Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nu toti bebelusii merg inca. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Sorry. N-am vrut sa supar pe nimeni.
LOREX, eu nu il las pe gresie, chiar daca il imbrac special cu pantalonasi mai grosi....pe parchet e ok, dar pe gresie nu il las decat f putin timp. De ex e fascinat de lumina de la cuptor si nu s-a lasat pana nu a ajuns el acolo si a pus mana sa vada el ce e acolo....of, matza curioasa. Noroc ca nu frige sticla aia...
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am si eu o intrebare A dat cineva vanata la copil? Si daca da, cum? Merci Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Eu nu m-as risca. Este foarte grea la stomac. Se digera greu, iar ficatul de adult o tolereaza fff greu (eu nu am voie). Asa ca mai bine manana. Plus ca sunt foarte adesea contaminate cu pesticide. De multe ori ni s-a intamplat in familie sa ne fie rau de la vinete contaminate.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata! Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus. Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor. Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina! Ce parere aveti de dormitul in patut? Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc! Mami fericita! |
Da, este dificil acum cand este ingeras. Stai sa vezi ce dificil va fi si la 18 ani ca tot acolo va fi.
Glumesc. Este o chestiune de parere personala, dar toate cazurile pe care le stiu de dormit cu copiii in pat au sfarsit in a dormi cu ei pana f tarziu.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danyelana
Nici eu nu am tehnica si imi e frica sa nu-i fac ceva rau pe acolo. pt mamicile curajoase. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Aici subscriu si eu. Pediatra lui mi-a zis sa nu umblu pana la 1 an. Alta de la Medicover mi-a zis acelasi lucru, asa am citit prin carti (Mama & Co), dar o alta pediatra tot de la medicover m-a pus sa-l decalotez la baie sub apa. A inceput ea la consultatie, a mers bine si destul de mult, dar dupa aceea s-a inrosit si-l deranja, asa ca l-am lasat in pace. Stiu ca sunt mari debates pe aceasta tema, dar mi-e teama.
varsta lui Tudor
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower Sorry. N-am vrut sa supar pe nimeni. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Si nici nu cred ca s-a suparat cineva.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Miremia, Lorex intr-adevar, am precizat, sticla din sticla. Evyme merci, nu stiam de faza asta, oricum si ala tot in punga de Al e ambalat... Si merge reteta de la ORICE doctor? Voi ati inscris copilul si la stat?...presupun ca da, dar v-a lasat? Pe mine nu m-au lasat au zis ca intai sa le aduc dovada ca sunt in concediu de crestere copil de la institutia in cauza. Ca cica pe perioada concediului de crestere copil contractul de munca e suspendat si angajatorul nu mai plateste la asigurarile sociale si ca sa nu ramai complet fara contract trebuie sa le duci dovada ca esti in concediu, sa refaci contractul, sa aduci actele copilului sa il treci acolo pe contract sa umblii iar de la casa de asigurari la policlinica si tot asa sa strangi stampile...mi se face rau si nici nu am timp sa le fac pe toate... voi cum ati facut? ..si tot nu am timp sa ajung ca nu are cine sa stea cu copilul si acolo treb sa merg fara copil ca sunt scari multe de urcat. Daca Doamne Fereste se intampla ceva cu copilul eu nu am unde sa merg....La Euroclinic e numa cu programare, daca ai noroc sa gasesti liber si numa de luni pana vineri intre cat or fi 9 si 19 parca...dar daca bebe are ceva in afara orelor de program sau in weekend nu am und sa merg... de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Copilul primeste gratuit lapte si alte medicamente incluse pe lista nationala de protectia a copilului. Nu conteaza daca tu lucrezi sau nu. Eu stiu ca medicul pediatru la care l-ai inscris ca medic de familie (trebuie sa fie acreditat medicul la casa de sanatate ca sa poata sa-ti dea retete) trebuie sa elibereze reteta. Nu sunt sigura de proceduri, dar pe-acolo. Insista, ca i-o fi fost lene.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Am tot citit despre ce faceti voi cu bebeii cand aveti treaba si m-a lovit memoria....pai al meu nu sta nicaieri cu mine, el sta doar pe jos, in tot livingul. Alearga dintr-o parte in alta, chiraie, ajunge la scari, se ridica, bate in ele, pleaca la masa, se baga pe sub ea, apoi iar pe covor la jucarii, iar la canapea si evident, incontinuu vrea in hol la papuci si pantofi. In scaunul de masa sta fix cat mananca si atunci ultima parte a mesei e in picioare. In premergator - da, stiu, e interzis, ni l-a dat vecina ca ea nu il mai foloseste - nu sta, urla, simte ca nu poate sa mearga cum vrea el...sta vreo 3-4 minute, apoi urla, vrea pe jos. In tarc sta doar cand mergem - ori eu ori mamaia - la toaleta, cand chiar nu il putem avea sub priviri. Si atunci sta 10 minute si apoi vrea afara. So....ai vostri nu merg toata casa ca al meu? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Noi nu ne-am inscris inca la concursul "100 m garduri" . Asa ca...
varsta lui Tudor
myky791 spune:
alexutzza eu am intrebat medicul de familie iam zis sami dea lapte praf gratuit de cand nu iam mai dat piept si mia zis ca nu poate, da lp gratuit numai la mamele care auu sida, la copii care nu au mamici(au murit). dar ep de alta parte am o pritena care are alt medi de familie si ii da lp gratuit. deci am ajuns la concluzia ca se fac magarii. tot asa o alta prietena a facut toate vaccinurile gratuit pe cand eu leam cumparat pe cele de la 4 si 6 luni. ce sa inteleg? la unii medici le trimit vaccinurile la altii nu?sunt in ceata!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
tomaca spune:
Eu ii dau iaurt Tnuva de regula. Danone nu ca n-am incredere. Am mai dat si Cumpana, dar acum i-am cumparat unul bio din Mega Image. Ceva austriac sau nemtesc. Scrie in germana oricum.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui myky791 alexutzza eu am intrebat medicul de familie iam zis sami dea lapte praf gratuit de cand nu iam mai dat piept si mia zis ca nu poate, da lp gratuit numai la mamele care auu sida, la copii care nu au mamici(au murit). dar ep de alta parte am o pritena care are alt medi de familie si ii da lp gratuit. deci am ajuns la concluzia ca se fac magarii. tot asa o alta prietena a facut toate vaccinurile gratuit pe cand eu leam cumparat pe cele de la 4 si 6 luni. ce sa inteleg? la unii medici le trimit vaccinurile la altii nu?sunt in ceata! Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Da, sigur fac magarii si-ti spun caci am cunostinte in sistem. Schimba pediatrul mai bine. Laptele praf este gratuit. Au fost si stiri la televizor ca intarziasera livrarea si stateau mamele la cozi pentru el. Dar tot gratuit este.
Daca nu face magarii este prost informata sau ii este lene sa se zbata sa obtina produsele respective.
varsta lui Tudor