Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
carmickey spune:
oanaiacovita e scump rau doamne ce ochii are??? frumos manaca....imi place rau il vreau eu asa cum mananca...:))
sa iti traiasca...
noapte buna
sa aveti o noapte cat mai linistita....
vin maine la cafea...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
nafi spune:
Fetelor ...avem niste iepurasi ...jos palaria! (doar ce-am vazut pozele)
INA - f haioasa poza cu Robin San E fantastic Robin. atat de expresiv!
ALEXANDRA - Alessa e superb. vad numai albastru cand ma uit la pozele cu el!
IRINABOBE - Rares e un iepuric de nota 10. iar tu esti tare mumoasa!
MIHAELAGROSAN - bravo! bine ca ai mai pus pozici sa ne delectam si noi!frumoasa tare s-a facut iepurica ta
SANZI - Mara e un spectacol! Nu i-o arat lui Ricky ca te trezesti cu el la usa!
LARA - Sara e o mica lady
Mi-ati facut pofta cu pozele asa ca am pus si eu poze noi cu Ricky la 5 luni .
Sa stitzi ca el zambeste f frumos dar de cate oro vede aparatul ramane cu gura cascata si uita sa mai zambeasca! si e de o "curiosenie" iesita din comun! mai nou se ia la tranta cu tot ce-i dau, perne, animale de plus...si mai are momente cand ne "ataca" si pe noi. ne inhata de gat cu mainile si ne musca de fata ...cica ne pupa!
Acum doarme in sfarsit dupa o lupta seculara care a durat 30 de minute!
Ma duc sa schimb asternuturile la pat! pe la miezul noptii trebuie sa apara si Cenusareasa mea(adica sotu')
Ah ca uitam tocmai pe proaspat Increstinata noastra mica! NIBI_NIKI f frumoasa biserica iar tu si printzesica de nota 10. dar sunt deacord cu fetele. naturala esti si mai frumoasa!
Pupici la mamici si iepurici
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Ioanact spune:
Sunt tot aici.
Justina nu s-a trezit.
Am vizionat albumul Inei, tare scump e Robin (noroc cu nafi.. apropo l-am vazut si pe Riccardo gura casca.)
Acum, am plecat sa ma culc.
Noapte buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
irene26 spune:
Am vizionat aproape toate pozele, profit de "home alone", vorba lui Jeni. Fetelor, decat sa mentionez si sa uit vreun iepuras dragalas, am adaugat direct comentarii sub pozele care mi-au placut cel mai mult! Asa ca, eu sunt aceea cu cate vreun comentariu.
Noapte buna tuturor!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.
asteropipan spune:
buna seara, fetele!!!
mda...la noi alt esec total azi cu supitza crema nu vrea si pace...daca nu mi-a plans, urlat, tipat..nu a vvrut de nici o culoare.
am sunat dr si i-am zis sa imi dea alta reteta de supa ca nu-i place lui fiimea reteta lui proasta..a se citi..BLEAHHH cu plansete si urlete.
si mi-a zis sa nu o fotez ca poate nu e pregatit copilul pt gusturile astea si sa mai astept 2 saptamani, dupa care sa incerc iar.
mentionez ca azi era chiar bunicel piureul...i-am pus numai morcovi, dovlecel si pastarnac si un cartof in 4 care l=am scos dupa, nu l-am blenduit impreuna pt ca datile trecute nu mi-a placut nici mie cu cartoful ala..bleahhh....dar azi chiar era dulceag, bunicel la gust.
nu stiu ce sa fac
multumesc lui Dumnezeu ca fructele mi le papa bine of of of:((
ERINA mersi de pontul cu iaurt...o sa incerc si asa , dar cand vom incepe sa papam iaurtel.
DANAYARA
OANA hai la noi aici pana vine vara iar in romanica..
fata ....sa nu ii fie de deochi lu fiitu ala frumos cu gene superbe de un km..ce frumos si bine(150 gr) PAPA...bravoooo ERICCC
ma duc sa ii fac laptele lui fiimea...
noapte buna
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
andira spune:
Salut dragelor,
Vroiam doar sa va salut de aici, ca binenteles ca n-am apucat sa citesc nimic .
Ne simtim super, din pacate insa luni ne intoarcem in tara - gata vacanta. Am vorbit cu picii la telefon, abia asteapta sa ne intoarcem, si ne e un dor de ele de nu mai putem.
O sa incerc sa va pun si poze cand ma intorc, acum e 12 noaptea pe aici, si cam trebuie sa ma duc la culcare, maine dimineata mergem sa vizitam Quebec-ul. Am vazut Montreal, Ottawa, putin Toronto, Niagara, vizitat imprejurimi etc.
Mi-e groaza de drumul de intoarcere, cand am venit am stat cu Iris in brate toate cele 9h de drum. Nu pot sa va explic cum a fost Amsterdam - Montreal, in niste scaune-conserva, cu copilul in brate, unde abia aveam loc sa o mut de pe mana dreapta pe mana stanga.
Nu loc de pus copilul, nimic. In fine, acum mergem noaptea, sper sa fie mai usor, desi eu nu cred sa pot dormi, so o sa fiu nauca la ajungere.
O sa revin cu poze, dar acum ma duc la culcare, va pup!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
buna dimineata,
va invit la cafeluta si la INCA O FELIE DE TORT! Nu mai serbam nimika, doar ca nu vreau sa ma ingras singura. Am si tort de mere si tort caramel..la alegere.
Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile pt Lucas. A fost foarte incantat sa citeasca atatea mesje pt el El era invatat ca pe forumul asta vorbesc doar de Codrin. Si ieri doar l-am chemat la laptop si i-am zis " citeste!". Sa vedeti voi ce zambete pe sub mustati
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Salut dragelor, Vroiam doar sa va salut de aici, ca binenteles ca n-am apucat sa citesc nimic . Ne simtim super, din pacate insa luni ne intoarcem in tara - gata vacanta. Am vorbit cu picii la telefon, abia asteapta sa ne intoarcem, si ne e un dor de ele de nu mai putem. O sa incerc sa va pun si poze cand ma intorc, acum e 12 noaptea pe aici, si cam trebuie sa ma duc la culcare, maine dimineata mergem sa vizitam Quebec-ul. Am vazut Montreal, Ottawa, putin Toronto, Niagara, vizitat imprejurimi etc. Mi-e groaza de drumul de intoarcere, cand am venit am stat cu Iris in brate toate cele 9h de drum. Nu pot sa va explic cum a fost Amsterdam - Montreal, in niste scaune-conserva, cu copilul in brate, unde abia aveam loc sa o mut de pe mana dreapta pe mana stanga. Nu loc de pus copilul, nimic. In fine, acum mergem noaptea, sper sa fie mai usor, desi eu nu cred sa pot dormi, so o sa fiu nauca la ajungere. O sa revin cu poze, dar acum ma duc la culcare, va pup! Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
draga mea ma bucur sa citesc despre voi!
Eram sigura ca va place acolo!
referitor la drum cere la check-in sa-ti dea locuri pe primul rand, macar asa pui bebelina in cutiuta ei sa doarma, ar fi trebuit sa-ti dea si la dus, dar imi imaginez olandezii ( sunt dare antipatici dupa mine la controale) eu de cate ori am zburat cu KLM am avut un drum execrabil.
drum bun la intoarcere si sa va intoarceti cu bine!
castelana mami fericita
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel buna dimineata, va invit la cafeluta si la INCA O FELIE DE TORT! Nu mai serbam nimika, doar ca nu vreau sa ma ingras singura. Am si tort de mere si tort caramel..la alegere. Fetelor, va multumesc din suflet pt urarile pt Lucas. A fost foarte incantat sa citeasca atatea mesje pt el El era invatat ca pe forumul asta vorbesc doar de Codrin. Si ieri doar l-am chemat la laptop si i-am zis " citeste!". Sa vedeti voi ce zambete pe sub mustati Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a |
merciiiiiiiiiiiiiiiiii
o primesc cu mare placere feliuta de tortuletz!
Am asa o pofta de dulce in ultima vreme!!!!!
Cred ca am un puseu de crestere!
Mmmm ce bun tortul!
fetele daca nu va treziti mai repede dau iama-n el!
va pup si o zi buna!
noi suntem bine, vizionam cu mare spor apartamente, case, orice, se pare ca lui tzutz mic ii place toata nebuneala asta!
va pupacim!
castelana mami fericita
irinabobe spune:
neata fetelor. azi profit ca piticul meu a avut insomnii de la 2.30 si in sfarsit l-a luat somnul acum pe la 6, asa ca ma bag si eu la o cafea.
sanzi, ioanact, oana si irene multumim mult, sa va traiasca si voua iepurasii si sa va bucurati de ei!
dayanara chiar ma gandeam ca anul asta sa selectez 12 poze cate una din fiecare luna si sa fac un calendar pt 2011...
de ziua lui i-am cumparat o vacuta din aceea muzicala de la vtech...esec total...mai mult m-am jucat eu cu ea decat el. a incercat sa o bage in gurita nu a intrat asa ca nu prezinta interes .
meniul de azi
mere,piersici si dovleac de placinta coapte
orez cu legume si carnita de curcan
branzica cu banana si iaurt
Oana nici Rares nu vrea sa mai manance in scaun. trebuie sa il tin eu pe genunchi si el sa bata in masa, asa ca dupa ce terminam masa ne facem dus amandoi ca normal ca nu ii nimeresc gurita