Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 14

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Anaan Nostradamusu' Gianina bine-a dibuit-o azi: n-am reusit nicicum sa dobor Andreiul  , care a cazut lat doar cand a venit dada acasa, adica la sase  . Acum ghiciti ce face? Cutreiera casa si mai zice cate-un "dadis"... Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) | 
cred ca ai avut o noapteee

dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

elena.elena spune:
elena.elena spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adrisimo28 
   vazut eva-mica si eva la marea neagra.    dragastoasa de Dragos  | 

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Denisamada, gradinita Gianinei  ma complexeaza total:jocuri motrice, engleza  ...ma consolez ca al meu vorbeste gulieza  . | 
si al meu dragheza

dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Astept sa vad daca mi se face oferta si cred ca o sa accept pentru ca pana la urma trebuie sa ma leg undeva. | 
cand vine raspunsul?
 dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 am injurat toti soferii masinilor cu alte numere decat cele de BUcuresti. Si sa zica mersi ca nu m-am urcat pe ei. Dar pana la urma ii fac unuia o bucurie daca nu tine covrigu' ca lumea. Si alora care se cred Schumacher o sa le rotunjesc masina. | 
 cand vin in bucuresti te anunt sa nu fiu eu prima careia ii rotunjesti masina
 cand vin in bucuresti te anunt sa nu fiu eu prima careia ii rotunjesti masina  
 dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

adrisimo28 spune:
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui elena.elena Eva nu a fost la marea neagra, doar la piscina anul acesta!  | 
http://www.albumdefamilie.ro/poze/52930_d93026ec/ aici unde e?
 dragastoasa de Dragos
    dragastoasa de Dragos  

cativ13 spune:
cativ13 spune:
 buna dimineata!sa va spun ca sunt capie
 vecinii mei lucreaza si fac un zgomot infiorator...eu nu stiu cum doarme fi-mea in conditiile astea cand eu nu-mi aud nici gandurile. i s-a facut somn si pe la 10 si un sfert s-a culcat. oare revine la 2 somnuri pe zi? se poate?sa aveti o zi buna!Fiica Ploii
 vecinii mei lucreaza si fac un zgomot infiorator...eu nu stiu cum doarme fi-mea in conditiile astea cand eu nu-mi aud nici gandurile. i s-a facut somn si pe la 10 si un sfert s-a culcat. oare revine la 2 somnuri pe zi? se poate?sa aveti o zi buna!Fiica Ploii

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adrisimo28 
  cand vin in bucuresti te anunt sa nu fiu eu prima careia ii rotunjesti masina  | 
Paguboasa atitudine... noi avem masina inmatriculata in DB, motiv suficient pt unii soferi "de Bucuresti" sa se creada mai dahshteptzi.
Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

alina.n spune:
alina.n spune:
 Neata,
vin eu azi cu cafeluta pentru fete
novus imi pare tare rau pt colega ta,poate de la o suparare mai mare i s-o fi tras
elena bun venit in gashca
vazut pozici superbe
fetele multumim de urari noi azi iar sarbatorim ziua sotului de data asta
bianca bafta la job 19+
 19+

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 buna dimineata, buna dimineata,
astazi arat ca o doamna ca am o mega-ultra intalnire (si-s si aproape integral nedormita - ca am pazit micsunica si sotu sa vina de la concert )
)
intru la raport: de aseara dam antibiotic - zinnat si ... nici nu vreau sa ma gandesc
 si ... nici nu vreau sa ma gandesc 
sfatul dr ca sa nu avem probleme cu refluxul: sa-i dau mai putina mancare - nici nu am putere si nervi sa mai comentez
 - nici nu am putere si nervi sa mai comentez
legat de gradi:PRECIZARI- eu va prezint zilnic meniul pentru a avea idei pt ghioceii vostri , sa nu va inchipuiti ca noi tot mancam ce-i acolo (doar paine - dar aia nu-i trecuta in meniu )
)
Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor, cinci luni si-un pic