Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
pisucmic spune:
Strumpi, frumoase poze, iar cea cu curcubeul... minunata...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 11+
anaxena spune:
eu acum plec spre Buc..sper sa fie totul ok cu bb,s-a deschis si Giuleshtiul dar parca nu ash vrea sa stau azi in aglomeratia ce va fi acolo
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
buna dimi
eu am avut o bucurie de dimi...m-am urcat pe cantar si aveam.....59,5 kg!!!!! in conditiile in care in ultima saptamana am avut in jur de 60,2 kg . ce ma bucur!!!!!!!!!!! parca ma simt mai usoara...
anaxena drum bun si te asteptam cu vesti bune!!!
m-am culcat aseara cu o pofta de pateu cu paine, cas si rosii.....de imi scartaiau matele dar am rezistat pana acum dimi....acum merg sa imi pregatesc.
so....cine vrea un nesquick....un ceai de tei cu miere si lamaie....un "latiuc" vorba fii'mi...
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salo_sama hello fetele nu am mai intrat zilele astea ca am avut o stare de nestare de nu ma regaseam deloc am intrat si acum pe fuga sa va salut, sunt la bucatarie cu sotul gatim sunt intr-o mare dilema, ca vreau sa fac salata si am nevoie de maioneza si am incercat acasa sa fac din ou fiert si mi se taie in draci si am renuntat si am zis ca de pofta ma duc sa cumpar helmman's ca stiu ca zicea strumphy ca aia e ok sa o mancam...dar pe ea scrie ou galbenus de ou 1,3% si ou 3% si nu stiu ce sa fac sotul zice ca nici vorba sa fie ou ca e praf de ou si ca oricum e trecuta prin o droaie de aparate si numai crud nu e oul ala si mai stiu si io ca am avut tangenta cu domeniul si pastele care zic ca au ou sunt facute de fapt cu praf de ou ca ar fi mult prea scumpe daca s-ar baga oua in ele dar tot sunt in dilema hellpppp...vreau maio.......... ce ma sfatuiti? pupici Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 16 + |
sincer simona eu cred ca exagerezi. sa nu te superi pe mine, asta e parerea mea. pe toate produsele care se tin pe raft si nu se strica normal ca se baga praf de oua (sau ce or mai baga ei acolo) si nici gand de ou crud.....
ai mancat pana la urma?
bb_yasmi spune:
strumfi ff frumoase pozele!!!!!!!!!!!
simo, cum frasu' dai tu tot peste doctori care nu vor sa dea CM. eu nu am avut nici o pb, nici macar nu au pus intrebari. dr ginec nu iti poate da??
simo, andreea, roxy va rog cand puteti sa imi raspundeti la intrebarea despre vopsea. azi tre sa sun sa imi fac programare si nu prea stiu ce sa fac.
de sambata incepe sirul de party de copii....in fiecare luna avem sarbatoriti...pana in februarie cand nasc....si atunci nu mai ajung la ultimul party
bb_yasmi spune:
merg sa pap...poate va treziti careva cu chef de stat la taclale.... ca azi sunt tare binedispusa...
alina.n spune:
citat din mesajul lui salo_sama hello fetele nu am mai intrat zilele astea ca am avut o stare de nestare de nu ma regaseam deloc am intrat si acum pe fuga sa va salut, sunt la bucatarie cu sotul gatim sunt intr-o mare dilema, ca vreau sa fac salata si am nevoie de maioneza si am incercat acasa sa fac din ou fiert si mi se taie in draci si am renuntat si am zis ca de pofta ma duc sa cumpar helmman's ca stiu ca zicea strumphy ca aia e ok sa o mancam...dar pe ea scrie ou galbenus de ou 1,3% si ou 3% si nu stiu ce sa fac sotul zice ca nici vorba sa fie ou ca e praf de ou si ca oricum e trecuta prin o droaie de aparate si numai crud nu e oul ala si mai stiu si io ca am avut tangenta cu domeniul si pastele care zic ca au ou sunt facute de fapt cu praf de ou ca ar fi mult prea scumpe daca s-ar baga oua in ele dar tot sunt in dilema hellpppp...vreau maio.......... ce ma sfatuiti? pupici Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 16 + |
Buna eu de cate ori fac maioneza in casa o fac din ou fiert dar fiert moale (2min'din mom in care incepe sa fiarba) mereu iese ok.
19+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui shihana Buna seara burtici...N-am mai intrat de mult, dar simteam nevoia sa va povestesc ce-am patit..Am fost si eu sa fac DT la medlife...desi nu aveam deloc incredere in ei {ma dezamagisera cu o echo la prima sarcina}, am acceptat la insistentele sotului ca e clinica buna...blabla...a doua zi, fara sa-i zic, cu echo in mana am fost si la o alta clinica ptr sange..Surpriza....dupa doar 2 zile {sotul avea pile la medlife} primesc rezultatele..risc crescut de trizomia 18, scazut de triz.21....cu val la triz 18 de 400 la 1...hmmm...disperata ii sun pe cei de la cealalta clinica sa urgenteze totul..spre seara primesc pe mail...triz 21 :1/4000, iar trizom 18 : 1/6000... Deci....va intreb si pe voi...pe cine sa cred in conditiile in care e tarziu ptr o a treia parere? ..cum se poate ajunge la val atat de diferite? burtica 14+ + 11 s |
shihana, f nasoala situatia..eu am patit-o la prima sarcina dar cu cmu..deci mai putin conteaza clinica numai ca eu aveam dt prost si triplu test bun si pana la urma am facut amniocenteza, insa stresul a fost groaznic..
diferente pot aparea din n motive, neglijenta in introducerea datelor, softuri diferite, masuratori eco diferite, pana si ajustarea varstei in cazul in care e nevoie ( daca bebe e mai mare/mic cu 1 saptamana ecografic decat dupa um ar trebui sa se ajusteze in soft ) si probabil mai sunt si altele pe care eu nu le stiu...
acum nu stiu ce sa te sfatuiesc, e grea decizia si trebuie sa fi tu convinsa ca e cea mai buna pt tine..ai putea face si triplu test si pe urma daca ai doua bune si unul prost balanta ar putea inclina spre favorabil. sau ai putea sa-i crezi de acum pe cei cu testul bun
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
bb_yasmi spune:
alina scuze ca nu ti-am mai raspuns aseara, dar am adormit si eu cu printesa....
pe prospect nu scrie de la ce varsta se da. iasmi ieri noapte tusea rau de tot magareste, ieri ziua nu a mai prea tusit. aseara a avut 2 reprize de tuse si azi era tusea productiva deja.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui pisucmic Hai mai Dya, ce scenariu, ca omul isi trimite nevasta sa faca eco ca sa se intample nu stiu ce Scenarita se cheama asta... Medlife are in general intr-adevar reputatie buna, dar depinde de multi factori. Eu in locul tau Shihana , m-as duce cu analizele sa mai fac o eco la un doctor bun cat inca esti in fereastra de DT (Herghelegiu de exemplu, sau Veduta, sau Gussi) si apoi as decide. Unde ai facut analizele deci? Astea merita repetate la Cytogenomic, cica e cel mai bun (mai spuneau si alte fete aici), de facut free-betaHCG si PAPP-A. Apoi, daca iese iar risc mare, amnio probabil. Mult succes!!! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 11+ |
pai eu inteleg ca tocmai asta e problema, ca nu mai poate face DT, e in 14+ si e prea tarziu...pt analizele la sange nici atat..
dar Shihana cauta o clinica serioasa care face triplu test..sigur se mai face, pt ca pe mine dr daca nu apucam sa fac DT la cytogenomic in 9 sapt ma trimitea la triplu test, insa n-a mai apucat sa-mi zica la ce cabinet ( parca undeva prin Ghencea era un cabinet in care avea el incredere, daca aflu ceva iti spun)
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu