Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Adina incearca sa cauti iaurtul bio la vreun magazin online. Uite de ex am dat un search pe google si l-am gasit www.mananca-natural.ro/iaurt-natur-bio.html" target="_blank">aici la acelasi pret ca in magazin. printesei!

Pt ca a mea nu mananca mai mult de 100 de g la o masa, eu iau din Real set de 4 iaurtele a cate 100g cu aproximativ 8 ron.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus.
Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor.
Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina!

Ce parere aveti de dormitul in patut?Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc!

Mami fericita!

eu dorm cu ea in pat si mi-e tare drag asa!
nu vreau s- pun la ea in patut
oricum se trez de multe ori si ar insemna sa fac ture ture
o invelesc, o tin de manutza
cand nu pot sa dorm ma uit la ea si-i fur puici!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
idemmmm

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt."

Mergi la inceput

La multe lunite David

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Simplicity motto-ul tau de azi mi-a adus aminte de masterul meu....mi s-a facut dor .
Una peste alta bine ca nu trebuie sa mai merg la scoala pt ca imi era inposibil...sau ma duceam cu delfita dependenta atasata de mine.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity motto-ul tau de azi mi-a adus aminte de masterul meu....mi s-a facut dor .
Una peste alta bine ca nu trebuie sa mai merg la scoala pt ca imi era inposibil...sau ma duceam cu delfita dependenta atasata de mine.

AMR 6 kg
in ce domeniu ai facut masterul sau e secret?si Ariana ma tine non-stop langa ea...mie mi-ar placea sa merg la scoala cu ea,daca ar sta cumintica....as fi in al ....mandra tare....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
in ce domeniu ai facut masterul sau e secret?si Ariana ma tine non-stop langa ea...mie mi-ar placea sa merg la scoala cu ea,daca ar sta cumintica....as fi in al ....mandra tare....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Geopolitica si relatii internationale
Mara azi a adormit doar la mine in brate, nu mai vrea sa fie leganata pe picioare. Ma gandeam azi ca devine din ce in ce mai dependenta de mine, deci nicio sansa sa mai pot evada cateva ore....

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Salutare !
Am o intrebare pt fetele care au Internet banking la BT Ma lamuriti va rog si pe mine cum functioneaza,ce costuri sunt etc Ms mult
Va pupam !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

alicredo mai tii minte ce crema era? pt decalotat. mersi

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am tot citit despre ce faceti voi cu bebeii cand aveti treaba si m-a lovit memoria....pai al meu nu sta nicaieri cu mine, el sta doar pe jos, in tot livingul. Alearga dintr-o parte in alta, chiraie, ajunge la scari, se ridica, bate in ele, pleaca la masa, se baga pe sub ea, apoi iar pe covor la jucarii, iar la canapea si evident, incontinuu vrea in hol la papuci si pantofi.
In scaunul de masa sta fix cat mananca si atunci ultima parte a mesei e in picioare.
In premergator - da, stiu, e interzis, ni l-a dat vecina ca ea nu il mai foloseste - nu sta, urla, simte ca nu poate sa mearga cum vrea el...sta vreo 3-4 minute, apoi urla, vrea pe jos.
In tarc sta doar cand mergem - ori eu ori mamaia - la toaleta, cand chiar nu il putem avea sub priviri. Si atunci sta 10 minute si apoi vrea afara.
So....ai vostri nu merg toata casa ca al meu?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ar merge el in toata casa daca l-as lasa dar nu prea il las.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

alicredo mai tii minte ce crema era? pt decalotat. mersi

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
aceasta este crema(de fapt unguent) Graphites Salbe ....mi-am gasit biletelul

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput