Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Lorex,stiu din sursa fff informata ca lp de la topfer e f bun si imita f bine gustul lm.... Si la noi,la aparitia unui dintisor gingiuta mi s-a parut ca sangereaza.... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt." |
da! si eu stiu la fel, ca se apropie cel mai mult la gust cu laptele de mama
desi eu le-am gustat pe amandoua dar...nu mi se pare
oricum Alexutza, Ioana
eu i-au LP topfer din farmaciile dona cu 50 de ron cutia si-mi face si reducere 7% cu cardul special pt bebe
au ei acolo..
e cel mai bun pret din oras
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
danasor spune:
citat din mesajul lui danyelana Lui Arthur ii curge nasul de sambata si tuseste putin dar nu are febra. Pana acum nu i-am bat nimic, doar i-am pus ser fi si i-am aspirat nasul. Ar trebui sa-i dau ceva? Maine mergem si noi la pediatru si vedem ce zice. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
i-am dat si oscilo si nurofen/paracetamol dar avea o stare subfebrila, 38,1 si 37 -, intrarectal ,
ce mishto ca avetzi cursurile astea , asta inseamna civilizatie
am vazut pozele supr vacantza!
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Miremia de capitol nou. Nu am zis-o ca sa jignesc ideea de neincredere legat de c-ta dar personal stiu de cazuri grave de incompetenta cu repercursiuni grave din pacate. Lorex daca tin bine minte ziceai ca ti se pare ca iuria papa cam mult,eu una zic ca la cat de iute este ea si agera nu ar trebui sa-ti faci probleme ca are nevoie de mincare si laptic pt a fi in forma .Tu de care LP folosesti ca eu am Aptamil dar vad ca sunt parerile impartite mai am 4 cutii sa le termin si sa vad catre ce ma indrept daca e,ce-i drept de la el am scapat de constipatie de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
da, ai dreptate ioana
la cat se foieste!!!
papa si pe masura!
asnoapte i-am dat LP si a dormit tun dupa!
_
_
lorex spune:
Lillo,
tot in folie de Al cred ca e...
_
_
ale1212xa spune:
gata am terminat si eu treaba
am avut struguri si rosii de la tara asa ca m-am apucat si am facut 15 borcanele de compot de struguri si 10 borcanele de suc de rosii...
in we cred ca ma apuc si de zacusca..vedem
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
danasor spune:
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare A dat cineva vanata la copil? Si daca da, cum? Merci Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
nu
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! ala e concurentza noastra(neloiala) VOTATI A DOUA POZA! TEIUL LUI EMINESCU DIN IASI! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Scuze
O sa incerc sa vad daca mai pot vota o data
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danasor spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata! Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus. Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor. Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina! Ce parere aveti de dormitul in patut? Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc! Mami fericita! |
e ok sa doarma in patutzul lui, un sac de dormit rezolva pb cu dezvelitul, eu mom o alaptez si ne-ar veni greu pt amindoua plimbatul noaptea asa ca dormim impreuna
danyelana spune:
Citat: | ||
de ce vrei sa-i dai vanata????? nu mai ai ce sa-i dai de mancare? fii serioasa! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Am intrebat si eu ca nu stiam ce sa-i mai introduc. Dar acum o sa mai aman vanata, oricum nu am in gradina si trebuie sa cumpar.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
eu dorm cu ea in pat si mi-e tare drag asa! nu vreau s- pun la ea in patut oricum se trez de multe ori si ar insemna sa fac ture ture o invelesc, o tin de manutza cand nu pot sa dorm ma uit la ea si-i fur puici! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Arthur incepe noaptea la el in patut si la prima trezire, care poate fi la 22, la 23 sau mai tarziu il iau la noi in pat si acolo ramane pana dimineata. Imi e mai usor sa-l mufez cand plange ca el doar asa stie sa adoarma, la san. Si imi e asa drag
Charles Baudelaire