Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Niko, ai un baiat grozav!Andrei nu face nici jumatate din ce spui tu acolo!

Nici Adela, clar trebe meditatii!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Bine ai venit Elena! Imi place cand se mareste clubul! Vrem pozeeee!

Ilinca, asa, tufata, mai da un semn, ca nu-mi place fara tine-n peizaj! Pup grasocea.

Denisamada, gradinita Gianinei ma complexeaza total:jocuri motrice, engleza...ma consolez ca al meu vorbeste gulieza.

Mihaelacg, ce mai faci, ce mai zici?

Pisikule, unde esti?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena
Constat cu bucurie ca mai este o Eva-Maria aici, tot in aprilie 2009, credeam ca sunt originala cu numele dar nu-i asa
Inca o Eva? Ne arati si poze cu voi?Bine-ai venit pe Denisa, astept si eu cu nerabdare poze cu opera ta! Anaan, vezi, invatam limbi straine si la varsta asta: e grea gulieza? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am primit de la Magdy:
"Maria este bine, se hraneste cu sonda dar si la san, numai ca fiind mica nu are putere sa suga si adoarme repede. Eu inca mai am dureri, dar o sa treaca. Va pup!"

Nu stiu daca l-au primit si fetele si l-au scris deja, eu nu l-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Am primit de la Magdy:
"Maria este bine, se hraneste cu sonda dar si la san, numai ca fiind mica nu are putere sa suga si adoarme repede. Eu inca mai am dureri, dar o sa treaca. Va pup!"

Pupici si multe flori pt Maria si mamik ei!

A-propos de "greutati", Adela a luat 1070g intre 12 si 17 luni, dar asta nu inseamna inca 9kg...

Veni omul de la munci... ma duc sa-l hranesc, ca el mananca, nu ca fi-sa...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bun venit Elena si Eva!

La multi ani fericiti si de acum incolo Alina si Ana!

Ilinca spor sau bafta, ce sa-ti uram?

Nico, tu ai o comoara acolo! Bravo Mario!

Noi ne-am reglat programul de activitati. Doua zile pe sapt mergem la sport si o a treia la o intalnire cu mamici si pitici. Sapt trecuta am fost numai 3, dar s-ar putea sa fim pana la urma 5-6. Sper sa fim numai 5, pt ca sala, desi e maricica, nu e indeajuns de mare pt copii de varsta asta. Am vazut in aceeasi sala grupuri de parinti cu bebiti de pana in 11 luni (erau multi, vreo 10 copii), dar nefiind asa mobilli, le ajungea spatiu, si tot acolo am vazut si grupe cu copii de peste 3 ani, care stateau frumos si pictau. Noi 3 cand am fost, au luat prichindeii cate un scaun de copil fiecare si au inceput sa le impinga prin sala de scoteau un sunet asemanator scartaielii cretei pe tabla, de asteptam sa vina sa ne dea afara dintr-un moment in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Eu sunt trista deoarece colega mea draga care va spuneam ca a facut un atac cerebral duminica, a murit astazi avea 46 ani, un sot care o iubea si il iubea si o fata reusita si realizata !
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ALINA, ANDIARORO & sotii

elena.elena bine ai venit !! asteptam poze sa vedem daca ne stim din oras, cred ca nu e greu cu toate ca pe Aditapop nu am vazut-o de vreo jumate de an asa ca e posibil

Alexandra mai are muci dar fara alte simptome, e vesela si se distreaza , pestele evident ca l-am mancat eu, a fost delicios , normal pt ca am avut reteta de la Mihaelacq
Am avut niste musafiri in seara asta care i-au picat cu tronc Alexandrei ca a facut spectacol pt ei , cu tot arsenalul ei de zambete si giumbuslucuri

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

O, Doamne
Cum sa faci accident cerebral la 46 de ani?!
Mama mea a facut la 55 si vreo 2 luni a stat paralizata in spital (pe stanga), dar bine ca si-a revenit, chiar daca a ramas cu sechele, normal...Ea avea hipertensiune si habar n-avea.
Novus, din ce i s-a tras colegei? Atatia oameni cu asemenea soarta de tineri...si-apoi sa nu stai sa meditezi la modul de viatza?(stres/alimentatie etc). M-a apucat filosofia acum, dar e asa de trist sa auzi de asemenea intamplari

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

O, Doamne
Cum sa faci accident cerebral la 46 de ani?!
Mama mea a facut la 55 si vreo 2 luni a stat paralizata in spital (pe stanga), dar bine ca si-a revenit, chiar daca a ramas cu sechele, normal...Ea avea hipertensiune si habar n-avea.
Novus, din ce i s-a tras colegei? Atatia oameni cu asemenea soarta de tineri...si-apoi sa nu stai sa meditezi la modul de viatza?(stres/alimentatie etc). M-a apucat filosofia acum, dar e asa de trist sa auzi de asemenea intamplari

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Da, asa e, te apuca filosofia cand auzi de intamplari din astea !!
Nu stiu de la ce i s-a tras, cica a vea un anevrism daca zic corect, nu era bolnava adica nu chestii majore si grave, era o fire activa si avea un stil de viata sanatos

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput