Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oooooooooo roxy ce a crescut burtica.... a mea nu e asa mare.....a ramas in urma.... e ffff frumoasa!!! iti sade bine cu ea!!
hi hi ce chestie....burtica mea a "explodat" la inceput. in luna a 3-a zici ca aveam 5 luni si apoi a stagnat. ceea ce ma bucura.nu imi mai doresc o burtik enorma!

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

buna
Sunt si eu mamica de martie 2011!
PT bb_pestisorul de aur_ UM 24.06.2010, DPN 28.03.2011
MAI AM O DE 7 ANI, DANIELA
PUP

Mergi la inceput

laurici, , intri la profil personal-mesaje private-optiuni-si alegi activeaza mesaje private.

eu m-am uitat la pozicile din sarcina trecuta..... la iasminica mea de cand avea 2 zile... ce a trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

va salut, fetelor si sa aveti o zi frumoasa!
Alina n - multi ani inaite fericiti si impliniti!
Strumphi - foarte frumoase pozele!
shihana - ai incredere ca dumnezeu va avea grija de bebelusul tau. pana la urma testele astea sunt statistice si inca mai ai variante la indemana
Pentru toate burticile toate cele bune

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy cu ce vopsea te faci??? eu nu am fost niciodata multumita de rezultatul de acasa. azi cred ca imi incerc norocul. am fost si am cumparat o cutie de vopsea de la garnier color naturals nuanta 113. altceva nu am gasit aici in zona :( crezi ca o sa iasa ceva??? ai vazut in ultimele poze cat e radacina mea... doamne numai galben roscovan sa nu ies...

scrish, eu nu puneam pb daca sa ma vopsesc sau nu. si la cealalta sarcina m-am vopsit. nu stiam daca sa am curaj sa incerc acasa....

alina la multi ani fericiti inainte!!!

eu ma pun sa imi fac o salata cu ton si sa ma hotarasc in timpul asta daca pun vopseaua in par sau nu eventual poate incerc pe o portiune mica sa vad ec iese :))

yasmi, eu m-am vopsit saptamana trecuta cu garnier ( vopseaua aia fara amoniac ) insa saten..a iesit mai inchis decat vroiam, insa acum imi place..m-am obisnuit

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

hi hi incepe sa ma amuze....cum se usuca parul cum apar fel si fel de combinatii... acum e maroniu-cioco la radacina....cu suvitele pe care le aveam gri si suvi ciocolatii.... parca e ceva mai bine

Mergi la inceput

apropo miki, coafeza mea zicea ca nu exista vopsea fara amoniac, ca nu ar prinde deloc culoarea. a spus ca are mai putin amoniac decat restul dar are. nu pui pozici sa te vedem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

Yasmi mi am activat deja mesajele private,acum cred ca cineva trebuie sa mi trimita o parola sau asa ceva si unde trebuie sa intru cu ea?sau ce tre sa mai fac?
ms pt raspuns oricum,dar deja sunt stresata ca nu pot sa vad pozele sa va cunosc si eu

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

buna, si eu sunt burtica cu un fluturas de martie, data exacta nu o stiu, pt ca va fi a treia cezariana si daca termenul normal e pe 28, pb ca cel real va fi pe 14-15!
sunt superhappy de bb(am pierdut acum doi ani o fetita in saptamana a 37-a), mai o fetita de 7 ani.
sotul acum se asteapta la. eu ii spun ca e pestisorul de aur care ne va indeplini trei dorinte.
Mi-as dori sa ma bagati si pe mine iar lui bb ii spuneti pestisorul de aur. va pup
astept sa vb

bine ai venit, sa ai un pestisor de aur care sa va aduca numai bucurii off, cred ca e groaznic sa pierzi o sarcina, mai ales asa tarziu, 37 sapt

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi are tot timpul sa creasca burtica, ai dreptate

miki cu vopseaua de la garnier si l'oreal tot mereu ies nuantele mai inchise, parca-s facute tot aiurea, de aia nu mi-au placut. daca vreau blond deschis pai blond deschis sa iasa. cu alea imi iesea morcov, cacaniu, saten spre blond, o porcarie.

lauriciu hai ca asteptam si pozicile cu tine.

cami tu ziceai ca pui pozici. hai pune odata, ca de cand vorbim cu tine...dar de cunoscut nu ne cunoastem.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput