Prietene la bine si la greu - 54
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Licu suntem la Mangalia incepand de azi, doar ca bantuie zmaul prin zona
Floricik offf, ce rau imi pare de zburlita ta ca a cazut... cred ca s-a speriat foarte tare. O mie de pupici ca sa-i treaca repede si sa nu-i ramana semn. Cica n-are chef de somn... pai daca i s-au zguduit creierii de la cazatura
Dozz eu am patit de cateva ori in timp ce adormeam zana sa ma ia o tuse tampita si sa nu ma pot abtine. Bineinteles ca o trezeam dupa ce doar ce adormise....pfoai, si cu creierii prastie incercam iar sa o adorm... iach. Dar tu conduci detasat din ce povestesti...
Ma bucur ca Andre a inceput suav ziua de azi, asteptam impresii maine .
angi pai spune-ne mai multe despre voi. Tu ne cunosti, dar noi nu prea, asa ca baga niste mesaje explicative asa.... gen placinta
lavi cum stati cu pregatirile? Ma gandeam ca ne dai si noua in avanpremiera o poza cu mireasa
NB
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laviniablaga spune:
neata!
broscutza, cu pregatirile sunt binisor...maine merg sa iau rochita de la modificat, asa ca probabil pe maine pozele(Lyly, sa stii ca nu am scurtat-o, dar i-am prins trandafirasi jos. ca si cu pantofi de 15 cm tocul, tot o taraiam pe jos....)Azi tre sa mergem sa comandamprajiturile pentru nunta. Tortul nu o sa il mai platim, ca o vecina de pe strada unde am stat(atunci cand am locuit cu bunica lui Luci) s-a oferit sa ne faca un cadou, ca are laborator de prajituri acasa, si ne face ea tortul gratuit...asa ca m-am scos. Trebuie sa mai luam plasute de cadou, bautura si prajitura speciala pentru a le oferi invitatilor sa le duca acasa.Inca nu ne-am hotarat, dar parca am pune in plasuta respectiva si o amintire cu noi doi...acum sa vedem bugetul...
Cu privire la indemnizatie...s-a fixat prima infatisare la proces, m-a sunat avocatul, si e in 15 decembrie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Neata!
Lavi, dau eu ua ca vad ca ai uitat, banuiesc din cauza pregatirilor de nunta
pana in decembrie cel putin nu-ti dau niciun ban astia? ce nemernici!!!!
rochita va ramane a ta, poti face orice doresti cu ea
alex a dormit azi-noapte pt prima data in ultimile 3 luni, 3 ore jumate fara trezire a recuperat dupa, cand s-a trezit la fiecare ora ca ceasul cu cuc, stiti voi...
pt parc...treceti-mi absente saptamana asta
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
laviniablaga spune:
Da Lyly, am uitat de cafea...ma scuzati fetelor!
Vroiam sa va spun de mai multa vreme...ca Rares al meu, fiind mai nazbatios se tot loveste de lucrurile cu care intra in contaxt...ma gandesc si eu serios sa achizitionez o casca din aia pe care am vazut-o cu ocazia lynk-ului dat de Monis...si ieri, sotul l-a luat in brate....si era cu tigara aprinsa in gura...si Rares era gata sa se arda...s-a speriat ca am tipat eu...si a urlat intr-o veselie...
As mai vrea sa mi se raspunda la inca o intrebare...Rares tuseste...fara motiv...adica m-am uitat si la el in gat si am verificat temperatura...se poate sa tuseasca de la aerul prea uscat din casa?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
neata
angi, lumiC - bine ati venit cateodata ma intreb cate fete mai citesc din umbra, mai ales dua ce ne-am mutat...
ma intreba una din voi parca cum se intelege fata cu motanul... momentan motanul e la mama (care mai are o pisica si astfel are si el companie). nu intentionam sa-l lasam acolo mereu, e doar temporar. oricum Ruxandra e foarte incantata de motan, cand il vede se bucura si bate din palme, insa motanul nu e impresionat deloc, ci o tuleste cat mai departe de fata... momentan e prea devreme, insa presimt ca o sa fie buni prieteni. motanul meu nu e genul gelos. o poza cu el aici
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
simina - da ce s-a intamplat la concert? iar au intarziat rockerii?
lavi - da, vrem poze... cat despre indemnizatie, nu se poate sa nu iti iei banii, insa iti pun greu la incercare rabdarea... ma gandesc daca era in locul tau o femeie singura, cum se putea descurca un an fra nici un venit, din cauza dobitocilor?
oricum, cand vei lua banii, iti iei casa...
smara - ce mai face Timi? sper ca si-a revenit acum si suge.
licuriciule - oricum indemnizatia nu cred c-o s-o taie mai mult de 600. cred ca asta e pragul minim. desi la astia te poti astepta la orice... cel mai rau pt. tine (si pt. noi, clar) ar fi sa se reduca perioada de stat acasa cu bebe.
si eu is curioasa sa vad ce le mai trece prin cap cu indemnizatiile, pt. ca as vrea si eu bebe2, insa in primul rand, sa vedem cand imi vine ciclul (lili - nici mie nu mi-a venit) si in al doilea rand sa vedem care mai sunt legile pana atunci.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
ralu_seby spune:
Buna dimineata!
Stiti voi vorba aia cu planul de acasa si nimereala din targ? Ei bine..asa si eu cu somnul. Matei s-a tot foit, trezit, pe la 05 am venit sa-l mufez la tzitzi si am adormit in fund cu el. M-am trezit pe la 07:30, cam anchilozata, cu copilul atarnat de tzatza. Cu niste miscari de felina am reusit sa-l pun pe pat fara sa-l trezesc si sa-i acopar piciorusele cu un scutec. EU am ramas intepenita langa el pt inca o ora. Maine..poate oi avea mai mult noroc
.
SI colac peste pupaza, nu avem apa la robinete de niciun fel..
La Multe Lunitze micuta Andra!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
Floricik, cum se mai simte Zburly? E umflata buza?
Monis, dupa concertul zgomotos, sper ca azi-noapte ai dormit dusa..pe la TV spun cei care au fost aseara la concert ca se asteptau la mai mult din partea solistului..ca nu prea a fost in forma. ?!
Lili, si mie imi intarzie sa apara "musafirul nepoftit". Vazut ieri pozicile voastre, frumoasa fata mai ai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Am facut rost de la asistenta scolii de FISA MEDICALA DE PRIMIRE IN COLECTIVITATE DE COPII(CRESE SI GRADINITE). O s-o scanez acasa si o s-o pun pe mailul comun.
Am intrebat de ROR. Recomandarea ei este sa-l fac. Ea l-a facut la copii ei. Mi-a spus ca depinde de gradinita. Poate sa ne primeasca si fara. Dar asta depinde de medicii sau directorii de acolo.
Mi-a mai spus ca asistentele/medicii de la gradi, se uita in sepecial dupa asta, pt ca stie ca multi parinti refuza sa-l faca si din cauza asta se fac forme nasoale de R sau O sau R.
Pup. Am ora
Dana, mama lu' Pinky
ralu_seby spune:
Lyly, dai de baut pt performanta lui Alex??? sau ceva bun de papa de dimi? Ca asa am niste pofteeeeeee
Ramonika, tot cu tae bo-ul acela agresiv te mai intretii?
Lavi, sa ne tii la curent cu TOATE pregatirile de nunta. EU ador nuntile si pregatirile si emotiile..cred ca din acesta cauza am atatea perechi de fini
. Astept cu mare interes sa te vad cu rochita si tocurile de 15
.
Nu mai stiu cine mi-a spus, dar am auzit de o mamica neurolog care i-a luat baiatului casca din asta, pt ca se lovea continuu. Si cica e de preferat asa decat cu cine stie ce probleme.
Cine ce are bun pe acasa de rontaiala??