Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 9
Gianina34 spune:
monnvas - si in cat timp a fost "ca nou"?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 si apropos...mario are toti dintisorii si 6 maselute...caninii toti...are niste creturi minunate ... face caca numai la wc...caci cere de vre-o 2 luni singurel...papa singurel (cand are chef...si peste tot) si...nu mai are titi...(suzeta)... am sa mai pun si eu poze noi cu el...desi nu prea mai am ft multe caci aparatul a ramas la mihai si inca nu am luat altul pt noi. MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
M-ai spart! Si cu asa minune de baiat nu intri mai des sa-l lauzi?

Multa putere si multa intelepciune iti dorim! Si, nu uita, diplomatie!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 monnvas - si in cat timp a fost "ca nou"? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Nu mai tin minte exact, cred ca o saptamana. Adica dupa 4-5 zile a fost bine, dar am continuat cu Nurofenul inca 2 zile si l-am tinut in casa in timpul asta. Dar era mic, avea 7 luni, a fost prima noastra boala.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Sa dau si eu niste
pt micsunica bolnava, cred ca ii si place la gradi, ca pare chiar interesant, pt Vladimirescu, pe care l-am admirat ieri, pt Soacra cu 3 nurori si toti atatia iezi.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
Good afternoon!![]()
Gianina, si eu m-as duce la gradinita aia
. Sanatate balerinei
; sfaturi n-am, ca otita n-a avut Andrei, slava Domnului!
Monnvas, ai prezentat proiectul?
Bianca, tu esti acum ca-n vorba aia:"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se intample!"
Cu jucariile altora asa procedeaza si Andrei, ma ia de mana sa-l pun eu in posesie...
Acum cica ne pregatim de dormit: mai precis eu forumesc si el imi devalizeaza sertarul cu margele.
Eu voiam sa-l dau la gradinita, intr-o grupa speciala de pitici sub doi ani, doar sapte in grupa, dar nu s-a mai facut grupa respectiva, asa ca ramanem la domiciliu.
Azi aveam programare la coafor si cosmetica; m-am dus si s-a luat gazul...asa ca infrumusetarile raman pe maine.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
andiaroro spune:
Sunt io grabita, dar nu ma poci abtine:
se pare avusei felicitarile masa si dansu' in ac zi cu Alina...ce de vreme trecuuuu!!!!
Nico-mult curaj!
Si io cred ca scapa repejor Micsunica, daca nu i-a dat dr antibio...Anastasia la amoxicilina a facut alergia.
Bianca-daca CV-ul l-ai trimis tu cu manunta ta si nu te-au pescuit ei dintr-o baza de date, stiai ca e posibil sa te si ia.....ca oficialii e cam sigur ca nu mai fac cadouri
Noi suntem bine si madmazeaua face cunostinta azi cu viitoarea ei partenera de cresa pt urmatorii 2 ani (are 9 luni)...si ne-am dus la cresa pe jos
-e liftu in reparatii...![]()
Anaan spune:
Ina, ne-ai parasit de tot?!!

Pisigri, ce mai faceti voi?
Niko, ai un baiat grozav!
Andrei nu face nici jumatate din ce spui tu acolo!
Ilinca, esti cam chiulangioaica in ultima vreme!La fel si Olga, ma omoara cu concediile ei!![]()
V-am informat, v-am chemat si v-am certat
...acum ma duc sa culc copilul!
Anaan spune:
No, nu pot pleca fara sa zic: La cat mai multi ani fericiti impreuna de acum incolo! Dedicatie speciala pentru: Alina si Andiaroro si consortii aferenti!

Monnvas spune:
ANAAN, fuse, fuse si se duse. Adica fu f bine, doar ca proful meu e un perfectionist si mi-a zis ca-s "branza buna in burduf de caine".
Succes la culcat Andreiul
Al meu e azi la bunica-mea (de-aia o intrebam pe Bianca de bunici/matusi), ca dupa examen imi trebuie o portie zdravana de curatenie, nu asta merit???

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

am sa mai pun si eu poze noi cu el...desi nu prea mai am ft multe caci aparatul a ramas la mihai si inca nu am luat altul pt noi.