Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
AllyLaur spune:
Intru pe fuga decat sa va salut si sa o felicit pe anaxena...
.
Bun venit noilor burtici , sanatate si sarcina uasoara
.
Laurici, daca vrei iti fac eu cont si ramane ca tu sa adaugi pozele..
Ally ,
12 bebe
bb_yasmi spune:
sa nu va pove ce reactie a avut sotzul cand a vazut ce culoare "turbata" a iesit...

mamica fericita de printesa
si
17+ baietel 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss bb_yasmi. am formulat gresit: la privat. adica dc sotul meu nu lucreaza la stat, ci la privat, sunt obligati sa dea cele 10 zile libere? 13 SA ![]() ![]() |
si sotzul meu lucreaza la privat. deci sunt 10 zile lucratoare+ 5 zile lucratoare date de stat, inseamna 3 saptamani!!!!!!!!

si
17+ baietel
anaxena spune:
bb yasmi pai sa nu te trag eu de ciuf!!te vopseshti fix in ziua in care eu sunt plecata!!!
fatza sotului inca nu am vazut-o pe ziua de azi,era tare fericit pt ca "are pereche" varianta lui de a spune ce mult se bucura ca e baiat
Iosup a fost foarte bine dispus azi..m-a intrebat cum o cheama pe fetitza mea si apoi m-a intrebat cum il cheama pe fratiorul ei
am filmare cu bb si muuulte poze...exceptand colul de 31,7mm totul este ok..pe picasa merge upload-ata filmarea?
oricum azi am fost tare mandra de mine si de bb baietzel,imi venea sa-mi scriu pe frunte
maine plec in Spania,ce poate fi mai frumos..poate nishte bani ![]()
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
am pus 2 pozici cu burtosu' de azi si cateva cu parul...sa nu radeti :))
si
17+ baietel 
mandreeac spune:
Anaxena, felicitari pentru cuculetz!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+
lauriciu_25 spune:
Ally Laur,ti as ramane recunoscatoare

,numai sa mi spui cum ma gsesc dupa aceea!asa mi se pare ca m am tampit de cand cu sarcina,sunt tare aiurita si nici nu ma chinui sa gandesc prea mult
13 saptamani de fericire
bb_yasmi spune:
anaxena da' neinspirata am mai fost sa ma vopsesc azi cat ai lipsit..... cat de repede pot merge la salon sa ma "retuseze" ?? ar trebui sa astept macar 2-3 sapt, nu??
hi hi....sunt tare figuri barbatii astia....si al meu tot zicea ca nu conteaza dc e baiat sau fata....ahaaa sa io spuna lu' mutu......la ce bucuros a fost cand a aflat ca e baiat...

si
17+ baietel 
AllyLaur spune:
Lauriciu , este gata contul tau![]()
Esti trecuta cu numele tau si daca nu ma insel esti chiar prima...daca nu te descurci cu pusul pozelor....vb pe mess
...spor
Ally ,
12 bebe