Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena.elena Fetelor va salut si eu, nou-venita in club, Eva s-a nascut pe 18 aprilie deci suntem de-ale voastre! ![]() |
Bine ai venit!

Mai povesteste despre voi, cu ocazia asta scapi si de moderare. Si baga cateva poze, sa facem cunostinta!CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Kea spune:
Fetele, dar ce vaccin ati facut? Noi am facut azi Infanrixul si Prevenarul (pneumococic).
Novus, cum ai facut pestele?
Monnvas spune:
NOVUSELU'
Dumnezeu s-o odihneasca. La faze de-astea iti vine sa zici ca "a-nnebunit lupul"... Am vazut acum la umanitare un bb de 5 luni diagnosticat cu cancer... Poate candva o sa va povestesc si de cavalerul meu de onoare, e poveste de ProTv (a si fost acolo); oricum, parca s-a intors lumea cu susu-n jos.
...si ma intreb ce ii mai asteapta si pe copiii nostri...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Hello !! Eu sunt trista deoarece colega mea draga care va spuneam ca a facut un atac cerebral duminica, a murit astazi ![]() ![]() avea 46 ani, un sot care o iubea si il iubea si o fata reusita si realizata !Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Alexandra (03.03.09) |
Of, ce trist
...Nici nu stiu ce sa mai spun in asemenea situatii...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui anamariame Anaan, vezi, invatam limbi straine si la varsta asta: e grea gulieza? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
E foarte grea
: sintaxa si morfologia "trag" catre zona asiatica( cred ca Adelake il intelege!), iar fonetica e arabo-saxonaAna, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Nostradamusu' Gianina bine-a dibuit-o azi: n-am reusit nicicum sa dobor Andreiul
, care a cazut lat doar cand a venit dada acasa, adica la sase
. Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
elena.elena spune:
citat din mesajul lui novus ALINA, ANDIARORO & sotii elena.elena bine ai venit !! asteptam poze sa vedem daca ne stim din oras, cred ca nu e greu Alexandra mai are muci dar fara alte simptome, e vesela si se distreaza , pestele evident ca l-am mancat eu, a fost delicios , normal pt ca am avut reteta de la Mihaelacq ![]() ![]() Am avut niste musafiri in seara asta care i-au picat cu tronc Alexandrei ca a facut spectacol pt ei , cu tot arsenalul ei de zambete si giumbuslucuri www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Fetelor va salut si eu, nou-venita in club, Eva s-a nascut pe 18 aprilie deci suntem de-ale voastre! ![]() |
bun venit la noi!!!
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena http://www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/ sa-mi spuneti daca puteti vedea pozele de aici! ![]() |

vazut eva-mica si eva la marea neagra.

dragastoasa de Dragos

Eva Maria (23 aprilie 2009)