Prietene la bine si la greu - 54
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Dancutza ia un , nu ne suparam, sfaturile prind bine mereu, acum depinde cum putem sa le aplicam. Si la noi ca si la Ionela, nu-i ridic manutele, le tin asa cum vrea el, ca si cum se sprijina de mobila, deci ca un punct de sprijin ptr. siguranta lui.
Eu sunt tot nedormita, toata noaptea s-a foit, a miorlait. Trezit ptr. tzitzi de 2 ori, in rest foiala. Am acumulat oboseala de nici nu mai pot gandi limpede. Oare cat o mai tine asa?
Ma duc sa-l scot o ora afara.
mami de Vlad (29.10.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ralu - da, bag aproape zilnic, in afara de zilele cat am fost la spital. si la mine Ruxi e dependenta de tztz, nu poate adormi fara... e jale mare daca nu-si face "pofta". asta e, daca nu am invatat=o cu suzeta. uneori tre sa stau si o ora seara pana isi face damblaua, daca plec e jale mare. e plictisitor si pt. mine sa stau o ora cu ochii pe pereti pana adoarme strumful... insa e mai nasol daca n-o las, ca urla si ma deranjeaza mai tare... asa ca o las sa=si faca damblaua. uneori simt ca-s la capatul puterilor, nu neaparat de tztz zic, ci in general. la ea toate-s buna si frumoase, pana la somn. de cand ii e somn si se freaca la ochi si pana adoarme pot trece si 2-3 ore... ![]() ![]() voi cum reusiti sa va calmati? cred ca depinde si de firea omului, eu imi ies repede din pepeni... Ramonika ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idem si la fel situatia mea cu Iulia. Se freaca la ochi de zici ca acu' si-i scoate, se miorlaie, topaie ca cal breaz, iar mie mi se scurg ochii cand ma uit cat e ceasul si nu doarme desi e obo. Totul decurge exact cum spui tu. De calmat? Daca nu doarme ( eu o mai iau si in brate, si-si suge degetelul ca sa adoarma ) o plimb prin camera. Daca nu da semne de somn si sunt cu nervii o iau si o pun la ea in patut si ies din camera ca altfel imi vine sa bag un cap in usa de la dormitor. Cand e atarnata la tzitzi si ii e somn si da semne ca doarme la mine e super ok ca am televizor acolo
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ionela..azi merg la pediatru..dak nu uit intreb de prevenar
Licurici nu te da batuta... o sa reusesti..chiar dak mai greu decat ar fi facut-o altii dar TREBUIE sa reusesti. Am trecut si eu prin ce treci tu... am slabit in primele zile dupa nastere cateva kg si dupa...cred ca au fost 2-3 luni cand nu s-a miscat acul cantarului deloc... apoi a inceput sa se miste...slabea cam 1 kg pe luna. Dupa 3 luni iar a amortit cantarul... timp de 2 luni nu se miscase deloc...faceam acelesi exercitii...acelasi regim alimentar...ajunsesem sa ma consolez cu ideea ca atat pot eu sa slabesc...dar nu am renutat la restrictii ca imi era frica ca dak renunt o sa intreru cine stie cat o sa pun inapoi. Si intr-o zi cand eram deja resemnataca nu vad nici o modificare la cantar...am vazut ca a mai disparut un kg...si peste 2 sapt inaca unul...si se pare ca abia de acum incep sa vad si eu rezultatele dorite.
Sper ca m-am facut macar oleaq inteleasa.... Deja sunt asaltata de una bucata copil somnos care imi bate in tastatura...
Trimit..adorm copil si revin.`
Mami fericita de strumfita
lumi_calin spune:
buna dimi!
Andrecluj- ma bucur ca ai avut o zi mununata. Eram sigura ca vei face fata cu brio
laviniablaga- urata situatia ta cu indemnizatia. sper sa se rezolve cat mai repede si sa va recuperati banii cuveniti+ daunele. spor la pregatirile de nunta. sigurei vei fi o mireasa ffff frumoasa
lylyana.ion- la mai multe nopti ca jumatatea de azi noapte( intelegi ce am vrut sa zic)
Ramonika- sunt sigura ca mai sunt multe fete care va/ne citesc din umbra. Despre indemnizatie sincer imi e frica sa ma gandesc la ce va mai fi, cu siguranta nu ceva bun pentru noi....
laurairina13- fii tare in continuare nu te mai gandi la bunatatile din dulap! Lasa zmeul sa zica ce vrea. oricum barbatii slabesc mult mult mai usor decat noi, plus ca nu sunt asa pofticiosi.
sunt sigura ca exagerezi.nu esti o"vaca cu sunci" ca daca erai slabeai vreo 10 kg saptamana asta... hai capul sus
monis- sper sa fi meritat concertul
Dankutza-multumim ca ne tii ca curent cu parerile kinetoterapeutilor. si eu il tin pe Calin de manute la mers, dar nu mai am scapare.Pinky si sunt sigura ca va va surprinde placut mai repede decat asteptati
Gata ma duc sa fac perisoarele pt pitik. Sper sa reusesc ca e premieratoate fetele si bebeii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Lumi_C, sa ne spui cum a iesit ciorbita de perisoare si ce parere a avut Calin despre ea Andra de mami Strumfy
sa veniti cu vesti bune de la dr si cu cinstea-n dinti, uite-asa
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Licurici, eu am 1.66 si 66 de kg. vezi ce rotunda sunt in cifre?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
broscuta_80 spune:
Licu haide bre, ni fi pufi.... Eu mi-am propus sa fiu broscutza surda ( ione , prea tare povestea ). Nu doresc sa-ti fac necaz, dar eu am slabit cu exercitiile lui Tracy, si cred ca ar trebui sa continui. Pai daca te lasi ce faci? Cu ce continui?
Eu la mic dejun am o cana de cafea de 250 ml pe care o umplu jumatate spre trei sferturi cu cafea, pun in ea 2 lingurite rase de zahar brun ( are la Pus ) iar pana sus o umplu cu lapte. Daca mi-e foame si nu ma pot abtine mananc doo felii zdravene de sunca presata ( tot de la Plus ). La pranz pap supica ( de orice fel ) sau ciorbite, dar fara smantana si alte bazaconii, sau supe drese, seara ceva carne ( la gratar sau la cuptor )intotdeauna ca altfel mi se face foame, cu garnituri - orez, piure ( facut cu lapte si unt ), legume congelate, cartofi la cuptor. Paine aproape deloc. Intre mese bag cam doo cani de ceai verde antiadipos cu ginseng.
LAURA, LAURA NU TE DA NU TE LASA!!!!!!
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui mihamora Acum am 57 de kg, ma declar super multumita,am exact greutatea dinainte de sarcina ( 57kg, 1,74 Broscutz ![]() |
Pai esti si tu din felul slabanoagelor la inaltimea ta....
Momentan am 66 Kg, am plecat in sarcina cu 63 kg. si da, as vrea sa ajung pe la 57-58 de kile. Am 1,60 m inaltime si macar la kilele alea sa ajung. Am inceput cu slabitul de la 74 de kile ( fac si masaj cu vacuum o data pe saptamana ) si bag in fiecare zi Tracy Anderson, atat cat pot...
Te ajung eu din urma....
Acum suntem toti din casa raciti, nu e grav, e fara febra la copii, dar ne omoara mucii... |
Mucus-enervantus sa fuga repedeeeeee!!!!
Te pupez!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Licu - zic si eu ca si broscutza, daca te lasi, ce? ai sa fii mai impacata cu constiinta ta? daca ai fi, ti-as spune sincer, lasa-te, insa ai sa fii mai necajita...
de vreo luna incoace nici eu n-am mai slabit un gram cu tot cu sportul meu insa stiu ca tre sa reduc portiile alimentare... ceea ce o sa fac o data, candva...
am de slabit 5 kile ca sa fiu la greutatea ideala, si stiu ca pot s-o fac, insa nu stiu cand, probabil pe la primavara o sa vreau sa am silueta dorita...
hai, capul sus si gandeste-te ce satisfacuta o sa fii cand o sa slabesti.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)