Prietene la bine si la greu - 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ralu - da, bag aproape zilnic, in afara de zilele cat am fost la spital.
si la mine Ruxi e dependenta de tztz, nu poate adormi fara... e jale mare daca nu-si face "pofta". asta e, daca nu am invatat=o cu suzeta. uneori tre sa stau si o ora seara pana isi face damblaua, daca plec e jale mare. e plictisitor si pt. mine sa stau o ora cu ochii pe pereti pana adoarme strumful... insa e mai nasol daca n-o las, ca urla si ma deranjeaza mai tare... asa ca o las sa=si faca damblaua.
uneori simt ca-s la capatul puterilor, nu neaparat de tztz zic, ci in general. la ea toate-s buna si frumoase, pana la somn. de cand ii e somn si se freaca la ochi si pana adoarme pot trece si 2-3 ore... altii adorm in 5 minute, ea pana nu-si cheltuie ultima picatura de energie nu se lasa... si ma stoarce si pe mine de vlaga. ma enervez de multe ori si fac mari eforturi sa ma stapanesc...
voi cum reusiti sa va calmati? cred ca depinde si de firea omului, eu imi ies repede din pepeni...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Io is pe punctul sa ma las de sport, nu am dat nici un gram jos, din contra..si is pe punctu sa intru in dulciuri, nu se vede nik nik..Zmau mai si rade de mine ca ma strofoc atata pt nik, imi spusese de la bun inceput ca asa raman.. Si daca nu faceam atata sport de o luna incoace si fara dieta si tot ma mentineam la kilogramele astea, mama lui de metabolismRaman asa vaca cu burta mare

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ralu, niste salata de vinete te coafeaza? iti dau si o visinata buna buna, sa-ti dea putere

Licurici, eu mi-am refacut proviziile mai mult din cauza sotului, ca si el mai baga pe sub nas

Ramonika, cand ma enervez strang tare din dinti, cat mai am

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Licurici, eu mi-am refacut proviziile mai mult din cauza sotului, ca si el mai baga pe sub nas

la mine proviziile stau demult in dulap, cred ca dau iama in ele de nervi. Asa am facut ieri, nu stiam ce sa mai fac de haleala si am facut pizza, la care nu am rezistat si am balotat la greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Io is pe punctul sa ma las de sport, nu am dat nici un gram jos, din contra..si is pe punctu sa intru in dulciuri, nu se vede nik nik..Zmau mai si rade de mine ca ma strofoc atata pt nik, imi spusese de la bun inceput ca asa raman.. Si daca nu faceam atata sport de o luna incoace si fara dieta si tot ma mentineam la kilogramele astea, mama lui de metabolismRaman asa vaca cu burta mare

Ziua buna

Sa nu mai spui ca e pentru nimic efortul. Si fara sa dai 1 gram jos, tot e sanatos ce faci. Ai alt tonus atunci cand faci sport si mananci sanatos. Si numai pentru asta si merita. Zmau-ul.... nu e batut. In loc sa te incurajeze sa ai un mod de viata sanatos face misto.... bine ca e el mai breaz..... sa incerce el sa puns 20 kg in 9 luni si apoi sa-l vad cum le da... si daca se poate... toate sa-i solicite pielea de pe abdomen. Ia tu un pupic si o cana de apaica plata... si pune la spate vorbele zmaului. Iti amintesc si tie :''Povestea Broscutei Invingatoare''

A fost odata un grup de broscute ... care voiau sa se ia la intrecere. telul lor era sa ajunga in varful unui turn foarte inalt. Se adunasera deja multi spectatori, pentru a urmari cursa si pentru a le incuraja pe broscute.

Cursa urma sa inceapa. Totusi, dintre spectatori, nu credea nici unul ca vreuna dintre broscute va reusi sa ajunga in varful turnului. Tot ce se auzea erau exclamatii de genul: „Oh, ce obositor!!! Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!“ Sau: „Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!“

Broscutele incepura sa abandoneze ... Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe ... Spectatorii continuau sa strige : „E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!“ Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau... Doar una singura se catara consecvent mai departe. Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!

in final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute care, cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in varful turnului. Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in varf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa.

Unul dintre spectatori se duse la broscuta sa o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atat de mare si sa ajunga in varful turnului. Asa s-a aflat ca... broscuta invingatoare era SURDa!!!

Morala?
Nu asculta niciodata de oamenii care au prostul obicei de a fi intotdeauna negativi si pesimisti... fiindca ei iti rapesc cele mai frumoase dorinte si sperante pe care le porti in suflet! Gandeste-te mereu la puterea cuvintelor, caci tot ceea ce auzi sau citesti te influenteaza in ceea ce faci!

Prin urmare , FII MEREU… OPTIMIST! Si, mai ales, fii pur si simplu „SURD“ cand cineva iti spune ca nu-ti poti realiza visurile!

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

Licurici- nu te da batuta, daca tot ai vointa mergi in continuare cu exercitiile. Eu am slabit, adica am mai dat din burta jos, prin plimbari lungi si impins din greu la carut si fara mancare dupa ora 6, doar cate 2 inghetate pe la 12 noaptea
Eu nu reusesc sa ma tin de exercitii,nu am pic de vointa
Acum am 57 de kg, ma declar super multumita,am exact greutatea dinainte de sarcina ( 57kg, 1,74 Broscutzte astept)
Lyly - pastreaza dintii ca nervi o sa fie din ce in ce mai multi.
Ramonik - de obicei seara nu sunt probleme cu adormitul, asta pt ca ajung sa il culc f tarziu, de ex aseara a adormit la 11 fara 20, iar ziua gasesc solutii, il scot la plimbare sau il las sa se joace, nu insist cu adormitul daca nu vrea, sau il dau la taica-su
Acum suntem toti din casa raciti, nu e grav, e fara febra la copii, dar ne omoara mucii...

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lyly si Many si celalalte fete voi deja i-ati tinut de manute ca sa mearga. Bebeii stiu asta, le place si vor. E normal!Deci voi i-ati invatat asta, asa ca ei nu va vor da pace pana nu-i tineti de manute. Pinky nu stie asta. Deci, eu mai am timp, ca sa nu o invat asta. In urma discutiei cu kineto-terapeutul mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa duc fata la un control facut ori de un kineto-terapeut ori de un nurolog cu ceva vreme inainte. Poate daca ma duceam din timp, stiam si eu ce sa fac. Am invatat multe de la ei si imi dau seama cat am gresit si cat gresec mamicile din parc cu ham si altele. Sper sa nu va suparati pe mine, ca am scris asta.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

despre mersul de manute:"si noi mergem asa... dar... in 90% din situatii tin mainile mele la nivelul soldurilor lui Mihnea... deci el se sprijina in maini ca de pat sau mobila si merge... misc mainile dupa cum face el pasii... ( sunt pe post de mobila... si spatele meu pe post de.... chestie dureroasa... dar ce sa fac?!? daca nu avem suficienta mobila cat sa mearga piciul peste tot?!?!?). mergem si cu mainile in sus... dar nu le intind de tot... si il las tot pe el sa preia initiativa. Probabil ca nici asa nu e chiar ok... dar ma gandesc eu ca e o solutie pentru cele care deja au invatat copiii sa fie tinuti de manute... dar nu e o solutie pentru spatele mamicilor

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Licuriciule, eu am pretentii de la tine...cred ca e f frustrant sa astepti rezultatele si ele sa intarzie sa apara...dar trebuie sa poti, nu cred ca acul ala uracios de la cantar va mai sta mult neclintit

Lyly, tare mi-e ca-mi bea sotul visinata, ca e lesinat dupa ea

Ramonika, si la noi e grele cu somnu taica...nu vrea si pace sau cade lat cateva minute pana il pun in patut sa fug sa mananc si eu ceva. Si atunci ghiocelul se trezeste si e smiorcaie tragand de zabrele, de zici ca-i arestat. Si eu am momente cand simt ca-mi pierd cumpatul..incerc varianta lui Monis de a iesi din camera indiferent cat de tare urla. Ii mai spun ca si-o fura dar cred ca mai mult pt mine, ca oricum nu stie ce inseamna si nici nu am de gand sa o fac. AM mai avut momente, in special cand e ora mesei, cad simteam ca cedez nervos, ma surprindeam ca am ridicat tonul si ma gandeam la Lumi, ca tr sa rezist, ca ea saracuta ce sa mai spuna atunci..

Revin, vreau sa pap ceva.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Miha, eu am 58 la 1.62m , deci iti dai seama matale ce vaca cu burta sunt pentru inaltimea asta. Uff..azi am rezistat si nu am renuntat la gimnastica (inainte sa va citesc pe voi, tare imi e teama ca daca intrerup nu mai am curajul sa ma apuc de ea..Dar..nu stiu pt cat timp o sa rezist)
Faza e ca banuiesc ca nu lucrez eficient, pentru ca din alea 50 minute care probabil ar trebui facute incontinuu, fara intreruperi, eu bag vro 2-3 pauze sa verific rechinasa care intre timp isi face somnu de dimineata, ori o mai legan putin, ori doar bag ochiu pe usa sa vad de se misca in patut, si nu cred ca fac efortul sustinut..Habar nu am, la 5 zile pe saptamana aproape 1 ora de gimnastica zilnic, si fara nici un rezultat parca ma descurajez rau. Unii chiar si fara dieta daca fac sport cat fac eu slabesc macar 1kg, 2..Si eu ...nik. E clar ca toata vara am tot obisnuit organismul sa il privez de mancare in prostie,sa mananc 3 mese pe zi si normal, s-a obisnuit cu mai putin, si acum sa misc cantarul in jos, tre sa mut si bruma aia de mancare sa fie si mai putina si mai cu putine calorii.IN fine..astea le-am scris asa ..ca pentru mine, nu ma bagati in seama.

Ionela, zmau cand isi propune ceva sa stii ca reuseste, el spre ex in vara asta a slabit 6 kg, de aia imi rade mie in nas. Ca el a papat rosii cu branza si a baut cola si alte sucuri non stop si tot a slabit. Si eu cu tot efortul, si noptile varza de la alaptat si nu am rezultate.

Mergi la inceput