Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy -ai trimis tu pm lui laurici cu parola?

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac nu te mai gandi aiurea. bebe este bine.
stiti cum facem acum? inainte sa miste, abia asteptam sa miste ca sa fim sigure ca bebe este bine acolo. acum cand misca ne facem griji ca de ce nu misca mai des. . si uite asa numa' griji ne facem.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

si sa vezi pe urma griji dupa ce nastem,
andreea stai mami linistita eu si la prima si la a doua sarcina abia dupa 16 sapt am inceput firav sa-l simt pe bb deci pregateste-te urmeaza

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

apropo miki, coafeza mea zicea ca nu exista vopsea fara amoniac, ca nu ar prinde deloc culoarea. a spus ca are mai putin amoniac decat restul dar are. nu pui pozici sa te vedem???

pai eu de vreo 3 ani ma fac cu cea fara amoniac, de la mai multe firme..cel putin asa scrie pe cutie..uite, m-ai facut curioasa, data viitoare o sa ma uit pe compozitie sa vedem ce scrie..
o sa-mi fac si eu o poza cu burtica si noua culoare dar mai intai mananc ceva ca sunt lesinata n-am apucat de azi dimineata decat cana cu lapte..acum l-am adormit pe Vlad si in loc sa ma duc sa mananc m-am oprit la calculator

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed bine ai venit la noi. sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos.
vai, dar ce s-a intamplat, daca vrei sa ne zici. daca nu, nu ne suparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi are tot timpul sa creasca burtica, ai dreptate

miki cu vopseaua de la garnier si l'oreal tot mereu ies nuantele mai inchise, parca-s facute tot aiurea, de aia nu mi-au placut. daca vreau blond deschis pai blond deschis sa iasa. cu alea imi iesea morcov, cacaniu, saten spre blond, o porcarie.

lauriciu hai ca asteptam si pozicile cu tine.

cami tu ziceai ca pui pozici. hai pune odata, ca de cand vorbim cu tine...dar de cunoscut nu ne cunoastem.

da, roxy, asa e..mie singura care mi-a placut a fost de la revlon..insa acum n-am gasit si am zis sa incerc garnier ca n-o mai folosisem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru raspuns...
Miki1979 am sunat la Geneticlab si dupa o convorbire cu un medic de acolo mi s-a spus ca nu se merita facut triplutest ci direct amnio...deci tot acolo ajung..mai ramane sa vb cu medicul meu..oricum stiu ca amnio se face pe la 17 s , deci as mai avea timp de gandire..offf..

+ 14 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki asteptam pozici, ai reusit sa il culci pe vlad??

de catank nu mai stiti nimic??? sper ca e bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu am trimis PM. hai ca trimit acum.
lauriciu ai PM .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

buna, si eu sunt burtica cu un fluturas de martie, data exacta nu o stiu, pt ca va fi a treia cezariana si daca termenul normal e pe 28, pb ca cel real va fi pe 14-15!
sunt superhappy de bb(am pierdut acum doi ani o fetita in saptamana a 37-a), mai o fetita de 7 ani.
sotul acum se asteapta la. eu ii spun ca e pestisorul de aur care ne va indeplini trei dorinte.
Mi-as dori sa ma bagati si pe mine iar lui bb ii spuneti pestisorul de aur. va pup
astept sa vb

bine ai venit si iti doresc sarcina usoara,e groaznic sa pierzi un bb la o varsta asa inaintata a sarcinii

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
[acum l-am adormit pe Vlad si in loc sa ma duc sa mananc m-am oprit la calculator

mai cunosc eu pe cineva care face asa
pofta buna!

19+

Mergi la inceput