Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Lui Arthur ii curge nasul de sambata si tuseste putin dar nu are febra. Pana acum nu i-am bat nimic, doar i-am pus ser fi si i-am aspirat nasul. Ar trebui sa-i dau ceva?

Maine mergem si noi la pediatru si vedem ce zice.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

i-am dat si oscilo si nurofen/paracetamol dar avea o stare subfebrila, 38,1 si 37 -, intrarectal ,
ce mishto ca avetzi cursurile astea , asta inseamna civilizatie
am vazut pozele supr vacantza!

pui mic

Merci mult de raspunsuri si de complimente

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

gata am terminat si eu treaba

am avut struguri si rosii de la tara asa ca m-am apucat si am facut 15 borcanele de compot de struguri si 10 borcanele de suc de rosii...
in we cred ca ma apuc si de zacusca..vedem

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Ce harnicuta

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Lorex, nu ma lasa sa mai votez azi Imi pare rau.
Maine promit sa votez bine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello!

Lilo Lactana tot in aluminiu. Pana la urma trebuie sa ma bucur ca Mara refuza LP, cel putin al ei este ambalat corespunzator. Sper sa gasesti un LP care sa fie safe.

Lorex am votat teiul care trebuia (nu spuneai ca lupti cu morile de vant?). Alexutza a precizat... sticle mici din sticla (sunt alea de 0.25).

Eu faceam research pe net pt lege cu privire la orele de liniste. Daca aveti nevoie vreodata, este legea 153/12.07.2010. Ciudat este ca dupa-amiaza exista o singura ora de liniste intre 13-14 Cred ca mai este si varianta urmatoare: daca exista un interval orar pt pastrarea linistii stabilit de catre asociatia de proprietari trebuie respectat si ala.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimineata si multumim de cafea Alicredo
Ioana nu ar trebui sa lasi patutzul jos? vezi pana la cate kg tine, si apoi se poate agata si sa nu faca buf; e o scumpa si doar intr-o poza mi s-aa parut ceva dar te-au linistit fetele

pui mic

I-am mutat deja salteua la nivelul de jos ca nu se mai putea la ce cataratoare mica am

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Ana.g multumesc de raspuns, nu am avut net doua luni si nu am mai intrat, sper sa fie totul ok pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am culcat gaza, i-am cantat din bach pana a adormit

multumesc tuturor pt raspunsuri, i-am adus deja la cunostinta sotului (care era d eparere sa-i suplim cerealele iar eu sa-i dam LP noaptea cand se trez) ca am facut sondaj pe forum si toate fetele au spus ca mine

instinctul de mama e cel mai bun, dar ce barbat sa-l inteleaga?

Alexutzza, scuze daca ai precizat ca e sticla de sticla (Miremia) , am citit cam pe fuga

Miremia,
da spuneam de mori de vant, asa e
dar azi cand m-am uitat era pe locul 1, in mod miraculos a depasit teiul acela din harghita care conducea...
am vb cu domnul profesor care a facut propunerea la telefon si a spus ca asunat la fundatia organizatoare si i-a blefturit cum a stiut el mai stiintzific plus ca a mers la ziarele locale si a facut apel catre ieseni sa voteze.
se pare ca a vut efect!

Alecsa nu a terminat de sarbatorit?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Danyelana sunt invidioasa pe cursurile voastre!
Sanatate multa lui Arthur. Eu nu i-am dat vanata...nici nu ma-m gandit sa ii dau ca
1 este f f f grea si
2 taica-su e alergic la vinete deci nu m-as juca cu asa ceva....

Ioana dap, Novalact, corect, am vazut si eu, nu m-am gandit la varianta asta, nici la preturi nu ma uitasem

evyme cum adica gratuit? eu dau 14 lei pe cutia de 400g la Dona. Tu il iei gratis? si daca da, cum?
Si ma tot tin sa intreb...de ce vrei sa mergi cu Sebi la ortoped? ce problema crezi ca are cu un picior?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Pentru mamicile care nu mai alapteaza statul da lapte praf gratuit. Se ia reteta de la dr copilului si se merge la un centru de distributie (fiecare sector are asa ceva) cu o copie dupa certificatul de nastere al copilului. Noua ne da 5 cutii pe luna. Reteta trebuie sa fie din luna in care te duci sa iei laptele.

Sebi am observat ca are la piciorul drept degetul mare adus spre interior cand sta in picioare (laba piciorului ia forma de semiluna). Uite aici o poza ca sa vezi despre ce vorbesc Citeam un articol pe babycenter si acolo mi-a atras atentia chestia asta, mi-am amintit ca am vazut si la Sebi. Se cheama metatarsus adductus. Am fost dimineata cu el si l-a vazut un dr. ortoped, a spus ca avem nevoie de recuperare la kinetoterapie si mai incolo si fizioterapie. Vrea sa-l vada la 2-3 saptamani si deocamdata mi-a dat reteta pt orteze, iar de la 1 an ii vom face si ghetute ortopedice. Nu este numic grav, dar este foarte bine ca ne-am dus cu el acum. Zicea ceva de hipertonie musculara dar diagnosticul de pe reteta este intr-adevar metatrsus adductus. Si in plus mi-a spus ca e rahitic, sa ma duc cu el la dr pediatru si sa-i spun sa-mi dea tratament pt asta, ca are si fontanela cam mare (joi fusesem cu el la pediatrul nostru si a zis ca fontanela e 1,5cm pe 1,5cm, adica ok; eu pe cine mai cred?) Chiar, voi cum mai stati cu fontanela?

Editez ca sa pun si o poza pt alexutzzza

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am culcat gaza, i-am cantat din bach pana a adormit

Eu azi i-am pus Rapsodia romana si se pare ca i-a placut.

Citat:

Miremia,
da spuneam de mori de vant, asa e
dar azi cand m-am uitat era pe locul 1, in mod miraculos a depasit teiul acela din harghita care conducea...
am vb cu domnul profesor care a facut propunerea la telefon si a spus ca asunat la fundatia organizatoare si i-a blefturit cum a stiut el mai stiintzific plus ca a mers la ziarele locale si a facut apel catre ieseni sa voteze.
se pare ca a vut efect!

Felicitari domnului profesor! Imi place sa mai vad din cand in cand oameni care iau atitudine.
De la mine o sa ai cate un vot zilnic, doar sa-l pui la semnatura sa nu uit.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput