Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea garnier 113??? cat o tii in cap? ajunge 30 min?? eu nu mai suport mirosul..:(( desi mi-am pus si punga si prosop..:(

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Da 30 de minute, asta e maximul!Eu una sunt f multumita de culoare, e exact ca in pozele din album.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea multumesc de raspuns. la mine din pacate e un cacaniu-roscovan.....:(( si am 30 de minute deja ....exact de asta imi era frica :(((((
merg sa ma spal si sa vad cum arata uscat daca nu o sun pe coafeza sa merg vineri sa ma retuseze....acolo sa vezi morala :(( :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss ce burticuta frumoasa si maricica ai

bb_yasmi asa este, are amoniacul ala un miros si pe mine ma cam deranja dar mai deschideam geamurile , se facea curent si nu se mai simtea.

mandreeac nu te mai gandi aiurea. bebe este bine.
stiti cum facem acum? inainte sa miste, abia asteptam sa miste ca sa fim sigure ca bebe este bine acolo. acum cand misca ne facem griji ca de ce nu misca mai des. . si uite asa numa' griji ne facem.

simo unde esti si ce faci?

magnolia inseamna ca sunt bune analizele daca nu ti-a zis nimic. oricum este nasol acolo. eu cand fac ceva pai vreau sa si stiu toate rezultatele, sa aud eu ca sunt bune si ca este bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

Alina n felicitari pt cei 8 ani de casatorie si multi inainte
Strumphi sunt foarte frumoase pozele si in special tu stralucesti in ele,ma gandeam ca la tine se vede un pic burtica,la mine nu se vede aproape deloc,doar eu o vad,bebeii nostri au aproape aceeasi varsta
Yasmi sper sa ti iese bine culoarea,eu am avut asa niste deceprii cand m am vopsit acasa,cand eram bruneta nu era problma dar cand am incercat sa mi deschid culoarea un pic am facut ravagii..ca urmare m am tuns aproape scurt si nu m am mai vopsit timp de 1 an,acum am doar niste suvite blonde peste parul meu natural dar atat...am ramas cu sechele
maine o sa mi se spuna rezultatele la analize si in comparatie cu eco imi spun daca exista risc de Sindrom,sper din suflet sa fie bine,am niste emotii de numa
si fetelor am vrut sa va intreb,nu stiu ce mi se intampla dimineata cand ma trezesc sau dupa ce manac mi se umfla burtica tare tare ,nu ma doare nimic,numai e foarte tare si umflata,oare ce o fi?

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am pus pozici cu burtosu' de azi. mie mi se pare ca a mai crescut fata de data trecuta

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bb_yasmi, roxy : multumesc ptr ca ..stiti voi, mi-ati laudat burticadeci nu treb. sa ma ingrijorez, ca peste noapte am trecut de la insomnie la dormit pe mine...sper sa ma descurc onorabil la examen (excelent - e departe de mine acum), macar sa nu ma fac de rusine..duc o lupta grea intre a citi si a dormi.as fi in stare sa dorm si in fotoliu, in fund,dc as lipi un pic genele..mmm..delicios

13 SA

Mergi la inceput

viss unde pot sa ti vad pozele?

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

laurici si eu la fel...de fiecare data....si nici data aceasta nu a fost o exceptie....

e groaznic ce a iesit....la radacina sunt culoarea morcovului.... am bagat si nuantator dar degeaba..

Mergi la inceput

eu nu descopar nicicum cum as putea sa vad pozicilee voastre si as vrea sa pun si eeu poze...si ce e PM?cum por sa mi l activez

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

of Y asmi imi pare rau pt tine,imi pare rau ca nu am intrat mai repede sa te conving sa nu te vopsesti

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput