Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus.
Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor.
Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina!

Ce parere aveti de dormitul in patut?
Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc!

Mami fericita!

Da, este dificil acum cand este ingeras. Stai sa vezi ce dificil va fi si la 18 ani ca tot acolo va fi.
Glumesc. Este o chestiune de parere personala, dar toate cazurile pe care le stiu de dormit cu copiii in pat au sfarsit in a dormi cu ei pana f tarziu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Subscriu la dormitul in patut.
Eu nu am mai avut/crescut copii, dar toti mi-au zis ca daca il invatam sa doarma cu noi, nu mai scapam de el.
Eu sunt cel mai bun exemplu, am dormit cu mama pana la 10 ani - tata in alta camera.
Eu l-am luat pe Dani o singura data in pat cu mine si atunci a vomitat, ca era dupa masa si patutul lui e inclinat - ridicat la capat cu carti - si o fi fost prea pe plat si a vomat. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Alexutza ce atata hartogareala si plimbat ca nu inteleg? Copiii sunt asigurati din oficiu, deci mergi la medicul de familie cu certificatul de nastere al copilului, carnetul de vaccinari si va ia in evidenta. Asta e tot.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

fetele va invit la masa. am facut o pizza buna.miau murit laudatorii

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Desi am mancat si sambata si duminica pizza, parca tot nu mi-a trecut pofta Noi suntem mari mancatori de pizza...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari si de la noi
nu prea ma lasa teo sa scriu. Imi muta cursorul de la mouse.
Sa raspundem si noi al sondaj:
1. Teo raspunde la numele lui si asta de mult.
2. De certat eu nu il cert ca nu am pe cine. Taica-sau insa nu are rabdare cu el si l-a certat odata. Sa fi vazut ce urat se uita Teo la taica-sau...
3. Cand ne-au dat cei doi dintisori nu am sangerat.

Eu nu am inteles de ce intreba lalitica daca raspunde la nume?
Daca vroia sa verifice daca aude nu trebuie sa raspunda neaparat la nume, este suficient sa intoarca privirea, capul dupa orice zgomot.

Va alerg de azi dimineatza si de-abia acum v-am prins.
Intre timp am si facut mancarica atat petru noi(ciorba de perisoare si tocanita de cartofi) cat si pentru Teo(branzica si piure de legume.

Lorex am votat teiul care trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Tnuva are lapte praf si smantana, Covalact este doar iaurt din lapte de vaca pasteurizat. Este mai bun BIO, dar eu in Pitesti inca nu am gasit.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neata si de la noi...multam fain de felicitarile pentru David. Va oferim si noi azi o placintica cu iaurt, niste pateuri si freshuri de portocale...asa un meniu de criza....facem si noi 7 lunite...

acu ca am tot citit raspunsurile voastre legat de strigatul pe nume, mi-a intrat in cap un bargaune, ca daca nu aude david sunetele, decat cele puternice, drept pentru care l-am programat pt vineri la un control...acu mi se pare o vesnicie pana vineri, dar sper sa fie bine. Sunt ingrijorata pentru ca ieri de exemplu, eram langa el, in paralel, el nevazandu-ma si m-am apucat sa vb cu el si nici nu s-a intors spre mine...offf, sper sa fie bine...

simplicity, ce crema exista pentru decalotare?

si david are un usor strabism, si eu l-am dus la oftalmolog (la 2 sa fiu eu sigura) si fiecare mi-au spus ca momentan este prea devreme sa imi fac probleme. tot asa si la al meu un ochi il deschide mai mult decat pe celalalt, dar nu de fiecare data. tot asa mi-au spus ca va trece de la sine. oricum am sa mai merg la control cand va face David un an.

Lali de David luptatorul nostru
Nu mai stiu denumirea cremei,pt ca eu doar urma sa o trimit de aici Ruxitei(ea si Alicredo intrebase de acea crema) pt ca in Romania nu prea se gaseste si daca se gaseste e ff scumpa...poate ca te poate ajuta cu denumirea Alicredo....iar daca ai nevoie eu iti pot trimite de aici....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Tnuva are lapte praf si smantana, Covalact este doar iaurt din lapte de vaca pasteurizat. Este mai bun BIO, dar eu in Pitesti inca nu am gasit.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
http://community.webshots.com/user/adina_bulina Poze Maria Dalia

Da?Nu stiam. Merci de info.

M-am uitat peste poze. Foarte dulci! Si ce seamana cu mami!!!

Ce rochitze frumusele! Elegante in orice stil cu un pufulete manechin.
Pentru baieti nu sunt asa lucrusoare sa le rontzai.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Ah, piei ispita!
Am avut 2: shaorma si pizza. Shaorma am mancat acum 1 sapt de era sa mor. A ramas pizza.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus.
Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor.
Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina!

Ce parere aveti de dormitul in patut?
Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc!

Mami fericita!
Livia,noi abia am luat patut(si are aproape 8 luni)....a avut la inceput un cosulet..dar nu prea a vrut sa stea....si nici noi nu ne-am sinchisit prea mult....ca atunci cand o vedeam noaptea cand plangea ca se linistea la pieptul meu nu o mai puneam in cos,dar eu NU REGRET deloc ca am luat-o la noi in pat,a trezit niste sentimente in noi....asa frumos e cand isi urca piciorusele pe noi,s-au ne mangaie pe fata....etc....acum am luat patut ca sa facem treptat trecerea din patul nostru in patul ei propriu,ca de acum se face fetita mare....dar eu mai daraganez un pic....motivele le-am expus mai sus

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput