))

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

eu am o star ciudata . Am dat-o din nervi in ganduri negre si un soi de depresie...
De fiecare data cand vreau sa scriu ceva nu-mi gasesc cuvintele .

Am vazut poze suberbe cu RARES al Irinei. Mai Irina cu cine seamana ?? parca cu tine nu ?
Eric cel voinic al Oanei. Baietel mare care o sa fuga maine poimaine. Ricky uimit tot. Robin vesel. Ce de jucarii are al acolo.
Irene ti-am admirat ochiosii, frumosi rau. Nu te urasc araboaicele ? Un barbat au si ele cu ochii albastrii si e luat de o romananca . Ce ti-e si cu romancele astea !!!!
Am vazut si plajele , superbe.
Am vazut si balerina mica Sara. Ce frumusete si ce rochita are ea. L-am vazut si pe Alessandro, desi eu sunt fan par lung lui ii sta foarte bine tuns.
De Ilinca nu mai zic, o frumoasa si voinica tare.
Mara de Rebieana , dulce rau. Ii sta bine cu bascuta / caciulita.
Angela si ea sta frumos in fundulet. prima data am zis ca e Ingrid a Cristinei . parca seamana putin.
Maria de niki se face tot mai frumoasa. Am ratat pozele de la botez, trebuie sa le caut..
L-am vazut si pe Codrin cel voinicel, tare frumos. Imi place poza unde se stramaba, iar tu Anca arati ffff bine. Sa nu te mai aud ca esti grasa.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Asteropi bravo mami pt diversificare.

Bumbitza adica fetele care au 600 de lei, nu iau mereu 600 de lei, nu inteleg.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira - abea astept impresii depre Canada in detaliu.
Roxana- sta frumos Silvana in fund. Maya se indoaie toata in fata.
Si ce tinuta are ea cu dress si rochita.
Bumbitza - ma tot in sa scriu, defapt am mai scris despre asta. Ca sa fie luat in considerare o lipsa de calciu ar trebui sa traspire si palmele s talpile impreuna cu caputul.
Fontanela la noi e inca mare , nici nu vreau sa se inchida pana intr-un an. Daca se inchide eu fug la neuro , zau

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata....

eu stiu ca indemnizatia este fixa,lunar aceasi suma...

noi am fost in vizita,duminica si luni,amandoua zilele a plans copilul meu rau rau...sa nu ii placa in alta parte? am zis ca voi mai iesi cu ea in vizita,ca prea a tipat rau...cand am ajuns acasa era cea mai fericita fetita...noi iesim zilnic doar in parc,in vizite ne ducem mai rar,ca lumea mai merge la servici,are treaba...:) nu sta ac.ca mine...:)

fetita mea nu a vrut cu lingurita nici piureul de pere,atunci am bagat tot piureul in biberon si sa vezi ce frumos l-a mancat...cred ca ne vom chinui ceva mai mult pana reusim sa papam si la lingurita...

nibi_niki frumos botez...sa va fie de bine increstinarea....iti sta foarte bine in rochita aia vaporoasa...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Salutare tuturor!
Mai trec din cand in cand pe aici, incerc sa citesc cam tot pentru ca-mi este de folos.
Stefan a inceput gradinita si se pare ca anul acesta avem noroc de doua doamne educatoare de treaba, care chiar se ocupa de copii. Au aparut si la noi mucisori dupa primele trei zile, s-au extins si la bebe si la tati. N-am intrerupt gradinita, se pare ca acum am scapat de ei.
Mihai se intoarce pe burtica de mai mult timp, inainte sa implineasca patru luni, acum a invatat sa-si dea drumul si pe spate si se rostogoleste prin pat. Ramane bulversat asa cateva clipe cand se trezeste cu fata in sus. Se chinuie sa se tarasca, dar nu-i reuseste decat deplasarea inapoi . E un rasfatel si ne manipleaza pe toti. Ieri l-am avut la sedinta cu parintii, si a stat cumintel vreo doua ore, apoi ne-am retras. Anul acesta vom plati extra si paza pe timpul zilei, pentru ca primaria nu mai are fonduri
Despre indemnizatie - eu stiu ca trebuie sa fie la fel in fiecare luna, tot pe aici pe forum spunea cineva ca in iulie nu a fost redusa pentru toata luna, ci pentru primele zile a fost luata integral, de aici diferenta cu luna august; din pacate nu mai stiu la ce topic am citit. Eu sunt in asteptarea deciziei, abia la sfarsitul lui august am depus dosarul, nu cred sa primesc ceva mai devreme de noiembrie.
Stanucel - eu cred ca l-as bate bine pe sot si apoi ne-am desparti in termeni amiabili; nu de alta dar sa aiba si iubita lui ocazia sa-si arate devotamentul ingrijindu-l!!!!
Multa sanatate tuturor si succes la diversificare!

Mergi la inceput