Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 10
Gianina34 spune:
andiaroro -
ce bine-i sa mai auzi de mamici cu bebelusi care fac bine
(mai ridica un pic moralul)
ooof, dar grabita mai esti
, unde alergi asa? sau e tot din cauza liftului?![]()
anaan -
sa stii ca eu chiar m-as muta la gradi![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
Monnvas spune:
BIANCA, eu as incerca mai intai o gradi si numai daca nu se adapteaza as incerca alte solutii. S-ar putea ca totusi sa nu fiu nevoita sa apelez la solutia asta fiindca eu tre' sa ma duc la birou 3 zile pe saptamana si daca macar una o preia tat-sau, restul de 2 il las cu bunica-mea.
Problema mea e ca eu is f exigenta cand vine vorba de copil. Si ai mei nu prea respecta indicatiile pretioase. Ex. bunica-mea il mai ameninta pe pitic cu catelul care ne musca. Am rugat-o sa nu mai faca asta fiindca eu is f cainofoba, cand latra un caine de dupa un gard urlu
si ma gandesc ca de-acolo mi se trage. Sau i-am rugat sa nu mai dea na-na la obiectele de care se loveste piciul. Pe de alta parte, ma gandesc ca am dreptul sa fiu exigenta, dar nu sa cer imposibilul. Si nush ce sa fac, sa ma crizez un pic ca sa-i educ pe adulti sau sa consider aceste mini-pierderi drept "costuri de productie"?
Voi la ce sunteti in stare sa faceti rabat cand lasati copilul cu altcineva?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Succes la culcat Andreiul ![]() ![]() |
ce , crezi ca anaan va avea succesuri la culcat cupilu la ora asta?
si tu ce te fofilezi de la dat cu aspiratorul si frecat toate alea prin baie? sau acum erai intr-o pauza, nuuuuu?
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Voi la ce sunteti in stare sa faceti rabat cand lasati copilul cu altcineva? |
eu, in momentul asta sunt in situatia de a cauta o "bona" pentru perioadele noastre de imbolnaviri de la gradi , ca nu stiu cat timp ma mai poate ajuta mama (are acusi un an de cand am detasat-o la mine si-i este tot mai greu si tatalui meu sa se descurce singur+boli+...)
asa ca pentru cateva zile pe luna cat as avea nevoie as trece cu vederea peste tot ce-ai spus tu
dat fiind ca voi apela in perioadele "bolnavioare" nici nu am pretentia la scos afara, asa ca toata "activitatea" s-ar rezuma la dat mancare constiincios (nu cu 2-3 incercari si in caz de refuz abandonat - aici am nevoie de insistat pana mananca si gasit tertipuri pentru "izbanda"), administrat medicamente riguros, si supravegheat prin casa + o fire calma, calda, linistita
eiii, acum ramane sa mai si gasesc pe cineva care sa fie dispus sa ma ajute la nevoie si sa fie si compatibil cu noi
mireal spune:
Buna,Noi inca avem muci si tusim in continuare, aseara am dormit mai bine.I-am luat o crema Pulmex baby cu care l-am dat pe piept si pe spate sa poata respira, ca se tot trezea peste noapte, acum nu stiu daca de la crema a dormit.L-am vazut pe Chiscuta si pe Vladimir,sunt atat de dragalasi.La Multi Ani Alina si Andiaroro!Niko, multa putere.Gianina si eu vreau sa caut o bona din asta cum zici tu, dar cine crezi ca ar fi dispus si in ce conditii.Ii dai o suma de bani lunar sau cum te gandesti sa faci?Ma duc ca l-am lasat la desene sa manance o banana.
ramona7575 spune:
Maine vin in Bucuresti si am inteles ca e greva 

.
Nu stiu cum m-oi descurca mai ales ca nu cunosc Bucurestiul... stiu ca tre` sa ajung pe Str. Gramond, pe langa P.ta Unirii... de cate ori ajung in capiutala se iveste cate o greva, vine vre-un presedinte ori concert extraordinar ...
Niko, multa putere in lupta ce o ai de dus si felicitari pentru educatia micutului Mario, Stefan e mult in urma dar nu ma agit prea mult, fiecare copil are ritmul lui... azi l-am pus iar pe olita si a facut kk dupa ce s-a ridicat (asa face mereu, tre` sa pun olita la fund dar el sa stea in picioare
)
Sanatate puiutilor bolnaviori 
elena.elena spune:
Fetelor va salut si eu, nou-venita in club, Eva s-a nascut pe 18 aprilie deci suntem de-ale voastre! 
elena.elena spune:
Constat cu bucurie ca mai este o Eva-Maria aici, tot in aprilie 2009, credeam ca sunt originala cu numele dar nu-i asa ![]()
Bianca2503 spune:
ANDIARORO, eu am aplicat la acel job. Nu m-au gasit ei. Insa la cum merge piata aici nu eram foarte convinsa ca ar iesi ceva.
Astept sa vad daca mi se face oferta si cred ca o sa accept pentru ca pana la urma trebuie sa ma leg undeva.
Legat de gradinite vs bone. Cred ca o sa caut o gradi aproape (cred ca am si gasit ceva) in cazul in care va trebui sa ma apuc de treaba. Dar deocamdata nu imi mai fac scenarii. Astept sa vad cum se aseaza lucrurile si ma orientez atunci (Ca asa fac mereu).
Eu am cerut si parerea voastra ca in mod clar aveti alte idei si poate eu nu m-am gandit la anumite aspecte.
Bianca2503 spune:
ELENA, bine ai venit. Banuiesc ca nu astepti sa te invitam sa pui poze asa ca... baga!![]()
RAMONA, stai linistita ca chiar daca nu era greva oricum e varza Bucurestiul dpdv al circulatiei. Trebuia sa fi venit asta vara cand era lumea in concediu ca chiar s-a circulat bine.
Acum sa ma scuze fetele din provincie, dar de cand au venit studentii la Bucuresti (si inca nu au venit toti ca facultatile incep pe 1) am injurat toti soferii masinilor cu alte numere decat cele de BUcuresti. Si sa zica mersi ca nu m-am urcat pe ei. Dar pana la urma ii fac unuia o bucurie daca nu tine covrigu' ca lumea. Si alora care se cred Schumacher o sa le rotunjesc masina.