Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

felicitari Anaxena pentru caruciorul albastru!ce frumos ca o sa ai pereche,asa imi doresc si eu,dar acum as vrea sa fie fetita,dar daca o sa fie baietel o sa fiu la fel de fericita..sa ajute Doamne Doamne sa fie bine cu bebeii nostri!

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena eu nu am reusit sa pun filmulet pe picassa!! hai ca astept pozicile!!!!!!

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

e normal sa ma manance pielea capului dupa vopsit?? si daca am scarpin ma ustura...:((

Mergi la inceput

anaxena felicitari pt VLAD!

M-am tot uitat la diserse pozici cu cuculetzi si tot nu pricep de unde a iesit "putzoiu'" ala asa mare la fiu'miu in poza de la eco.... e asa lungaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, parca nu pare chiar asa dezastruos... asa-mi pare mie. Cat despre mancarime, nush ce sa zic, da' parca nu am patit. Desi m-am vopsit si eu acasa in ultimul an, inainte sa raman insarcinata. Acu' mai astept vreo 3 saptamani.

8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

sa nu va pove ce reactie a avut sotzul cand a vazut ce culoare "turbata" a iesit...

Nu mi se pare ca e o culoare asa turbata! Sau nu s-o vedea in poza! burtica, e foarte frumoasa!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput

andreea pai numai blond nu e.... e un fel de aluna....si peste suvi nu a prins deloc...
tu nu mai pui pozica noua cu burtica?

simo hai mai pune si tu o poza actualizata cu burtica. ca e asa frumoasa!!! cu kg cum mai stai??? alina tu cum stai cu kg, te mentii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

e normal sa ma manance pielea capului dupa vopsit?? si daca am scarpin ma ustura...:((

Cat ai stat cu vopseaua? Pe prospect scrie ca trebuie sa stai 30 de minute!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor, eu sut foarte trista...
M-a sunat sotul de la munca sa imi spuna ca merge la spital ca i.a cazut ceva pe picior....l-am sunat intre timp si mi-a sp ca este rupt si ca il baga in gips....il astept de 3 ore si ceva....ma doare burtica la greu la cat am ocolit casa si am plans.
Sper sa vina mai repede.

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

andreea cam 35 minute maxim.

Mergi la inceput