Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelana spune:
Cris.d, multe pt organizarea ta si sincronizarea cu tati. Aveti o familie minunata.
Xela, esti mamica perfecta.
Dece, baietii nostrii ar trebui sa se cunoasca. Parca sunt frati asa au apucaturi asemanatoare. Si noi tot pana la 40 cu
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
alexutzzza spune:
Danyelana sunt invidioasa pe cursurile voastre!
Sanatate multa lui Arthur. Eu nu i-am dat vanata...nici nu ma-m gandit sa ii dau ca
1 este f f f grea si
2 taica-su e alergic la vinete deci nu m-as juca cu asa ceva....
Ioana dap, Novalact, corect, am vazut si eu, nu m-am gandit la varianta asta, nici la preturi nu ma uitasem
evyme cum adica gratuit? eu dau 14 lei pe cutia de 400g la Dona. Tu il iei gratis? si daca da, cum?
Si ma tot tin sa intreb...de ce vrei sa mergi cu Sebi la ortoped? ce problema crezi ca are cu un picior?
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
votat teiul de langa biserica
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Danyelana sunt invidioasa pe cursurile voastre! Sanatate multa lui Arthur. Eu nu i-am dat vanata...nici nu ma-m gandit sa ii dau ca 1 este f f f grea si 2 taica-su e alergic la vinete deci nu m-as juca cu asa ceva.... Ioana dap, Novalact, corect, am vazut si eu, nu m-am gandit la varianta asta, nici la preturi nu ma uitasem evyme cum adica gratuit? eu dau 14 lei pe cutia de 400g la Dona. Tu il iei gratis? si daca da, cum? Si ma tot tin sa intreb...de ce vrei sa mergi cu Sebi la ortoped? ce problema crezi ca are cu un picior? de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Merci
Aici la noi nu sunt chiar asa multe cursuri, ca stam la tara dar in orasele mari au o gramada de chestii organizate si marea majoritate sunt gratuite. Imi pare rau ca nu sunt si in tara.
multi grecului mic sa nu mosteneasca alergia lui tati.
Charles Baudelaire
Lillo spune:
Pun si eu o intrebare de mama locca.
E vreo marca de lapte praf care nu e ambalata in folie sau in cutii de aluminiu? Eu nu am incercat decat milumil, Aptamil si Nan si toate 3 sunt ambalate fie in pungi de Al fie in cutie de Al. Din moment ce producatorii nu pun in mod voluntar Al in lapte, contaminarea apare din ambalaj cel mai probabil, asa ca as trece pe o marca ce ambaleaza in hartie cerata(unele cereale sunt ambalate asa). Lactana in ce e ambalat?
Bebelac-ul era acum 4 ani ambalat in acele pungi de hartie despre care vb, dar eu nu am mai vazut bebelac lp, doar cereale.
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
votat teiul de langa biserica Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
ala e concurentza noastra(neloiala)
VOTATI A DOUA POZA!
TEIUL LUI EMINESCU DIN IASI!
_
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Bravo ptr iesire, vezi ca se poate? Iar cu LP de ce mama denaturata? eu lui Yannis ii incalzeam la inceput , dar de pe la 3-4 luni cand a inceput cu preferintele nu se atinge de nimic cald so...eu numai cu apa la temperatura camerei ii fac. E si mai simplu ptr mine. inainte umblam cu un termos mic dupa mine sa ii fac cald. Dar oricum sa stii ca la orice terasa iti incalzesc apa. Eu mai cer apa ptr bibe dar au numa de la frigider si avand sticle din alea mici Dorna din sticla mi le incalzesc chiar asa cu sticla cu tot ca imi aduc la masa tot sticla nedesfacuta ceea ce mi se pare si mai safe decat sa cer o cana cu apa calda de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
safe? nu e safe deloc!!!!
ei incalzesc la microunde in sticla de plastic (daca la asta te referi) ceea ce e f toxic, ca sa nu zic cancerigen...plastic incalzit
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata! Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus. Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor. Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina! Ce parere aveti de dormitul in patut?Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc! Mami fericita! |
eu dorm cu ea in pat si mi-e tare drag asa!
nu vreau s- pun la ea in patut
oricum se trez de multe ori si ar insemna sa fac ture ture
o invelesc, o tin de manutza
cand nu pot sa dorm ma uit la ea si-i fur puici!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare A dat cineva vanata la copil? Si daca da, cum? Merci Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
de ce vrei sa-i dai vanata?????
nu mai ai ce sa-i dai de mancare?
fii serioasa!
_
_