Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine-ai venit, elena.elena! Putem vedea niste poze cu ghiocica Eva? Si sa ne spui mai multe despre voi.
Vin si eu cu un scurt raport, ca am vazut ca s-a mirat Anaan ca trag chiulul; trag chiulu' motivat, va spun eu la momentul oportun, daca va fi cazul; daca nu-mi iese figura nici nu va zic despre ce era vorba, iac-asha, sa nu stiti ce-am ratat:))
Am fost azi la vaccinul de...1 an, cel de trebuia facut odata cu ROR-ul si care nu mai era pe piatza (noi facem de-astea, "de stat"). Pana acum totul e ok, sper sa nu faca in continuare ceva reactie, 48 de ore stau cu ochii pe ea, ca de obicei, dupa fiecare vaccin (in functie de prospect, pe asta-s date 48 de ore pt. posibile reactii). Am si cantarit-o cu ocazia asta: 9.900, deci e clar ca nu mi se parea greu ca atarna tot mai mult "la cantar", cantarul fiind bratzele mele...A luat 1 kil 300 de la un an, deci in 5 luni; io zic ca-i mult, dar habar n-am cum sunt "graficele". La voi cum a fost evolutia greutatii de la 1 an la 1 an jumate? Ca parca Sophiphi a mea merge dinspre manechin in grasocea In orice caz, de cand i-au iesit caninii nu refuza niciodata nimic de mancare (din ce-i dau, stiti ca io-s cu restrictiile:)))
Gata, fug, mai citesc din umbra in cate-un "respiro"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

O, se mareste gasca de la Deva!
Bine ai venit, Elena
Novus, cum e Alexandra, a scapat de raceala? sper ca da!
Ilinca, Razvan a pus doar 1 kg in intervalul 1-1 an jumate, deci e supeeer la voi!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Poze as pune eu daca imi spuneti unde si cum! Dar sa ne prezentam: Eva-Maria, 1 an si 4 luni, 4 kile la nastere si 53 cm lungime, am acum 11 kile si ceva si vreo 81 de cm, am 8 dinti si 3 masele, a 3-a proaspat ivita, vaccinata , frumoasa foc, stiu sa tip bine (deh, mama e cantareata!), ma mai arunc si pe jos ca sa vad ce zice mama, il ador pe tata si nu zic "mama" decat de Pasti si de Craciun. Acum incep sa zic cuvinte multe, imi place sa ma uit la bebetv foaaaaarte mult, cam atat despre mine deocamdata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

http://www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/
sa-mi spuneti daca puteti vedea pozele de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Denisa, tu cand ne arati poze cu noua voastra casa?
Am dat si noi cu var dormitorul, eu o sa pun poze imediat ce o sa fac, ca-s mandra tare de rezultat, desi, fie vorba intre noi, nu-i decat un amarat de dormitor . Ce ziceti, lansam un nou start: "casa in care locuim"? Si-asa-i plictiseala pe-aici...

Deocamdata nu am terminat mobilatul... inca am cutii peste cutii, iar livingul e atelier de asamblat mobilier... Astazi mi-au sosit bucatile de biblioteca (nu si usile, cu alea cica mai dureaza...), sper ca in zilele urmatoare sa mi-o monteze si sa likidez si cutiile cu carti... si viata va deveni mai usoara...sper.
Abia astept sa imi expun "creatia", ca sunt tare multumita de cum mi-a iesit ce-am facut pana acum.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara

Elena ,bine ati venit!
La multi ani fericiti Alina si Adiaroro!
Ilinca ,nici noi nu am facut vaccinul de 1 an de cand al tot asteptam ,inseamna ca trebuie sa-l primim si noi intr-un final
Time sa gandit sa faca un nani la ora asta,parca vad ca se trezeste peste jumatate ora,astazi parca si-a mai revenit un pic.
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

petrean - noua ne-a spus dr ca pare a fi de origine virala si sa mai asteptam o zi sa vedem cum evolueaza; am asteptat si am facut bine pentru ca a inceput sa dea inapoi iar febra am reusit sa o mentin in "parametri"
picaturi in urechi: rivanol+ciprox cate 2 pic
picaturi in nas; dupa 5 minute dupa ce spal bine cu apa de mare (spalat e termenul ca la cat farai, termin un tub in 2 zile)pun vibrocil si dupa inca 15 minute colargol; iar de ieri pun si ciprox-2pic

Intr-adevar, daca otita e virala, nu aveti nevoie de antibiotic, dar din cate inteleg , micsunica primeste antibiotic... local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Millie, eu am deschis topic pe forum, la "parintii intreaba" despre vaccinarea la varsta asta, fiindca stiam ceva de o "schema" din care nu e bine sa iasa copilul in ceea ce priveste vaccinurile. Si o forumista mi-a dat un link strain unde erau trecute graficele vaccinarilor si scria ca vaccinul acesta se poate face in intervalul 12-18 luni. Deci Sophia cu nici 17 era in schema. Timeea fiind mai mare eu zic sa intrebi pediatra, care-i faza, ce se intampla daca copilul a trecut de 18 luni si vaccinul e recomandat pana-n 18...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
nu cred ca e vre-un pitic care sa nu manance desertul
pana si balerina mea s-a dat pe brazda
iar vinerea trecuta a mancat chiar 2 portii de orez cu lapte (ea care stiti ca nu mananca laptele si orice combinatie am incercat eu acasa mi-o scuipa intre ochi)

Kiar voiam sa intreb daca micsunica papa toata macarea aia... ca Adela nu mananca intr-o saptamana cat le dau ei intr-o jumatate de zi... Iar activitatile.. m-au dat pe spate complet... cred ca noi am ramas rau in urma... tre sa o dau la meditatii.. Unde e gradinita asta?

Edit: am citit cum se numeste gradinita si mi-am amintit ca mai spusesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ilinca,am intrebat pediatra acum cateva luni daca nu e mai bine sa cumpar vaccinul sa-l fac sa nu fie vre-o problema ca trece atata vreme si ma asigurat ca nu se intampla nimic.Eu sper ca stie ce vorbeste

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput