Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadyazuza spune:
salo_sama eu zic sa mananci linistita am si eu din aia am mancat si am mancat si din aia facuta in casa de mine. pai daca ne luam dupa toate prostiile ca de aia nu e voie din aia nu e voie ajungi sa nu mai ai ce manca
15+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
salo_sama spune:
sarumana strumphy
m-am uitat si eu pe ea sa vad daca scrie ca e pasteurizata, dar nu scrie, iti da seama ca sunt tot pe net si caut ce-i cu ea si mai peste tot zice ca maioneza din comert e pasteurizata...apai nu stiu
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 16 +
strumphitza spune:
Salo_sama... eu spun sa mananci linistita ca sigur e pasteurizata ca daca ar fi sa fie cu ou crud nu ar avea cum sa stea in raft atatea luni de zile in termen, s-ar strica naibii dupa 2-3 zile... doar stii ca maioneza facuta in casa cu ou crud dupa 2-3 zile si la frigider se acreste si se strica, dapai aia de sta in raft cu lunile
BB on board!!! 13+
salo_sama spune:
exact la asta ma gandeam si io
ca sa nu mai zic ca iara ma apuca draci, ca tre sa mananc de asta cu E-uri cand puteam sa-mi fac din oua de casa de la gainile crescute de ai mei...alea sanatoase, va zic io copii de prafuri facem noi
uff viata asta
o sa mananc ca sigur e din praf de ou
salo_sama spune:
exact la asta ma gandeam si io
ca sa nu mai zic ca iara ma apuca draci, ca tre sa mananc de asta cu E-uri cand puteam sa-mi fac din oua de casa de la gainile crescute de ai mei...alea sanatoase, va zic io copii de prafuri facem noi
uff viata asta
o sa mananc ca sigur e din praf de ou
dya ai dreptate si tu , m-am mai revoltat io o data
shihana spune:
Buna seara burtici...N-am mai intrat de mult, dar simteam nevoia sa va povestesc ce-am patit..Am fost si eu sa fac DT la medlife...desi nu aveam deloc incredere in ei {ma dezamagisera cu o echo la prima sarcina}, am acceptat la insistentele sotului ca e clinica buna...blabla...a doua zi, fara sa-i zic, cu echo in mana am fost si la o alta clinica ptr sange..Surpriza....dupa doar 2 zile {sotul avea pile la medlife} primesc rezultatele..risc crescut de trizomia 18, scazut de triz.21....cu val la triz 18 de 400 la 1...hmmm...disperata ii sun pe cei de la cealalta clinica sa urgenteze totul..spre seara primesc pe mail...triz 21 :1/4000, iar trizom 18 : 1/6000...
Deci....va intreb si pe voi...pe cine sa cred in conditiile in care e tarziu ptr o a treia parere?
..cum se poate ajunge la val atat de diferite?
burtica 14+
+ 11 s
dyadyazuza spune:
shihana sotul tau isi doreste acest copil???
shihana spune:
Absolut...!! Si el a ramas surprins de diferenta asta..nu mai stia ce sa zica..mi-a zis doar.."iubita, e asa cum simti tu ca e.."..iar eu simt k e ok....dar oare feelingul meu e suficient??...aaa...iar cei de la Medlife mi-au zis ca nu se mai face triplutest...doar amnio..dupa DT...voi ce stiti??
+ 14 s
dyadyazuza spune:
shihana te-am intrebat pt ca mi se parea cidat ca tocmai acolo unde are el pile si unde a insistat sa faci dt sa iasa aiurea. nu stiu ce sa zic.
dar dac zici ca ai mai avut o dezamagire de la ei e clar....
pisucmic spune:
Hai mai Dya, ce scenariu, ca omul isi trimite nevasta sa faca eco ca sa se intample nu stiu ce Scenarita se cheama asta...
Medlife are in general intr-adevar reputatie buna, dar depinde de multi factori.
Eu in locul tau Shihana , m-as duce cu analizele sa mai fac o eco la un doctor bun cat inca esti in fereastra de DT (Herghelegiu de exemplu, sau Veduta, sau Gussi) si apoi as decide. Unde ai facut analizele deci? Astea merita repetate la Cytogenomic, cica e cel mai bun (mai spuneau si alte fete aici), de facut free-betaHCG si PAPP-A. Apoi, daca iese iar risc mare, amnio probabil. Mult succes!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 11+